Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś gratuluję! Ale masz cudowny prezent świąteczny!
U nas szaro i ponuro. Szymek dziś coś bardziej marudny, dobrze mu tylko n rękach...
A ja dzis rozwaliłam nowy telefon, upadł mi i nie działa mi fragment wyświetlacza, akurat tam są ikonki do połączeń i smsów. Czyli mam nowiutkiego smartfona do odbierania połączeń bez możliwości dzwonienia...Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara, super brzusio Jak Ty go dźwigasz? Przecież z Ciebie to taka drobinka ;] Co do teściowej....heh...ciężka sprawa. W sumie chciała pomóc i pewnie jest przekonana, że jesteś niewdzięczna. Czasami nie ma dobrego wyjścia w takich sytuacjach, a też szkoda sobie dom zagracać bezużytecznymi rzeczami, żeby tylko komuś przykrości nie sprawić. Ja mam już popakowane rzeczy od brata i bratowej i ostatnio mi pisała dziewczyna drugiego brata, że znoszą mi kolejne rzeczy do pokoju. Z jednej strony dobrze, bo mam wszystko, ale z drugiej to też nie mam magazynu, szczególnie że nie wiadomo kiedy mi się przydadzą...
Santoocha, to faktycznie z telefonem lipa. Ja jeszcze żadnego nie załatwiłam, ale mam wrażenie, że każdy mój telefon to jakieś nieporozumienie i właśnie się zastanawiam nad kupnem nowego, tylko każdy z nich ma jakieś wady. Dla jednych jest idealny, a zaraz ktoś doda, że aparat beznadziejny, wiesza się, bateria słaba itp. Ciężko mi coś znaleźć w przyzwoitej cenie. Ahhh...i zapomniałam dodać, że podziwiam za powrót do pracy ZUS pewnie ręce zaciera ;]sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Dziś już środa! Pojutrze wyjazd i tak na serio to chyba dziś to do mnie dotarło...
Jutro powinnam dostać @. No i teraz tak: zbytnio nie uśmiecha mi się siedzieć na promie czy w samochodzie z @ Wolałabym ją dostać jutro niż pojutrze, bo zawsze to ciutkę lżej. No ale z drugiej strony jak dostanę ze dwa dni później, to będzie mi na rękę, bo chcę porobić padania. Heh, nie ma co planować i tak zrobi co chce...
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:59
-
nick nieaktualny
-
Żabko, na @ nie ma rady, niestety..
Mam nadzieję, że nie popsuje Ci urlopu
Maniuś, takie bóle są normalne. Mnie bardzo długo podbrzusze bolało, także nie stresuj się
Tak w ogóle to witam wszystkichLittle Frog, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Maniuś popieram dziewczyny, te bóle są normalne, mnie też długo trzymały.
Witam się z bólem zęba, już nie daję rady, ledwo mi go w poniedziałek zakleili, bo 3 tyg. latałam z dziurą jak krater, a on już mnie z powrotem boli Za chwilę lecę do dentysty, bo nie mam ochoty drugi raz przechodzić tego samegoManiuś lubi tę wiadomość
-
Manius - będzie dobrze, rozlużnij się wypocznij pomyśl o czyms innym - niech Yuly na Ciebie dłużej popatrzy zeby sie dobrze wszystko zagnieżdziło i umocniło - będzie dobrze
olka - do stomatologa biegiem marsz - o zeby trzeba dbac koniecznieManiuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Uffff...jeszcze tylko jeden dzień w szkole i wolne
Chociaż tego nie jestem do końca pewna. Trochę się kiepsko czuję. Jakby mnie coś zbierało. Jak jutro tak będzie, to chyba sobie odpuszczę...Wolę troszkę odpocząć, bo jak myślę o @ i jeszcze do tego przeziębieniu podczas podróży, to już nie jest najlepszy scenariusz...
Maniuś, trzymam kciuki, żeby to plamienie było niegroźne i wszystko było w jak najlepszym porządku Wiem, że to długo wyczekiwana ciąża i bardzo się stresujesz... Niestety nic konkretnego Ci nie doradzę.Maniuś lubi tę wiadomość