Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć i czołem.
Może dziś nie skasuje mi się post w połowie....
U nas noce ostatnio kiepskie, zawsze ma 2 godziny okres kiedy nie może zasnąć, ale dziś to był armagedon...
Padł przed 20, bo miał krótka drzemkę w dzień, zaraz po 22 zaczął co chwilę wybudzac się z płaczem. O 23 rozbudzil się kompletnie. Trochę zasmarkany (chyba przez zęby) zakroplilam nacl, odciagnelam frida (a ile było przy tym wrzasku!). Bujalam się z nim do 2 w nocy! Noszenie, głaskanie, olewanie, bujanie, mleko, pielucha, lulanie, kolysanie, noszenie....
No myślałam że pierdolca dostanę. W końcu zasnął o 2 i obudził się o 4 (!!!!) już na dzień. Jestem nieprzytomna. Boję się dzisiejszej nocy.
Dziękujemy za życzenia, jak siądę na kompa to wkleje jakieś urodzinowe zdjęcie
Spokojnej nocy Wam życzę, uciekam poćwiczyć, pod prysznic i spać.
Dobranoc! -
Dziewczyny! Dzięki za miłe słowa! Wasze historie zawsze poprawiają mi humor, lubię czytać co się u Was dzieje. Mało pisze, bo trochę stres mnie dopadł.
Co zrobię, jeśli się nie uda?
Dziś zapomniałam zmierzyć temperaturę przed wstaniem z łóżka, więc zmierzyłam po porannym siku - 37,25. Myślicie, że wstanie mogło bardzo zakłócić wynik?
-
hej!
Misty no czekamy na decyzję lekarki w sprawie leków,ale to są takie których nie można odkładać z dnia na dzień..
Chłopcy słodziaki i wcale nie wyglądają na takie urwisy
Żabko biedna Pola, no ale co zrobić...wczoraj kilkanaście razy próbowałam ją uspać, nie spała 8,5h i padła przy cycu.. szkoda mi jej,ale nie bardzo tu już mam co do zrobienia.
Santoocha nocy współczuję,znam ten ból mam nadzieję,że już jest lepiej!
hm, Złota na pewno jest zawyżona,ale kto wie o ile
a my dzisiaj jechałyśmy na badania mojej tarczycy, później odwiedziłyśmy przedszkole w którym pracowałam i teraz mi dopiero padła. Spała do 8.20 no i pewnie to jedyna drzemka dzisiaj.
jakaś zmęczona ostatnio jestem,nie wiem czy niewyspanie, ta pogoda czy tarczyca daje się we znaki..
-
Hej!
My dzisiaj mieliśmy dzień w rozjazdach. Wczoraj też,byłam na badaniach tarczycy i odwiedziłyśmy przedszkole w którym pracowałam-Pola się cieszyła strasznie
A dzisiaj zakupy,teście i doom wczoraj jak wróciłyśmy to spałyśmy 2,5h i wieczorem gwiazda padła na 30 min.i dopiero przed północą padła..dzisiaj były 2 drzemki i śpi od 20.20
Chcę odstawić luminal,on chyba pogarsza niż polepsza spanie..
A teraz uciekam bo nie wiadomo jaka noc będzie dzisiaj odespałam bo tatuś wziął rano małą a ja spałam
Dobranoc -
Witam jestem w 28 TC i mam pytanie może którąś z was będzie mogła mi pomoc... Od pary dni meczach mnie kolki wątrobowe nieprzyjemne pieczenie pod prawym żebrem i czasem jakby ktoś mi szpilki wbijał. Nie wspólne o tym ze jak kocham czy kaszlem to odczowam piekący bol .. Jak mogę to załagodzić ?
-
Złota póki nie ma @ jest nadzieja.. A jak nie ten cykl to następny, ważne że clo działa i wyniki masz piękne, więc jest duża szansa że najbliższe cykle przyniosą oczekiwane dwie krechy.. Tylko serduszkować trzeba intensywnie, żeby wstrzelić się w owulkę. A propos dostałaś coś na pęknięcie pęcherzyka?? Pewnie nie, ale wyniki świadczą o tym, że owulacja była, więc jest ok.