Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:A delikatne brunatne plamienie?za malo progesteronu czy tez normalne?
Może być zbyt niski progesteron .
Na Twoim miejscu zadzwoniła bym do Gin skonsultować to lepiej nie lekceważyć
Oczywiście może to też być jednorazowo macica zaczyna się rozciągać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:53
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Witam i ja. Po spacerze i wizytacji w sklepie. Kupiłam kapustę i grzybki do pierogów, ale coś nie mam weny na lepienie. Jakoś podbrzusze mnie pobolewa, ale czuję, że mały dzisiaj jakoś tak niziutko, więc może dlatego. Ja nie wiem jak ja dotrwam do końca ciąży jak teraz tak mi ciężko i szybko się męczę. Chciałam załatwić dziś kilka spraw u rodzinnego, nie mogłam się dodzwonić, przyjechałam autobusem specjalnie, a tu lekarz mój dziś nie przyjmuje wrrrr. Jutro znów będę musiała przyjechać,a jak na złość auta nie ma.
Maniuś najlepiej z plamieniem do ginekologa iść. Zapewne przepisze progesteron. -
Maniuś wrote:A delikatne brunatne plamienie?za malo progesteronu czy tez normalne?
Ja miałam plamienie brunatne, dostałam duphaston z nakazem leżenia. Przyczyny mogą być różne - może to być stara krew, macica się jeszcze oczyszcza, może być jakaś nadżerka, a może być plamienie o nie znanej przyczynie. Plamienia ma bardzo dużo kobiet, niektóre nawet całą ciąże w okolicach spodziewanych terminów miesiączek i nic się złego nie dzieje. Ale z drugiej strony może to być też np. niski progesteron (który odpowiada za utrzymanie ciaży) jak dziewczyny pisały, dlatego warto jednak skonsultować to jak najszybciej z lekarzem. No i leżeeeć, odpoczywać. Ze swoim plamieniem pojechałam po dwóch dniach. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeManiuś lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziewczyny jestescie niezastapione dziekuje...jesli bede dalej plamic to zglaszam sie na IP bo moja gin dzis nie przyjmuje...nie jest tego duzo bo moze ze 2kropelki na wkladce ale lepiej dmuchac na zimne...
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ja tak tylko na chwilkę sie witam
Maniuś!!! Mój Boże jak się cieszę Gratuluję z serducha!
To "oczko" czy więcej?
Pomarańczka Tobie również serdeczne gratulacje
mnożymy się, mnożymy dziewczyny
Parę nas zostało na placu boju..., ale na szczęście już niewiele,
więc wzywam do boju!!!
Sama się mniej ostatnio udzielam, bo opuściły mnie siły i nie mam weny, przepraszam.
Zaglądnę jeszcze między piernikiem a grzybami przed Świętami z życzonkami
ale mi się rymnęło
pozdrawiam Was i wspieram z ukryciaManiuś, Anutka, Little Frog, Z., sara_nar, Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość
-
Macierzanko tak to "oczko" Jestem najszczesliwsza na swiecie
Jak na razie objawy ciazowe ma moj maz drugi dzien wymiotuje,biedaczek jelitowka...Macierzanka:), Little Frog, Z., Anaaa:), Another, olka30 lubią tę wiadomość
-
Maniusku kochany! Mowilam, ze tak bedzie! Pieknie Wam idzie ostatnio na forum dziewczyny! So this is Christmas magia
Buziaki dla wszystkich! Napisze pozniej jak znajde czas. Po szczepieniu dzieci marudne anemia juz malutka ale wciaz zelazo, tylko w mniejszej dawce. Rece opadaja na tych polskich lekarzy konowalow... juz mam dosc.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Malgo86, mój mąż wczoraj mi mówi, że już wie co mu chcę kupić pod choinkę i w tym momencie się ocknęłam, że jeszcze nic nie mam! Także sama zostałam z tym problemem. Chociaż może na ten rok się dogadamy, że kupimy co chcemy. W sensie ja mu powiem co chcę, a on mi. Nie mam siły już więcej myśleć...
Misty, a niech troszkę pomarudzą, zawsze je mama chwali, więc gorszy dzień może się przytrafić ;] -
Witajcie. Wpadłam Was pozdrowić. Nie mam czasu niestety nawet laptopa włączyć i nie wiem co u Was. Będę wdzięczna za wiadomość na priv ze streszczeniem. Często myślę o Was i zastanawiam się jak u Was ze staraniami. Dziś mam dola i weszłam bo wspominam Was jak mnie wspieralyscie wszystkie za co jestem wdzięczna. Po każdej kłótni, wizycie zawsze byliście ze mną. Kochane jesteście. Życzę każdej z Was takiego cudu jak mój ,bo to naprawdę jest cud. Chociaż jest bardzo ciężko to nie wyobrażam sobie, że mogło by go nie być. Żyje dla niego. Eh rozpisałam się. Dziękuję za wszystko i wszystkiego dobrego
Misty87, Lena87, Anaaa:), Little Frog, olka30, Maniuś lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Anutka, Macierzanka w końcu do nas zawitałyście
Maniuś, ja też plamiłam. Troszkę na brązowo, troszkę różowo. Po 2 dniach pojechałam do szpitala, bo to był weekend i gin nie przyjmował. Na szczęście nic się nie działo. Kazali odpoczywać, także obserwuj i najlepiej skonsultuj ze swoją gin albo podejdź na IP dla świętego spokoju :*
Misty tulę mocno
My jutro na szczepienie. A co do lekarzy, to tutaj u nas też pełno konowałówManiuś lubi tę wiadomość