Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Co do tego strzelania ślepakami to mój dopiero jak poszliśmy się pochwalić teściom (w 4 m-cu), że jestem w ciąży to się przyznał, że mama mu powiedziała kiedyś,że chyba strzela ślepakami Ludzie to nie mają pojęcia. A ile się nasłuchaliśmy ofert pomocy i "pokazywania" jak się to robi.. I to również od osób, które starały się o dziecko kilka dobrych lat i swoje przeszli. Jak ktoś jest głupi to nic nie pomoże Nie ma sensu się przejmować.
Ludzie czasami powinni się gryźć za jęzory !
Jednym szybciej to przychodzi innym wolniej.. Wsparcie chyba najważniejsze.. tym bardziej bliskich, przyjaciół i znajomych.. -
Hej dziewczyny
Pomaranczka witaj w klubie...ja bylam wczoraj na IP...Ginekolog zbadala mnie powiedziala ze wedlug niej to nie ciaza tylko cysta...badala mnie dlugo i niezbyt delikatnie...powiedziala ze wedlug niej za chwile dostane biegunke !!! A dzis okres !!! Asystentka zaproponowala zrobienie bety,bo ona nawet na to nie wpadla...masakra jakas...wyszlam zaplakana,jutro mam isc do kontroli i bede znala wynik bety z wczoraj...przez dwa lata nie widzialam pozytywnego testu a tu nagle 4 bo dzis robilam nastepny...dziewczyny co mam myslec? Dzis jak na razie nie plamie... -
Hehe, właśnie chciałam na spokojnie do tego podejść i nie martwić się badaniami Ten etap mam już za sobą Oczywiście gdzieś tam w głowie siedziała ta myśl, bo nie wiem czy jest się w stanie całkowicie o tym zapomnieć. W poniedziałek będę miała 5 dzień cyklu, więc przebadam wszystko, co będę mogła U mnie jest też ten problem, że mam tylko jeden jajowód i jestem po ciąży pozamacicznej...także teraz nie dam się nikomu spławić i mają się za mnie zabrać
-
Little Frog wrote:Hehe, właśnie chciałam na spokojnie do tego podejść i nie martwić się badaniami Ten etap mam już za sobą Oczywiście gdzieś tam w głowie siedziała ta myśl, bo nie wiem czy jest się w stanie całkowicie o tym zapomnieć. W poniedziałek będę miała 5 dzień cyklu, więc przebadam wszystko, co będę mogła U mnie jest też ten problem, że mam tylko jeden jajowód i jestem po ciąży pozamacicznej...także teraz nie dam się nikomu spławić i mają się za mnie zabrać
Wszystko będzie pozytywnie mężowi kup Androvit na poprawę jakości i zwinności plemniczkowLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Maniuś, to jeszcze troszkę trzeba poczekać... Chociaż ja myślę, że ta pani doktor to niezbyt przyjemna i niepotrzebnie Cię nastraszyła. Mam nadzieję, że jej będzie głupio jak przyjdzie wynik bety. Póki co jej przepowiednie się nie spełniły, więc oby tak dalej!
Pomarańczko, kreseczki grube i wyraźne -
Little Frog wrote:Maniuś, to jeszcze troszkę trzeba poczekać... Chociaż ja myślę, że ta pani doktor to niezbyt przyjemna i niepotrzebnie Cię nastraszyła. Mam nadzieję, że jej będzie głupio jak przyjdzie wynik bety. Póki co jej przepowiednie się nie spełniły, więc oby tak dalej!
Pomarańczko, kreseczki grube i wyraźne
Tak, zaskoczenie dla mnie bo wlasnie większość moich znajomych mowila ze miały ledwo co widoczne albo cieniutkie.. a tutaj! )
Maniuś popieram popieram Little! Wszystko się uloży -
Poszlam na izbe bo bolal mnie brzuch dosc mocno oprocz tego bol piersi i mdlosci a wczoraj wymioty ale one mogly byc efektem jelitowki bo moj maz tez ja przechodzil...brak apetytu i nawet woda nie smakuje jak woda...ale moze to sobie tylko wmawiam...
-
Maniuś wrote:Poszlam na izbe bo bolal mnie brzuch dosc mocno oprocz tego bol piersi i mdlosci a wczoraj wymioty ale one mogly byc efektem jelitowki bo moj maz tez ja przechodzil...brak apetytu i nawet woda nie smakuje jak woda...ale moze to sobie tylko wmawiam...
Mnie bolą piersi od strony pach (bardzo) sa już takie bardziej pelne..
Czuje, ze brzuch tez się zrobil pelniejszy (ale nie ciążowy), do tego czasami podbrzusze boli, i obok pepka z lewej strony.. no i metaliczny smak w buzi.. aaaa i zamiast okresu dużo śluzu bieluśkiego jak mleko..