Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:O, no to duży chłopak już! Ja to Ci wróżę co najmniej 4kg. O ile nie będziesz miała cc zaraz po donoszonej ciąży.
U nas Szymek goraczkuje, prawie nie je, nie idzie podać mu butelki, pluje na metr W najlepszym przypadku Zębidła, w najgorszym zap.ukl.moczowego. Pośrodku mamy jeszcze wirusowke.
Biedny taki leży bez życia, nie bawi się, smutny, ani ręką ani nogą
Data porodu naturalnego to 22.08 lekarz sugerowal cc albo tydzień wczesniej albo z możliwością poczekania aż synek sam zacznie się pchać na świat nom właśnie lekarz to samo wczoraj mi powiedzial. Ze będzie spory. mój maly przystojniak..
Współczuje i życzę dużo zdrówka dla Twojego Skarbka małego.. Sciskam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 00:24
-
Hej,
Przepraszam tu jeszcze nie zdążyłam się pochwalić ale nadrabiam - 9.06.2015 siłami natury przyszedł na świat nasz skarb, jest cały i zdrowy i śliczny. Jesteśmy w nim zakochani
Chwilowo będzie mnie mniej ale myślę, że jakieś 2-3 tygodnie i coś będę zaglądać
Pozdrawiam Was KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 09:14
Ania_84, Little Frog, Macierzanka:), Maniuś, Anaaa:), Misty87, LillaMy, olka30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Hej,
Przepraszam tu jeszcze nie zdążyłam się pochwalić ale nadrabiam - 9.06.2015 siłami natury przyszedł na świat nasz skarb, jest cały i zdrowy i śliczny. Jesteśmy w nim zakochani
Chwilowo będzie mnie mniej ale myślę, że jakieś 2-3 tygodnie i coś będę zaglądać
Pozdrawiam Was KochaneZ. lubi tę wiadomość
-
Marta1986 wrote:Z.gratulacje kochana Dużo zdrówka dla Was Całuski
Marta1986 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Aniu co u Was ? jak leczenie ?
u Nas wszytsko dobrze..
zakonczylismy etap szukania plemników
7 lipca mamy wizyte w Novum bo jednak tam podejdziemy do IUI AID nasieni sprowadzamy z zagranicznego banku i mamnadzieje ze do konca roku sie uda
od moemntu podjecia decyzji moj maz odzył , juz sie nie moze doczekac kiedy bedziemy podchodzicolka30, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Z. gratulacje Kochana! Dużo zdrówka dla Was! No i czekamy na zdjęcia
Aniu, świetne wieści! Trzymam mocno kciuki za Was!
Myszko powodzenia! Szybkiego i szczęśliwego rozwiązania :*
Santoocha super wyglądasz a Szymek jaki duży już
Mi mały gorączkował 2 dni. Do tego kaszel i katar. U nas to był wirus.
Niech Synuś szybko wraca do zdrowiaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:48
Z. lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:u Nas wszytsko dobrze..
zakonczylismy etap szukania plemników
7 lipca mamy wizyte w Novum bo jednak tam podejdziemy do IUI AID nasieni sprowadzamy z zagranicznego banku i mamnadzieje ze do konca roku sie uda
od moemntu podjecia decyzji moj maz odzył , juz sie nie moze doczekac kiedy bedziemy podchodzic
a znaleźli jakiś plemnik ?
to czekamy na zielone informacjeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:to życzę powodzenia
a znaleźli jakiś plemnik ?
to czekamy na zielone informacje
któa nie napawalaoptymizmem..w Polsce u mezczyznz ZK na 6 pacjentow tylko u jednegoznalezli plemniki..ale niestety ciazy z nich nie uzyskano..
po tych informacjach moj maz siadl ze man i powiedzial.. ze czas zaczac realnie myslec o dziecku, i ze jesli ja bede chciala to podejdzie do mtESE ale chce zebym znala jego zdanie.. po tym co powiedzial.. dlugoo trawiłam.. ale jednak doszlismy do wniosku ze dawca bedzie tym dobrym wyborem..
raz ze szanse nikle, dwa ze obciazenie genetyczne niestety moglo byc zwiekszone..
teraz wiem ze ta decyzja byla ta dobra decyzja..
maz odzyl.. ja tez .. razem jezdzimy na wszystkie badania, wizyty, maz powiedzial zejak poajde chocby na jedno usg sama to sie obrazi .. codziennie przypomna mi o kwasie foliowym.. i wogole..iwdze jak w jego oczach pojawila sie ta iskierka ktora kiedys stracil..
widok ciezarnych i amalych dzieci niepowoduje juz u nas smutku a usmiech .. i to zrozumienie miedzy nami juz niedlugo i my bedziemy sie cieszyc
wiele miesiecy dojrzewalismy do tego aby wreszcie dac sobie szanse ...na to aby wreszcie zaczac zyc .. przed nami dluga droga.. ale wiem ze za kilkoma pagórkami wreszcie bedzie prosta a raczej równoległa II kreska
co jakiś czas Was podczytuje i patrze któa juz urodzila
trzymam za Was kciuki i za Wasze maluchy
Santocha oby Szymon szybko wyzdrowialWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 10:35
Little Frog, Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Santoocha wiem co czujesz gorączka u małego dziecka jest straszna..
Aż serducho ściska jak się patrzy na cierpienie takiego malucha
Dużo zdrówka dla Szymka mam nadzieję, że szybko wyzdrowieje
Aniu, miło się czyta takie wiadomości
Powodzenia życzę -
Aniu a czy Wasi znajomi/rodzina wiedzą o Waszych problemach? Zamierzacie mówić w jaki sposób zostanie poczęte Wasze dziecko, że skorzystacie z dawcy nasienia?
Z Szymkiem nie za dobrze. W nocy gorączka skoczyla do 39,6 rano było lepiej, zjadł kaszkę i jabłko z marchewką. A teraz temp utrzymuje się na poziomie 38 st, mimo leków przeciwgoraczkowych. Przysypia co chwilę, ale też nie może przespać ciągiem nawet pół godziny Dzwoniłam do pediatry, ale nie odbiera, pewnie jest w kościele. Spróbuję za godzinę. Pewnie pojedziemy żeby go obejrzała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 13:24
-
Aniu, niewątpliwie będziecie wspaniałymi rodzicami! Trzymam mocno za Was kciuki, żebyś jak najszybciej nam się pochwaliła dobrymi wieściami
Monia, a teraz już na serio Twoja kolej wiem, że nie chciałaś się Z wciskac w kolejke, ale teraz już droga wolna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 13:31