X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,

Ja tylko na chwilkę, trzeba ogarnąć się i zabrać za sprzątanie ..
    Później pojawię się z kawką .. :D

olka30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też życzę wam miłego weekendu.. U nas w końcu jest biało, mój pewnie pojedzie na deskę, a mnie szlak trafi :/

Pomarańczka wspieram..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny ;)

Dzis idziemy na góralskie wesele. Chwała, że jednodniowe... Moje małe bączki coraz to bardziej nieznośnie...czasami mam dość :D moja mama z nimi zostaje, ściągnęłam ciocie i wujka (100km) a druga babcia...ma w dupie :)
    Była wczoraj, pobawiła trochę i dziękuję :) wyżaliłam się jej, jak wychowała syna (oczywiście tak nie powiedziałam, ale cisnęło mi się na usta).

Ledwo żyję, od wczoraj mam helikoptery, aż strach...nie wiem co się dzieje, bo nawet w ciąży nie miałam zawrotów głowy. Przemęczenie...

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu ;)

Lena87, Anaaa:), Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, Dzieciaki zostają w dobrych rękach więc baw się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 12:14

Misty87 lubi tę wiadomość

• Pomarańczka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjjj wróciłam właśnie ze szpitala, babcia odrobinę lepiej, je, i jest bardziej aktywniejsza..
    Chociaż przydusiła mnie opinia lekarza, że może być nowotwór złośliwy w płucach.. :/ paskudna świadomość...

z całej nocy spałam może zaledwie 1.5 h.. i to chyba zawyżyłam.. idę zaraz się zdrzemnąć.. bo czuję jak powieki same lecą.. a wieczorem powrót znów na korytarze szpitalne..

Buzia all'es..

3jvzp07w7jmagt8p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka, Pamiętaj że Babcia już swoje też przeżyła :)

A rak to świństwo :/

Bądź Dzielna dla Maluszka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 13:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Wpadłam Was serdecznie pozdrowić i przesyłam buziaczki <3

Lena87, Macierzanka:), Ania_84, olka30 lubią tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

nie wiem czy mogę, ale dostałyśmy informację,że Sara_nar urodziła i zostawiła wiadomość ze zdjęciem :) lutówki 2015 str.1951 :)

Lena87, Z., Anaaa:), Macierzanka:), Maniuś, XxMoniaXx, Misty87, olka30 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Anaaa:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, świetna wiadomość :)
    SARA GRATULUJĘ! Tymoteusz jest cudny <3 dużo zdrówka dla Was <3

U nas dzisiaj duuuużo śniegu. Byliśmy na spacerku bo słoneczko pięknie świeciło. Synuś musiał pobyć troszkę na powietrzu.

Ogólnie to mam jakiegoś doła.. czasami jak tak siedzę sama w domu i myślę, to mam ochotę wrócić do PL.. ehh.. mam dosyć życia tutaj..

Jesteśmy 3 dzień po odstawieniu leków. Jest to samo co przed leczeniem. Mały ma problem z oddychaniem :( ręce opadają..
    Będę musiała zjechać wcześniej do PL żeby mu powtórzyć badania, zrobić usg brzuszka, skonsultować się jeszcze z laryngologiem.
    Ciężko mi tylko męża samego zostawić.. jakoś tak dziwnie(?) ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:29

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tu ktoooooś??!!?

Anuś widzę, że jesteś przywiązana do męża :)
    Ja też wolę jak się gdziekolwiek poruszamy we dwójkę, choć wiadomo, że nie zawsze się tak da a i tęsknota czasem dobrze robi :)
    A to tylko na chwilę. Może się wyjaśni co dolega Hubertowi. A kiedy zjeżdżasz?

Synek Sary to Tymek :)
    Przedszkolanko dzięki za informacje :)

SARA GRATULUJĘ! <3 śliczniuch! :)

Rudasek i Przedszkolanka szykujcie się teraz Wy :)
    Jak minęła niedziela?
    Bo ja ugrzęzłam w papierach... próbuję posegregować moje badania, terminy wcześniejszych badań wizyt, zaleceń, objawów itd. na wizytę i powiem Wam, że nawet nie myślałam, że ta teczka będzie taka grubaśna... trochę już krwi mi z tej żyły upłynęło na badania :)

przedszkolanka:), Anaaa:), olka30 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szykujemy się, po wizycie usłyszałam to co chciałam- że szyjka się skróciła i do 38 tyg.powinnam być już po, więc teraz jeszcze więcej spacerujemy i ruszamy się :) semestr wczoraj zaliczyłam (12h na uczelni , pobudka przed 5 rano po nieprzespanej nocy, 60km.od domu) mogę powiedzieć że sama siebie pobiłam :) więc teraz spokojnie czekam :)

Macierzanko to teraz widzę wszystko pełną parą po kolei się dzieje :) najważniejsze,że działacie i oby skutecznie już niedługo! :)

Anulka masz synusia, jesteś silna i dzielna wszystko będzie dobrze <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 21:21

Macierzanka:), Anaaa:), Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jesteś hardcorem ;) Podziwiam!

Tak, znalazłam w końcu kogoś, kto coś robi nie na skróty i naparwdę stara się wyleczyć!
    No ja też mam taka nadzieję, że to się obróci w cos dobrego :)

Maniuś, przedszkolanka:), olka30 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 25 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale gafę strzeliłam :D myślałam o Tymku a napisałam Tobiaszek :D już poprawiam .. ajj to przez to zmęczenie i roztargnienie..

Macierzanko cieszę się niezmiernie, że znalazłaś kogoś kto postara się Ci pomóc :) trzymam kciuki :*

Przedszkolanko to już niedługo <3 czekamy :)

Macierzanka:), przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.. wracam i ja po weekendzie. Wesele super oprocz 2 mocnych incydentów...

Bylismy świadkiem akcji jak chloptas zaczal szarpac swoja dziewczyne i popchnal ja tak ze prawie zleciala ze schodów. Akurat my siedzieliśmy przy schodach wiec moj maz wystartował do gnoja. Zaczela sie jazda....przylecial następny w obronie tego damskiego boksera wiec wpadlam między nich ja! Na szczęście przybiegli ochroniarze i wywalili szmaciarza. Znajoma tej bitej laski przyszla do nas i mówi ze on taki jest a tamta go chce...!!!! Podziwiam glupote niektórych ludzi. Moj maz nie mieszalby sie gdyby bilo sie dwóch facetów ale na bicie kobiet patrzec nie umie. Tym bardziej ze jakby ona zleciala to przeciez by się polamala albo zabila...! Do końca wesela został ten drugi jego kumpel obronca i ciagle sie na nas gapil i pokazywal fuck you haha zalosni...
    Zeby tego bylo malo przed ta akcja spieprzylam sobie kolano ktore 4 lata temu mialam skrecone. Lekarze konowaly nie wyleczyli mi go tylko wsadzili w szyne i caly czas musiałam na nie uwazac. Siedzielismy na drugim piętrze i na wyświetlaczu widzimy ze podziękowania dla rodziców wiec idziemy na dol. Mialam wysokie szpilki plus platforma. Caly czas trzymalam.sie meza za rękę schodzac. Na przedostatnim stopniu jakos zle stanelam i w nodze tylko cos przeskoczylo. Ledwo chodzę. Tanczylam wolno jeszcze kilka kawałków ale jak tylko usiadlam to potem ciezko bylo wstac. Wróciliśmy o 4 rano.
    Ledwo chodzę, kolano spuchnie a ja nie chce do lekarza...myślę ze nadwerezylam ścięgno:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 08:59

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty, ludzka głupota nie zna granic :/
    A Tobie Kochana współczuję i tulę mocno <3 wypoczywaj, mam nadzieję, że z nogą będzie wszystko w porządku :*

Tak w ogóle to hej wszystkim :) u nas szaro buro i ponuro. Synek siedzi na kolanach i jest zapatrzony w TV bo mu się obrazki zmieniają :D a ja popijam duuuużą kawusię bo jestem niewyspana.

zrz6j44jhnppf5gr.png
    1usa9vvj2jvtgwts.png
    relg6iyeuekhqu9b.png
    0d1y3e3k5pu39jw1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

Mój wczorajszy dzień to była jedna wielka masakra, połowę dnia przespałam a połowę dnia przeleżałam z lodem na czole o.O

Tabletki, kawa nic nie pomagało ...

Macierzanko, czekam razem z Tobą na efekty :D

Misty, takie evenementy też się zdarzają i nic nie zrobisz :/

Mój T. czeka na operację wiązadeł i tak mija już 3 rok a noga nadal nie zooperowana ..

Anaa, troszkę tęsknoty dobrze Wam zrobi ..
    Sama pojechała bym w cholerę na kilka dni :D

• Z. Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Misty współczuję przygód z nogą... Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. A jeśli chodzi o takie incydenty to ja też totalnie nie rozumiem takich związków...

Ana, Twoje ostatnie 3 miesiące są chyba jak jazda kolejką górską... Silna jesteś i możesz być dumna, że dajesz radę! :)

Lena, to mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień ;)

Macierzanko, ja też życzę efektów! Cieszy mnie bardzo, że wreszcie trafiłaś na dobrego lekarza <3

U mnie też szary poranek. Do tego zgaga... i do niej dorzucam kawę... ciekawe czy zrobi mi się po niej gorzej...

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

olka30, Z. lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. dziś wcale nie jest lepiej, ale jak na razie znośnie ..

Złota <3

• Z. Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG, i najważniejszego nie napisałam - Sara gratulacje! :)

Miłego dnia Dziewczynki :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
‹‹ 1456 1457 1458 1459 1460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ