Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki. Co do rozstępów to mi zostały takie mega. Na brzuchy wygląda jak bym była nożem pocieta. Mam Facebooka ja by coś. Specjalnie założyłam dla osobnego dla kol z forum. Tobiasz jelinskiTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Hejka Kochane !!
Czekam z niecierpliwością, na wizytę 11.06 u gina i usg Zobaczymy ile synek waży ) Wydaję mi się, że będzie malutki bo i brzuszek mam zaledwie 100 cm od pępka! a tu niebawem już 30 tydzień mnie przywita! Ostatnie proste zostały czerwiec, lipiec, i kilkanaście dni sierpnia.. Eh, chociaż niby reguły nie ma..
Do tego moje samopoczucie sięga zeru. Brak snu. Mimo wszystko.. i do tego mowie dziwne bóle w podbrzuszu jak bym miała zakwasy po jakimś wf. Nie mam pojęcia, ale czyżby mi się wszystko dociągało ??
A jak wy się macie ? Jak wasze samopoczucia ? -
Witamy się z rana!
Nie śpimy już pół godziny, butla mleka wyrąbiona, trwają zabawy Bo po co spac w święto do 9?
Kurcze, zaczęła męczyć mnie alergia.... Przez płot mamy łąki, gdzie trawa kwitnie jak szalona. Wczoraj zaczęłam brać leki i jak co roku pluje sobie w brodę, dlaczego nie zaczęłam brać przed sezonem.....
Miłej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 06:02
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Monia, to juz tylko.kwestia kilku w kilkunastu dni dasz rade!
U nas niestety święta brak i maz tez do pracy wstawał o 6. A jak maz wstaje, to zona nie ma szans na spanie, bo to milion pytań na minute.
Ciekawe jak tam Z czy u niej uparciuszek juz się zdecydował
Miłego CZWARTKU ale w sumie niedzieli tezWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 08:24
Z., Maniuś lubią tę wiadomość
-
Zabko gdzie tam Dziś termin a uparciuch dalej w brzuchu
Takze witam w 10 msc ciąży. Mam nadzieje że do końca tygodnia się urodzi bo wywoływania porodu się boje...
Udanego dnia!Maniuś, olka30, Misty87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Żaba oj tam oj tam. Dla mnie taki dzien jest jak niedziela
O 7 zmienił mnie Tomek i dospalam do 9:20
Młody zalicza pierwsza drzemkę.
Z. życzę Ci rychlego odejścia wód, bo rzeczywiście wywolywany poród to nic fajnego.
A chodzisz na ktg? Masz już jakąś aktywność skurczowa macicy?Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Zetko, ja tez Ci życzę z całego serca, żeby juz się zaczęło i wszystko poszło sprawnie widzę, ze Twój drugi suwaczek nie ogarnął 10 miesiaca ciąży, wiec faktycznie to juz czas!
Santoocha, ja w takie długie weekendy tez trace poczucie czasu i nie wiem jaki jest dzień tygodnia także bardzo dobrze Cie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:42
Z. lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny no naprawde cichutko tu mam nadzieje ze to przez piekna pogode a nie ze juz tak zostanie...
Z. co u Ciebie? Tulisz juz Kubusia ?
Co z reszta dziewczyn??? Odezwijcie sie,plissss
PozdrawiamyZ., olka30 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas dość intensywny weekend. W sobotę doprowadzalam dom do porządku i przygotowywalam urodziny mezusiowi, a wczoraj prawie cały dzień spacerowalismy i trochę zakupów zrobiliśmy i na wieczór grill. Oj fajny taki dzień tylko we dwoje!
W środę ostatni dzień szkoły i wakacji, za 2,5 tygodnia przyjeżdżają teściowie. Chyba nie padne z nudów
Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 08:10
-
Witam się i ja
Upały ostatnio dały w kość, ale każde popołudnie spędzaliśmy z Synkiem na basenie
U mnie problemy z @. Jeden dzień jest, na drugi jej nie ma. Przyszła łaskawie w 42dc! porażka jakaś. Mam nadzieję, że to tylko przez zmianę klimatu..
Zetko powodzenia!
Alka gratuluję kolejnej ciąży!
Misty co u Was?
Żabko to faktycznie intensywny weekend
Jak się czujesz?
Monia kuruj się tam :*
Maniuś, Santoocha a co u Was?
Little Frog, Z. lubią tę wiadomość
-
Witam!
Ja po wizycie.A więc szyjka się skraca, na razie bez rozwarcia.Mała waży 3190g także jest dobrze.Mam czekac na rozwój sytuacji.Jak odejdą wody to od razu na IP a jeśli będą tylko skurcze to czekać aż będą regularne.Ja już torbę mam spakowaną,dziś ubiorę łóżeczko i przygotuję wszystko mężusiowi,żeby spokojnie iść rodzić.Już się nie mogę doczekać kiedy przytulę to moją istotkę!
Miłego dzionka!Little Frog, Maniuś, Z., Misty87, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Z, to ja juz wierze, ze dzieła Was tylko godziny do pierwszego spotkania
Anaaa, u mnie wszystko ok. Czuje się dobrze. Nawet nie wiecie, jak mi się marzy basen! Jakbym nie miała tu sąsiadów i wspólnego ogródka, to bym sobie chociaż taki dla dzieci kupiła
Monia, u Ciebie to tez pewnie juz kwestia dni oj, jak się teraz zaczną porody, to pewnie jeden za drugim co za emocje!
Maniuś, te pierwsze zdjęcia brzuszna to takie niepozorne, ale na ostatnim juz widać okazały apartamencik! Śliczny brzusio!
Myszka, to chyba ten syndrom wicią gniazda ja z miesiąc przed chyba znaczne gotować i zamrazac mężowi obiadki, żeby mi z głodu nie padłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 13:31
Maniuś, Z. lubią tę wiadomość