X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś gratuluję! <3 Ale masz cudowny prezent świąteczny! :)

U nas szaro i ponuro. Szymek dziś coś bardziej marudny, dobrze mu tylko n rękach...

A ja dzis rozwaliłam nowy telefon, upadł mi i nie działa mi fragment wyświetlacza, akurat tam są ikonki do połączeń i smsów. Czyli mam nowiutkiego smartfona do odbierania połączeń bez możliwości dzwonienia... :(

Maniuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha, Mój genialny mąż we wrześniu wziął sobie nowy tel. z mojego abonamentu ;)
    Po tygodniu lekko przytrzasnął Go klapą od bagażnika i 309 zł naprawa kosztowała, bo były uszkodzone 3 części oprócz przedniej szybki ;)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sara, super brzusio :) Jak Ty go dźwigasz? :) Przecież z Ciebie to taka drobinka ;] Co do teściowej....heh...ciężka sprawa. W sumie chciała pomóc i pewnie jest przekonana, że jesteś niewdzięczna. Czasami nie ma dobrego wyjścia w takich sytuacjach, a też szkoda sobie dom zagracać bezużytecznymi rzeczami, żeby tylko komuś przykrości nie sprawić. Ja mam już popakowane rzeczy od brata i bratowej i ostatnio mi pisała dziewczyna drugiego brata, że znoszą mi kolejne rzeczy do pokoju. Z jednej strony dobrze, bo mam wszystko, ale z drugiej to też nie mam magazynu, szczególnie że nie wiadomo kiedy mi się przydadzą...

Santoocha, to faktycznie z telefonem lipa. Ja jeszcze żadnego nie załatwiłam, ale mam wrażenie, że każdy mój telefon to jakieś nieporozumienie i właśnie się zastanawiam nad kupnem nowego, tylko każdy z nich ma jakieś wady. Dla jednych jest idealny, a zaraz ktoś doda, że aparat beznadziejny, wiesza się, bateria słaba itp. Ciężko mi coś znaleźć w przyzwoitej cenie. Ahhh...i zapomniałam dodać, że podziwiam za powrót do pracy :) ZUS pewnie ręce zaciera ;]

sara_nar lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Saro, brak Mi słów ..

Ja bym poszła mimo wszystko na wizytę i nie przejmowała się mężem ..

przedszkolanka:), sara_nar lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Dziś już środa! Pojutrze wyjazd i tak na serio to chyba dziś to do mnie dotarło...
    Jutro powinnam dostać @. No i teraz tak: zbytnio nie uśmiecha mi się siedzieć na promie czy w samochodzie z @ :/ Wolałabym ją dostać jutro niż pojutrze, bo zawsze to ciutkę lżej. No ale z drugiej strony jak dostanę ze dwa dni później, to będzie mi na rękę, bo chcę porobić padania. Heh, nie ma co planować i tak zrobi co chce...

Miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 07:59

• Baś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry kochane!
    Little Frog - @ to zawsze robi co chce, ale może sie posłucha tym razem - sters podróż itd

Little Frog lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :) boli mnie brzuch malpowo ale to ponoc normalne,tak? Czy cos ewentualnie powinno mnie niepokoic??? Bo osiwieje do wtorku...cale zycie w stresie :)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Baś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przede wszstkim odpręż się i nie przemęczaj - wszystko będzie ok i na swoim miejscu - zdrowia życzę Maniuś

Maniuś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Witam kochane :) boli mnie brzuch malpowo ale to ponoc normalne,tak? Czy cos ewentualnie powinno mnie niepokoic??? Bo osiwieje do wtorku...cale zycie w stresie :)

Maniuś jest to całkiem normalne, nie stresuj się ;)

Maniuś lubi tę wiadomość

• Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, na @ nie ma rady, niestety..
    Mam nadzieję, że nie popsuje Ci urlopu :)

Maniuś, takie bóle są normalne. Mnie bardzo długo podbrzusze bolało, także nie stresuj się :)

Tak w ogóle to witam wszystkich :)

Little Frog, Maniuś, sara_nar lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś popieram dziewczyny, te bóle są normalne, mnie też długo trzymały.

Witam się z bólem zęba, już nie daję rady, ledwo mi go w poniedziałek zakleili, bo 3 tyg. latałam z dziurą jak krater, a on już mnie z powrotem boli :( Za chwilę lecę do dentysty, bo nie mam ochoty drugi raz przechodzić tego samego :(

Maniuś lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj olka współczuje z tym zębem :( masz racje, lepiej idź dzisiaj bo jakbyś się miała w święta męczyć to porażka :(

olka30 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuly wrote:
    wow - gdzie nie spojrze tam mamusie może mam magicznespojrzenie! Gratuluje! i ide do lustra - na siebie popatrzeć :)

to weź popatrz i na mnie :)

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Kisieńka Ekspertka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius - będzie dobrze, rozlużnij się wypocznij pomyśl o czyms innym - niech Yuly na Ciebie dłużej popatrzy zeby sie dobrze wszystko zagnieżdziło i umocniło - będzie dobrze

olka - do stomatologa biegiem marsz - o zeby trzeba dbac koniecznie

Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość

5ckczlo8xuk7m6f0.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A delikatne brunatne plamienie?za malo progesteronu czy tez normalne?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każde plamienie nawet najmniejsze albo gin albo IP !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uffff...jeszcze tylko jeden dzień w szkole i wolne :)
    Chociaż tego nie jestem do końca pewna. Trochę się kiepsko czuję. Jakby mnie coś zbierało. Jak jutro tak będzie, to chyba sobie odpuszczę...Wolę troszkę odpocząć, bo jak myślę o @ i jeszcze do tego przeziębieniu podczas podróży, to już nie jest najlepszy scenariusz...

Maniuś, trzymam kciuki, żeby to plamienie było niegroźne i wszystko było w jak najlepszym porządku :) Wiem, że to długo wyczekiwana ciąża i bardzo się stresujesz... Niestety nic konkretnego Ci nie doradzę.

Maniuś lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestesmy :-) :-)

olka30 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    każde plamienie nawet najmniejsze albo gin albo IP !
    Przyznam sie ze w 5tc mialam kropelke krwi ale zbahayelizowalam to...

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko to u mnie nie jest krew...poczekam jeszcze troche i jak cos to na IP

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
‹‹ 1425 1426 1427 1428 1429 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ