Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPomarańczko ja byłam miesiąc temu na basenie
Oczywiście nie pływałam, bo brzuch Mnie ciągnął ..
Wymoczyłam dupkę w jacuzzi między dyszami, posiedziałam w brodziku, solankowym igloo
A od razu po wyjściu z basenu poszłam do szafki po kosmetyki, między innymi płyn do higieny intymnej i dobrze się umyłam ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 19:30
-
Lena87 wrote:Pomarańczko ja byłam miesiąc temu na basenie
Oczywiście nie pływałam, bo brzuch Mnie ciągnął ..
Wymoczyłam dupkę w jacuzzi między dyszami, posiedziałam w brodziku, solankowym igloo
A od razu po wyjściu z basenu poszłam do szafki po kosmetyki, między innymi płyn do higieny intymnej i dobrze się umyłam ..
To może i ja w ten sposób sobie zaszaleje jak dzień leci? -
nick nieaktualnyPomarańczka wrote:To może i ja w ten sposób sobie zaszaleje jak dzień leci?
Jeśli wcześniej nic się nie działo po basenie, to teraz również nie powinno ..
chodź wiadomo, że organizm jest podatny na wszystko, no ale Mnie nic nie swędziało ani nie szczypało tak więc wszystko w porządku jest
Wydaje Mi się że nie ma co popadać ze skrajności w skrajność i korzystać ze wszystkiego z umiarem i głową
A troszkę nudnawo, posprzątałam z rana, ugotowałam obiad i tak przez pół dnia nie wiem co mam ze sobą zrobić, nie umiem miejsca sobie znaleźć ..
A u Ciebie jak tam ? Jak wczorajszy wieczór ? -
Pytałyście o brzuszek- ja zauważyłam mój w 17tc (choć lekarz mnie wyśmiał, mówił że żadnego brzucha nie mam, tylko sobie wmawiam).
A wyglądało to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f533a744274.jpg
Tęsknię za moją figurą sprzed ciąży!!!
Idę w czwartek zbadać tsh, bo spać mi się chce non stop, jem niewiele, ćwiczę, a waga od porodu stoi w miejscu
Co do basenu, to nie byłam w ciąży, za to pływałam w jeziorze, ok 22tc. Przed i po zastosowałam preparat dopochwowy z probiotykami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Pytałyście o brzuszek- ja zauważyłam mój w 17tc (choć lekarz mnie wyśmiał, mówił że żadnego brzucha nie mam, tylko sobie wmawiam).
A wyglądało to tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7f533a744274.jpg
Tęsknię za moją figurą sprzed ciąży!!!
Idę w czwartek zbadać tsh, bo spać mi się chce non stop, jem niewiele, ćwiczę, a waga od porodu stoi w miejscu
Co do basenu, to nie byłam w ciąży, za to pływałam w jeziorze, ok 22tc. Przed i po zastosowałam preparat dopochwowy z probiotykami.
Faktycznie malutki brzuszek miałaś, ale to z racji tego że chudzinka byłaś
Na innych zdjęciach nie widać, aby czegoś Ci brakowało
Może TSH znowu podskoczyło aż za dużo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 20:17
-
nick nieaktualny
-
Pomarańczka wrote:Monia ja sobie darowalam. Musze z lekarzem ustalić. Chłopaki sami pojada ja się wybiorę do koleżanki na pogaduchy. Jak Twoje samopoczucie?
-
nick nieaktualnyMarta1986 wrote:I jakie wrażenia z filmu ?
Marto, Wszystko zależne jest od tego kto jak nastawił się na film ..
Ja żadnych opinii nie czytałam, miałam świadomość że to jest tylko część książki ..
Ogólnie film świetny - wiadomo że książki nic nie przebije
Dakota idealnie pasuje do Swojej roli ale Szary, jego brat i siostra dupy nie urywają
ps: Kiedy testujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 09:04
-
nick nieaktualny