X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś gratuluję! <3 Ale masz cudowny prezent świąteczny! :)

U nas szaro i ponuro. Szymek dziś coś bardziej marudny, dobrze mu tylko n rękach...

A ja dzis rozwaliłam nowy telefon, upadł mi i nie działa mi fragment wyświetlacza, akurat tam są ikonki do połączeń i smsów. Czyli mam nowiutkiego smartfona do odbierania połączeń bez możliwości dzwonienia... :(

Maniuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha, Mój genialny mąż we wrześniu wziął sobie nowy tel. z mojego abonamentu ;)
    Po tygodniu lekko przytrzasnął Go klapą od bagażnika i 309 zł naprawa kosztowała, bo były uszkodzone 3 części oprócz przedniej szybki ;)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, super brzusio :) Jak Ty go dźwigasz? :) Przecież z Ciebie to taka drobinka ;] Co do teściowej....heh...ciężka sprawa. W sumie chciała pomóc i pewnie jest przekonana, że jesteś niewdzięczna. Czasami nie ma dobrego wyjścia w takich sytuacjach, a też szkoda sobie dom zagracać bezużytecznymi rzeczami, żeby tylko komuś przykrości nie sprawić. Ja mam już popakowane rzeczy od brata i bratowej i ostatnio mi pisała dziewczyna drugiego brata, że znoszą mi kolejne rzeczy do pokoju. Z jednej strony dobrze, bo mam wszystko, ale z drugiej to też nie mam magazynu, szczególnie że nie wiadomo kiedy mi się przydadzą...

Santoocha, to faktycznie z telefonem lipa. Ja jeszcze żadnego nie załatwiłam, ale mam wrażenie, że każdy mój telefon to jakieś nieporozumienie i właśnie się zastanawiam nad kupnem nowego, tylko każdy z nich ma jakieś wady. Dla jednych jest idealny, a zaraz ktoś doda, że aparat beznadziejny, wiesza się, bateria słaba itp. Ciężko mi coś znaleźć w przyzwoitej cenie. Ahhh...i zapomniałam dodać, że podziwiam za powrót do pracy :) ZUS pewnie ręce zaciera ;]

sara_nar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saro, brak Mi słów ..

Ja bym poszła mimo wszystko na wizytę i nie przejmowała się mężem ..

przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziś już środa! Pojutrze wyjazd i tak na serio to chyba dziś to do mnie dotarło...
    Jutro powinnam dostać @. No i teraz tak: zbytnio nie uśmiecha mi się siedzieć na promie czy w samochodzie z @ :/ Wolałabym ją dostać jutro niż pojutrze, bo zawsze to ciutkę lżej. No ale z drugiej strony jak dostanę ze dwa dni później, to będzie mi na rękę, bo chcę porobić padania. Heh, nie ma co planować i tak zrobi co chce...

Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:59

• Baś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kochane!
    Little Frog - @ to zawsze robi co chce, ale może sie posłucha tym razem - sters podróż itd

Little Frog lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :) boli mnie brzuch malpowo ale to ponoc normalne,tak? Czy cos ewentualnie powinno mnie niepokoic??? Bo osiwieje do wtorku...cale zycie w stresie :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Baś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przede wszstkim odpręż się i nie przemęczaj - wszystko będzie ok i na swoim miejscu - zdrowia życzę Maniuś

Maniuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Witam kochane :) boli mnie brzuch malpowo ale to ponoc normalne,tak? Czy cos ewentualnie powinno mnie niepokoic??? Bo osiwieje do wtorku...cale zycie w stresie :)

Maniuś jest to całkiem normalne, nie stresuj się ;)

Maniuś lubi tę wiadomość

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, na @ nie ma rady, niestety..
    Mam nadzieję, że nie popsuje Ci urlopu :)

Maniuś, takie bóle są normalne. Mnie bardzo długo podbrzusze bolało, także nie stresuj się :)

Tak w ogóle to witam wszystkich :)

Little Frog, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś popieram dziewczyny, te bóle są normalne, mnie też długo trzymały.

Witam się z bólem zęba, już nie daję rady, ledwo mi go w poniedziałek zakleili, bo 3 tyg. latałam z dziurą jak krater, a on już mnie z powrotem boli :( Za chwilę lecę do dentysty, bo nie mam ochoty drugi raz przechodzić tego samego :(

Maniuś lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj olka współczuje z tym zębem :( masz racje, lepiej idź dzisiaj bo jakbyś się miała w święta męczyć to porażka :(

olka30 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuly wrote:
    wow - gdzie nie spojrze tam mamusie może mam magicznespojrzenie! Gratuluje! i ide do lustra - na siebie popatrzeć :)

to weź popatrz i na mnie :)

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius - będzie dobrze, rozlużnij się wypocznij pomyśl o czyms innym - niech Yuly na Ciebie dłużej popatrzy zeby sie dobrze wszystko zagnieżdziło i umocniło - będzie dobrze

olka - do stomatologa biegiem marsz - o zeby trzeba dbac koniecznie

Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A delikatne brunatne plamienie?za malo progesteronu czy tez normalne?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każde plamienie nawet najmniejsze albo gin albo IP !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff...jeszcze tylko jeden dzień w szkole i wolne :)
    Chociaż tego nie jestem do końca pewna. Trochę się kiepsko czuję. Jakby mnie coś zbierało. Jak jutro tak będzie, to chyba sobie odpuszczę...Wolę troszkę odpocząć, bo jak myślę o @ i jeszcze do tego przeziębieniu podczas podróży, to już nie jest najlepszy scenariusz...

Maniuś, trzymam kciuki, żeby to plamienie było niegroźne i wszystko było w jak najlepszym porządku :) Wiem, że to długo wyczekiwana ciąża i bardzo się stresujesz... Niestety nic konkretnego Ci nie doradzę.

Maniuś lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy :-) :-)

olka30 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    każde plamienie nawet najmniejsze albo gin albo IP !
    Przyznam sie ze w 5tc mialam kropelke krwi ale zbahayelizowalam to...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko to u mnie nie jest krew...poczekam jeszcze troche i jak cos to na IP

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ