X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Co do tego strzelania ślepakami to mój dopiero jak poszliśmy się pochwalić teściom (w 4 m-cu), że jestem w ciąży to się przyznał, że mama mu powiedziała kiedyś,że chyba strzela ślepakami :/ Ludzie to nie mają pojęcia. A ile się nasłuchaliśmy ofert pomocy i "pokazywania" jak się to robi.. I to również od osób, które starały się o dziecko kilka dobrych lat i swoje przeszli. Jak ktoś jest głupi to nic nie pomoże :) Nie ma sensu się przejmować.

Ludzie czasami powinni się gryźć za jęzory !
    Jednym szybciej to przychodzi innym wolniej.. Wsparcie chyba najważniejsze.. tym bardziej bliskich, przyjaciół i znajomych..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    Pomaranczka witaj w klubie...ja bylam wczoraj na IP...Ginekolog zbadala mnie powiedziala ze wedlug niej to nie ciaza tylko cysta...badala mnie dlugo i niezbyt delikatnie...powiedziala ze wedlug niej za chwile dostane biegunke !!! A dzis okres !!! Asystentka zaproponowala zrobienie bety,bo ona nawet na to nie wpadla...masakra jakas...wyszlam zaplakana,jutro mam isc do kontroli i bede znala wynik bety z wczoraj...przez dwa lata nie widzialam pozytywnego testu a tu nagle 4 bo dzis robilam nastepny...dziewczyny co mam myslec? Dzis jak na razie nie plamie...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś beta powie Tobie wszystko, a jakieś objawy ?? piersi ? brzuszek pobolewa??

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, właśnie chciałam na spokojnie do tego podejść i nie martwić się badaniami :) Ten etap mam już za sobą :) Oczywiście gdzieś tam w głowie siedziała ta myśl, bo nie wiem czy jest się w stanie całkowicie o tym zapomnieć. W poniedziałek będę miała 5 dzień cyklu, więc przebadam wszystko, co będę mogła :) U mnie jest też ten problem, że mam tylko jeden jajowód i jestem po ciąży pozamacicznej...także teraz nie dam się nikomu spławić i mają się za mnie zabrać :)

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hehe, właśnie chciałam na spokojnie do tego podejść i nie martwić się badaniami :) Ten etap mam już za sobą :) Oczywiście gdzieś tam w głowie siedziała ta myśl, bo nie wiem czy jest się w stanie całkowicie o tym zapomnieć. W poniedziałek będę miała 5 dzień cyklu, więc przebadam wszystko, co będę mogła :) U mnie jest też ten problem, że mam tylko jeden jajowód i jestem po ciąży pozamacicznej...także teraz nie dam się nikomu spławić i mają się za mnie zabrać :)

Wszystko będzie pozytywnie :) mężowi kup Androvit na poprawę jakości i zwinności plemniczkow :D

Little Frog lubi tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50ef8d6377d3b510m.jpg

To test z dzisiaj,moim zdaniem jest ciemniejsza kreska...mozliwe zeby przy cyscie tez ciemnial?

olka30, przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to jest przy cyście, ale 4 testy żeby się myliły...?! Hmmm...a kiedy będziesz miała wyniki bety?

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    50ef8d6377d3b510m.jpg

To test z dzisiaj,moim zdaniem jest ciemniejsza kreska...mozliwe zeby przy cyscie tez ciemnial?

Maniuś jak foto wstawiłaś ? to pokaże Tobie swoje

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wejdz na fotosik.pl nacisnij dodaj zdjecia a pozniej to juz Ci wszystko bedzie pisac po kolei...dasz rade :) probuj :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Nie wiem jak to jest przy cyście, ale 4 testy żeby się myliły...?! Hmmm...a kiedy będziesz miała wyniki bety?
    Jutro rano

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/442c50baa8d71454.html
    Maniuś nie wiem czy widać ale skopiuj sobie ten link do przeglądarki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 10:35

Lena87 lubi tę wiadomość

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Jutro rano
    a masz jakies objawy ciążowe ??

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś, to jeszcze troszkę trzeba poczekać... Chociaż ja myślę, że ta pani doktor to niezbyt przyjemna i niepotrzebnie Cię nastraszyła. Mam nadzieję, że jej będzie głupio jak przyjdzie wynik bety. Póki co jej przepowiednie się nie spełniły, więc oby tak dalej! :)

Pomarańczko, kreseczki grube i wyraźne :)

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Maniuś, to jeszcze troszkę trzeba poczekać... Chociaż ja myślę, że ta pani doktor to niezbyt przyjemna i niepotrzebnie Cię nastraszyła. Mam nadzieję, że jej będzie głupio jak przyjdzie wynik bety. Póki co jej przepowiednie się nie spełniły, więc oby tak dalej! :)

Pomarańczko, kreseczki grube i wyraźne :)

Tak, zaskoczenie dla mnie bo wlasnie większość moich znajomych mowila ze miały ledwo co widoczne albo cieniutkie.. a tutaj! :))

Maniuś popieram popieram Little! Wszystko się uloży

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszlam na izbe bo bolal mnie brzuch dosc mocno oprocz tego bol piersi i mdlosci a wczoraj wymioty ale one mogly byc efektem jelitowki bo moj maz tez ja przechodzil...brak apetytu i nawet woda nie smakuje jak woda...ale moze to sobie tylko wmawiam...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ladne masz te kreseczki Pomaranczko :) u mnie wychodzily bledsze,ale tak naprawde to dopiero dzis mam termin @ i dzis juz sa mocniejsze...

Gdzie mieszkasz?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Poszlam na izbe bo bolal mnie brzuch dosc mocno oprocz tego bol piersi i mdlosci a wczoraj wymioty ale one mogly byc efektem jelitowki bo moj maz tez ja przechodzil...brak apetytu i nawet woda nie smakuje jak woda...ale moze to sobie tylko wmawiam...

Mnie bolą piersi od strony pach (bardzo) sa już takie bardziej pelne..
    Czuje, ze brzuch tez się zrobil pelniejszy (ale nie ciążowy), do tego czasami podbrzusze boli, i obok pepka z lewej strony.. no i metaliczny smak w buzi.. aaaa i zamiast okresu dużo śluzu bieluśkiego jak mleko..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    no ladne masz te kreseczki Pomaranczko :) u mnie wychodzily bledsze,ale tak naprawde to dopiero dzis mam termin @ i dzis juz sa mocniejsze...

Gdzie mieszkasz?

Szczecin
    :)

A Ty ?? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2014, 10:51

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Austrii ale po wynikach "schwanger" myslalam ze moze jestes gdzies tu w okolicy :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Ja w Austrii ale po wynikach "schwanger" myslalam ze moze jestes gdzies tu w okolicy :)

Dostepne są u nas w PL :)

3jvzp07w7jmagt8p.png
‹‹ 1428 1429 1430 1431 1432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ