Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejooo
Jak Wasze samopoczucie ?
Ola już kupiłam wczoraj w smyku, taki cieniutki kombinezon akurat na wyjście ze szpitala w sierpniu
A ja mam już dość nocy.. Kurde no nie mogę się wyspać.
Do tego na lewym boku biodra bolą, a niby na plecach nie można spać.. -
XxMoniaXx wrote:Marta Ty już 17 tydzień kiedy to przeleciało ?
opowiadaj co u Was ? jak sie macie i czujecie ? zdrówka
Tak już w środę zaczynamy 18 sty a niedawno wydaję się że robiłam test i martwiłam się o serdunio skarba.. Czujemy się dobrze tylko ostatnio dr stwierdził że mam twardy brzuch i jutro mam kontrol i mam nadzieję że będzie poprawa
drugi trymestr jest dla mnie rewelacyjny czuję się znakomicie chyba że jest pochmurno wtedy bym spała na potęgę..Czekam z utęsknieniem na kopniaczki żeby już były
A to my troszke grubsi
[/URLManiuś, Little Frog, XxMoniaXx, Z., LillaMy, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
MARTA i jest wreszcie zdjęcie super
rośnijcie zdrowo i czekaj na kopniaczki , pojawią się niebawem i delektuj sie tymi delikatnymi bo jak będziesz na tym etapie co ja to Cię będzie maluch tak okładał, że będziesz syczeć hehehe
rośnijcieMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Marta, to tylko troszkę za mną ciekawe kto tam u Ciebie sobie siedzi a kopniaczki pewnie pojawia się juz niedługo
Tak jak przed suwaczkiem wychodzi synek a zobaczymy na połówkowym czy się potwierdziLittle Frog lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:MARTA i jest wreszcie zdjęcie super
rośnijcie zdrowo i czekaj na kopniaczki , pojawią się niebawem i delektuj sie tymi delikatnymi bo jak będziesz na tym etapie co ja to Cię będzie maluch tak okładał, że będziesz syczeć hehehe
rośnijcie
Dziękuję Moniś kochana Tobię życzę szybkiego rozwiązania już niebawem :*XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Witam. Nie czytałam Was bo nie mam kiedy. Proszę na priv o nowe wiadomości .
Tobiaszek ma trzy ząbki, dużo by ru napisać. Czeka nas wyjazd do łodzi ,ale w czwórkę. Jestem w ciąży. Wiem od dzisiaj. Nie wiem jak to bd. Pozdrawiam ja by co mam fb Tobiasz jelinski. Powodzeniaprzedszkolanka:), Ania_84, Z., XxMoniaXx, Little Frog, santoocha, Maniuś, LillaMy, Misty87, Złota, zizia_a, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Zaba gratuluje cory! Fantastico!
Robcie te dziewuszki, zeby moje chlopaki mieli fajne babeczki
ALka! To nowina! Gratuluuje! Dacie rade!
Ps. Mam sporo ciuszkow na sprzedaz od 50 do 68 poki co.
Jestem w trakcie robienia zdjec i opisywania, tylko schodzi z tym okropnie, bo nazbieralo sie kilka kartonow.
W weekend imprezowalismy na góralskim weselu. Chlopcy byli na poprawinach ale tylko do 20, bo maz pojechal prosto z karczmy do Austrii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 23:27
Little Frog lubi tę wiadomość
-
LillaMy, dobrze pisza, ze cale to smarowanie się nie gwarantuje, ze się uniknie rozstepow, ale z drugiej strony kto wie jakby to było jakbys się nie smarowala...
U mnie kiepska pogoda. Brak sił i entuzjazmu. Nic tylko zakopać się pod sterta poduszek i spac.... Mam nadzieje, ze chociaż u Was lepiej -
Żabko dokładnie, nie na każdego wszystko działa ..
Filipek oznaczył Mnie z każdej możliwej strony
Tak w ogóle to się nie dziwię że skóra popękała, skoro od dwóch dni takie namioty stawia na brzuchu i wcale nie zamierza iść spać nawet w nocy !!Little Frog lubi tę wiadomość