Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O i ja dorzucę swoje gratki dla Sary!
Super, że kolejne dzieciątko forumowe jest już na świecie
Kolano spuchnęło czekam na męża i jadę na szpital, ale to dopiero koło 20 ;/
Boję się cholernie, że to może być grubsza sprawa!
Lena ta nasza Polska Służba Zdrowia...dramat, dlatego unikam szpitali jak ognia
Anaaa moje smyki też kochają TV a jak nie chce się im głowy na brzuszku dźwigać, to wystarczy je odwrócić do pudła i zaraz pięknie podnoszą
Miłego dnia Zeteczko
Hej Złociutka
Pomarańczka trzymaj się, bądź wsparciem dla babci!
Macierzanko :*
Przedszkolanko, czekamy teraz na Ciebie i Twojego malucha
Z., przedszkolanka:), Anaaa:), Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misty, byłam w Białce. Śliczne miejsce. Niestety dwa dni szkolenia, a wieczorami jakieś zorganizowane imprezy nie dały mi nawet 5 minut w samotności, ale wybieram się tam jeszcze, bo jest tam cudownie! Ten widok! Powietrze! I ta woda! Tam jak w bajce dla mnie
Edit: No i ten WIDOK! Śni mi się po nocach!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 15:20
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena tulę mam nadzieję, że jutro lepiej się poczujesz
Z. zgaga to chyba najgorsze co może być w ciąży. Ja to normalnie płakałam, bo tak mnie paliło
Co u Was?
U mnie to tak jak mówisz, kolejka..
Złota :*
Misty daj koniecznie znać co z Twoim kolanem jak wrócisz, że szpitala..
Hej Maniuś :*
U nas deszczowo. Smyk dopiero chwilkę temu zasnął. Ma dzisiaj cięższy dzień. Pewnie ta zmiana pogody też zrobiła swoje.
W dodatku pożarłam się z mężem - standard. Co drugi dzień musi być dym. Ja już na prawdę nie mam siły wszystkiego w domu ogarniać sama. No ja pikole posprzątaj, ugotuj, zrób pranie, zajmij się dzieckiem, wstawaj w nocy i broń boże nie mów, że jesteś zmęczona, bo nie masz czym. Ja nie rozumiem myślenia chłopów
Ehh sorki .. znów zamulam ale normalnie mam dość! Ryczeć mi się chce a jestem tak wkur.iona że szok..Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara gratuluję, Tymek jest śliczny! Rzadko który noworodek jest ładny (mój Szymek był strasznie brzydki), w Twój jest super!
Ja nie ogarniam, w pracy dużo pracy, prawie dziś dziecka nie widziałam, ominęłam jedno karmienie, bo byłam zajęta klientami, Szymek dostał mm...
W weekend była moja kuzynka, więc też nie odpoczęłam, bo a to coś gotowałam, a to trzeba było z nią pogadać, a tak marzyłam żeby sobie poleżeć i nic nie robić.
Klienci mówią mi że wyglądam na bardzo zmęczoną. I tak jest. Chciałabym tydzień wolnego...
Na szczeście Szymek ostatnio ma dobre dni, śpi sporo, jest grzeczny
Misty oby to nic mocno poważnego, sama przeżyłam zerwanie więzadeł w kolanie i operację, a i tak szwankuje mi to kolano....
Ide korzystać z nocy, nie wiadomo kiedy będę musiała wstać karmić..
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 22:29
-
Kolano skrecone po raz drugi. Szyna do uda. Ściągali mi krew z kolana. Myslalam ze ciula pogryze taki bol. Bo Kurrrrrr nie moga znieczulic.
Jak ja bede funkcjonowac przy dzieciach
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebbc1deb2a3b.jpg
Zlota milo czytac takie slowa o swojej miejscowości
-
nick nieaktualny
-
Anaaa, ze zgagą daję radę, całe szczęście przychodzi do mnie okazjonalnie a nie męczy non stop
Szkoda Twoich nerwów na kłótnie z mężem... A wystarczyłoby z jego strony troszkę empatii... życzę żeby się ułożyło i mąż wykazał się większym rozumkiem
santoocha, Ty to mogłabyś spokojnie dać radę pracując w wojsku! I dom, i dziecko, i praca, i wszystko na raz a dajesz radę A to Wasze dziecko ładniutkie bo jeszcze nie miałam chyba okazji napisać
Misty, masakra z tym kolanem ;/ też mam nadzieję, że to trochę pomoże mężowi otworzyć oczy!
A u nas dziś ładne słonko, ale pewnie i tak zimnooo. Dziś mamy kontrolną wizytę ale to bardziej po skierowanie na glukozę.
Pozdrawiam ciepłoDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Dziekuje dziewczyny...
Noga na szczescie i o dziwo nie boli i nie bolala, oprocz tego jak chcialam ja zgiac. Mam kontrole w czwartek, wiec sie dowiem wszystkiego. Bede zabiegala o stabilizator, bo wiem ze ze skierowaniem czy tam czyms ze szpitala kolega placil 70zl a kosztuje 700 (!)
Wiem,ze oni wola wpieprzyc konczyne w gips i bujaj sie...a ze nie wyleczyli go wtedy w 2010 to teraz latwiutko bylo o ponowny uraz.
Maz na razie (od soboty) odpukac ok. Na weselu byl wrecz idealny, ciagle przytulal, calowal, trzymal za kolano dbal o mnie tak jak kiedys. Nie wiem czy mu ta jego matka nie natlukla do glowy...
Anaaa jakbym czytala opis o swoim mezu. Nic tylko palnac w leb...moja przyjaciolka ma to samo. To niestety czeste...
A zgaga, wspolcwspolczuje. Ja mimo lezenia mialam niewielka ale i to bylo nieprzyjemne.
Santoocha musisz jakos znalezc czas, by troche odpoczac...tak sie nie da na dluzsza mete. Ty na dobra sprawe po porodzie jeszcze dobrze sie nie zregenerowalas kobieto!
Zetko daj znac jak po wizycie
Dla wszystkich sle buziakiMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty, ze stabilizatorem zawsze łatwiej jak z ciężkim gipsem Także trzymam kciuki aby się udało!
My po wizycie - sprawdził mi szyjkę powiedział, że jest okej, dał skierowanie na glukozę, morfologie, mocz, podejrzał niunia na chwilkę, że serduszko bije, potwierdził po raz kolejny chłopca i właściwie tyle
Miłego dnia!Lena87, Maniuś, Złota, Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. dziękuję :* ale u nas już raczej nie będzie dobrze..
Misty bidulko wracaj szybko do zdrowia. Mam nadzieję, że mąż przejmie obowiązki i wykaże więcej zrozumienia :*
Lena jak się dzisiaj czujecie?
My dzisiaj po kolejnej awanturze. Siedziałam i ryczałam. Spakowałam nawet walizki..
Noc miałam nieprzespaną. Mały budził się co 2h.
Jestem wykończona ;/ -
nick nieaktualnyHej Anaa, chyba każda ma ostatnie chwile zwątpienia i kłótnie z mężami ..
Sama wszystko przerabiałam tydzień temu ..
Jak się dziś czuję ? Sama nie wiem ..
Od południa coś Mnie boli, ciężko określić ..
Mam wrażenie że to macica, tylko czy to ma tak boleć ? .. -
Hej Monia :* co u Was? Jak się czujecie?
Lena, właśnie zauważyłam. Masakra z tymi chłopami a mówią, że to kobiety ciężko zrozumieć..
A ból macicy to normalne bo dzidzia rośnie i wszystko się rozciąga. Ja miałam bóle podobne do @ tylko o wiele mocniejsze. Później doszło opuchnięcie narządów płciowych. -
nick nieaktualnyZdaję sobie sprawę że wszystko może się rozciągać, ale jednak gdzieś tam z tylu zapala się kontrolka ..
A jeśli chodzi o facetów, to jednym słowem brak słów ..
Wrzucić wszystkich do jednego wora i terapię wstrząsową zrobić ..Anaaa:) lubi tę wiadomość