X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze do usług ;)
    Kiedyś się w końcu na pewno wstrzelisz.
    A tam w razie czego nie masz jak zrobić badań?

Little Frog lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na szybkiego. Jutro nadrobię zaległości. Informuję, że Hubert waży 5520g 57cm :) dwie szczepionki w nóżki. Płakał niemiłosiernie. Zaniósł się u lekarza. Masakra..
    Teraz jest marudny. Przed chwilą udało nam się go uśpić. Mam nadzieję, że noc będzie w miarę spokojna. Na szczęście nie ma gorączki.
    Co do ropiejącego oczka u nas stwierdzili, że jest to normalne i tak może być aż do 2 lat! No porażka! :/ kretyni a nie lekarze :/

Pytanie do mamusiek: wasze Skarby też mają taką dziwną chrypkę? Jakby były przeziębione i miały chore gardełko? I do tego tak ciężko oddychają przez nosek mimo że nic tam nie zalega?
    Martwi mnie to, ale czytałam że dużo dzieci tak ma .. nie wiem co o tym myśleć i czy konsultować to z innym pediatrą?

Pozdrawiam i życzę miłej nocy :*

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czekam w kolejce do lekarza na kontrole,trzymajcie kciuki prosze!!!

Odezwe sie pozniej

Lena87, Little Frog, Anutka, Anaaa:) lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny ..

Maniuś czekam/y na dobre wieści ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 08:49

Maniuś lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Maniuś trzymam kciuki!

Macierzanko. Szczerze to nawet o tym nie pomyślałam. Na upartego na bank bym coś znalazła. Jak się mi nie uda w lutym, to w marcu już coś znajdę tu :) Przekopałam internet i znalazłam nawet polskiego ginekologa. Muszę się jeszcze zorientować jak wygląda procedura dostania się do niego ;]

A ja po śniadanku dalej w piżamce zalegam. Muszę dokończyć pakowanie, bo wczoraj jeszcze trochę prania mi się suszyło :) Nie jest najgorzej, pomijając fakt, że zgodziliśmy się zabrać dwóm znajomym po torbie. Okazało się, że zajęły cały bagażnik! Ostatni raz! Teraz nasze rzeczy możemy poukładać jedynie na siedzeniach, a we wstępnej wersji, to miał z nami jeszcze jechać szwagier i moja mama. No chyba musiałabym bagażnik na dach dokupić... Ahhhh....a jeszcze zaproponowaliśmy znajomemu, żeby sobie kupił taki worek na ubrania, z którego się powietrze odciąga, to powiedział, że jemu to niepotrzebne, a teraz nam dał ogromną torbę :| (ten worek w przeliczeniu na złotówki kosztował 4,50). Normalnie to nie pierwszy raz jak wychodzi z niego skąpstwo i oszczędzanie na czym popadnie :/ A jak my go poprosiliśmy, żeby nam torbę zabrał jak poleci (oczywiście chcieliśmy zapłacić za bagaż w samolocie), to powiedział, że jak on to z dwoma torbami pójdzie... To tak w ramach wyrzucania negatywnych emocji z siebie ;]

Lena87, Maniuś, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję nowo zafasolkowanym :) Rośnijcie zdrowo i dbajcie o siebie :)
    Pozdrawiam Was wszystkie <3

Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, to taki mały odwet trzeba było zrobić, że jak On to sobie wyobraża że Wy będziecie musieli tyle km przejechać z jego torbą ;)

Martusia jak się czujesz ?
    Kiedy kolejne podejście ?

martusia1986 lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś trzymam kciuka :) daj znać..
    Ja jade na beta hcg ponownie aby zobaczyć jak przyrasta.. Też się stresuję delikanie..

Maniuś lubi tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka wrote:
    Maniuś trzymam kciuka :) daj znać..
    Ja jade na beta hcg ponownie aby zobaczyć jak przyrasta.. Też się stresuję delikanie..

Całą ciążę będziesz się stresować ;)

• Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    długa takolejka - no to powodzenia Maniuś - ja tam wiem , ze obie już jesteśmy po tej samej fioletowej stronie mocy

Maniuś lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Hej dziewczyny czekam w kolejce do lekarza na kontrole,trzymajcie kciuki prosze!!!

Odezwe sie pozniej
    Trzymam podwojnie, za siebie i core :-) :-)

Maniuś lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom, Lenko....niestety, niektórzy mają już taki charakter. Jeszcze będzie mówił, że tu to wszyscy tacy zawistni i nie chcą sobie na wzajem pomagać. A on jeszcze chyba nigdy nikomu nie pomógł, tylko żeruje na innych. No ale cóż. Powiedziałam, że to ostatni raz. Można komuś coś zabrać, ale w granicach rozsądku. Oni tu byli przez dwa miesiące, a my już bardziej na stałe, więc nawet jak zjeżdżamy, to mamy sporo rzeczy.

Oj, sporo tych kciuków do trzymania dziś, a tu trzeba jeszcze posprzątać :D Powodzenia dziewczynki i czekam na same dobre wieści :)

Lena87, Maniuś lubią tę wiadomość

• Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie - sprzątanie, sprzatanie, sprzątanie :( i zmywanie i pranie i chinka i gotowanie - ale i tak mi łatwiej duuużo, bo świąt nie spędzamy u siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Żabko, to taki mały odwet trzeba było zrobić, że jak On to sobie wyobraża że Wy będziecie musieli tyle km przejechać z jego torbą ;)

Martusia jak się czujesz ?
    Kiedy kolejne podejście ?

A dziękuję kochana już troszkę lepiej zdarzają się mega paskudne dni gdzie ryczę w poduszkę :(

A kolejnego podejścia to już nie będzie...

• Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wcale a wcale?

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem :)
    Bhcg ze srody ok godz 23 to 157,a dzis z 8 rano 333 :) tak ze przyrost ponad 100% a nie bylo nawet 48 godz :)Wedlug norm 1-3 tydz(od owu) Pan doktor kazal sie nie stresowac i odpoczywac :) nie badal mnie bo stwierdzil ze ponizej 1000 to i tak nic nie zobaczy...tak ze teraz byle do wtorku,moze moja gin juz cos dojrzy :)
    Diekuje za kciuki kochane <3

Baś, Little Frog, zizia_a, Anaaa:), przedszkolanka:), Another, martusia1986, Lena87, Anutka, Misty87, olka30 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Baś Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana! czyli t ojuż pewność! _ to teraz chuchaj i dmuchaj na siebie! GRATULUJE! wow - kolejna mausia! jakie swiąteczne ciążowe szaleńswtwo! WOW! Gratulacje! Wszystkim po dzidziusiu! :D :D :D

Maniuś, Lena87 lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś, świetna wiadomość! :) No, to teraz wdech i wydech i spokojnie :):):)

Maniuś lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla tych, którym nie zdążyłam pogratulować...

A u nas:

Jesteś w 39 tygodniu ciąży
    (38 tyg. i 0 dni)
    Miesiąc: 9
    Trymestr: 3

Wiek płodu: 36 tydzień

Data porodu:
    2 stycznia 2015
    (pozostało 14 dni)

Ostatnie dni w dwupaku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 11:20

Little Frog, Anaaa:), Lena87, Maniuś, Anutka, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula czekamy na mała Alicję :)
    szybkiego porodu i łatwego :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1430 1431 1432 1433 1434 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ