Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomaranczko trzymam kciuki za wizyte jestesmy obie na samym poczatku dopiero,ale z wiara i nadzieja ze wszystko bedzie dobrze dotrwamy do konca
A powiedz mi jak dlugo sie staraliscie,bo chyba przeoczylam...
Dziewczynki moje drogie suwaczek zrobie po wizycie we wtorek o ile dowiem sie czegos wiecej,bo teraz wg om mam juz 6 tydz co jest raczej nie mozliwe...moje cykle nie byly super regularne tak ze ciezko mi jest stwierdzic co i jak...
A tym czasem dobrej nocki -
Maniuś wrote:Pomaranczko trzymam kciuki za wizyte jestesmy obie na samym poczatku dopiero,ale z wiara i nadzieja ze wszystko bedzie dobrze dotrwamy do konca
A powiedz mi jak dlugo sie staraliscie,bo chyba przeoczylam...
Dziewczynki moje drogie suwaczek zrobie po wizycie we wtorek o ile dowiem sie czegos wiecej,bo teraz wg om mam juz 6 tydz co jest raczej nie mozliwe...moje cykle nie byly super regularne tak ze ciezko mi jest stwierdzic co i jak...
A tym czasem dobrej nocki
Dokładnie Maniuś jesteśmy na początku tej samej drogi W 4 cyklu starań nam się udało chociaż lekarz wyznaczył Nam czas do lutego i jak by się nie udało miały być już wszechstronnie dokładniejsze badania i moje i męża. Ale już jest! Udało się. Jutro dam znać jak będzie po wizycie..
Buziaki all, dobrej nocy..Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hej sisters co tu taki spokoj???widac ze swieta ida,choc sniegu zero ale kazda zapracowana... Ja wlasnie ubralam choineczke a za chwilke ide lezec bo sie zmeczylam
PozdrawiamLena87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super Pomaranczko mam nadzieje ze i ja bede wiedziec cos wiecej we wtorek...
Mam pytanie do Was,a mianowicie...wymiotowalyscie od samego poczatku? Bo u mnie jest masakra zniose wszystko tylko juz sie zastanawiam co jesc zeby nie ladowalo wszystko w wc...dzis nawet sok pomaranczowy splynal rurami z 8 pietra -
Maniuś wrote:Super Pomaranczko mam nadzieje ze i ja bede wiedziec cos wiecej we wtorek...
Mam pytanie do Was,a mianowicie...wymiotowalyscie od samego poczatku? Bo u mnie jest masakra zniose wszystko tylko juz sie zastanawiam co jesc zeby nie ladowalo wszystko w wc...dzis nawet sok pomaranczowy splynal rurami z 8 pietra
Maniuś mnie czasami brzuszek pobolewa, i piersi bolą oraz sutki.. wymiotów żadnych na razie nie ma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Super Pomaranczko mam nadzieje ze i ja bede wiedziec cos wiecej we wtorek...
Mam pytanie do Was,a mianowicie...wymiotowalyscie od samego poczatku? Bo u mnie jest masakra zniose wszystko tylko juz sie zastanawiam co jesc zeby nie ladowalo wszystko w wc...dzis nawet sok pomaranczowy splynal rurami z 8 pietra
Maniuś, na to nie ma rady
Dziewczyny piły herbatkę z imbirem, ponoć niweluje mdłościManiuś lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Oczywiście, że tak ..
Tylko że fasoleczki jeszcze tam Nie ma
Za niecałe 2 tygodnie powinna się już pojawić wraz z
mimo wszystko szczęście jest nie do opisania..
Ja 2.01 idę na usg do swojego lekarza prowadzącego..
i na l4 schodzę z racji wykonywanego zawodu.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Widzę cień cienia, ale brzuch mnie pobolewa okropnie. Ostatnio też tak było i wiadomo jak się skończyło Trzymajcie proszę kciuki, żeby w odpowiednim miejscu się rozwijało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2014, 12:12
Lena87, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Luteinę biorę cały czas 2x2 tabl. Nie jest to ból ciągły, tylko co jakiś czas, tak jakby miała się zacząć @. Ostatnio nie miałam żadnych objawów przy pozamacicznej, a teraz od wtorku jestem wiecznie zmęczona, codziennie śpię po 11 h, także może to objaw i może ciąża jest w macicy. Obyy. Jutro powtórzę test i pójdę z rana na betę.
Lena87, olka30 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another trzymam kciuki ..uwazaj na siebei i mam nadzieje ze wszytsko bedzie dobrze
Another, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Luteinę biorę cały czas 2x2 tabl. Nie jest to ból ciągły, tylko co jakiś czas, tak jakby miała się zacząć @. Ostatnio nie miałam żadnych objawów przy pozamacicznej, a teraz od wtorku jestem wiecznie zmęczona, codziennie śpię po 11 h, także może to objaw i może ciąża jest w macicy. Obyy. Jutro powtórzę test i pójdę z rana na betę.
Hejka, mnie tez lekarka straszyla pozamaciczną i grubo sie pomyliło. Jaki mialas pierwszy wynik beta hcg ?