Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny :*
Dzieciaki śpią, a ja robię obiad i podczytuję kątem oka. Później postaram się napisać posta.
Póki co Santoocha mam pytanie. Kiedyś pisałaś, że naczyniak zazwyczaj się wchłania. Czy u Was ktoś ze znajomych albo z rodziny miał z tym doczynienia?
Chodzi mi o to czy w przyszłości naczyniak nie będzie miał nawrotu i czy dziecko np nie będzie miało w przyszłości problemów z tym całym układem krążenia?
W ogóle to Malutkiej zrobiła się torbiel na łuku brwiowym ;/
Prawdopodobnie do usunięcia. Za 5 dni wizyta kontrolna i zobaczymy co dalej ..
Mam dość..
Jakby tego mało to Młody ma coś z lewą nogą..
Budzi się z płaczem i nie może na nią stanąć. Biodra sprawdzaliśmy, usg prawidłowe. Zostaje nam jeszcze sprawdzić staw skokowy i kolano.
Nie wiem czy noga przesilona czy zdrętwiała czy co się dzieje ..
Ehh.. ;/ -
Anaa ja się nie znam,ale słyszałam że ok.2 roku życia nóżki mogą boleć dzieci ze względu na szybki wzrost i w sumie u Was by się zgadzało. Podobno właśnie ból przy staniu jest,poczytaj o tym w wolnej chwili
A w ogóle to cześć drugi długi weekend majowy jeszcze trwa màż ma wolne to dzień leci,dzisiaj byli teście wczoraj kuzynki więc rodzinnie
-
Hej
U nas drzemka,szybciej bo pobudka przed 7 już
Ja od kilku dni źle się czuje,słaba ,niedobrze mi i mam zawroty głowy..ciągle bym jadła! Czuję że albo za dużo na siebie wzięłam albo po 2 latach i 2 tyg.przyjdzie @ :p no ciekawe kiedy mnie zaskoczy wredota!!
A co u Was? Jak długi weekend minął? -
Hej dziewczynki
Z co u Was? Tak rzadko tu bywasz
Ja karmilam 5 miesięcy a okres dostałam 4 tygodnie po skończeniu połogu...
Za tydzień testuje i proszę o kciuki
Pozdrawiamsantoocha, przedszkolanka:), Anaaa:), olka30, Little Frog, LillaMy lubią tę wiadomość
-
Dobry Wieczór Dziewczyny,
Nie odniosę się do żadnego posta bo zbyt dużo ich było
Chciałam się pochwalić, że Filipek będzie miał Siostrzyczkę
Ja rosnę, waga jeszcze szybciej
Filipek w dzień jest grzecznym chłopczykiem, wszystko Go interesuje, wszędzie by chciał być a do tego głodomorek okropny
Za to nocki są okropne, śpi spokojnie do godz. 23 bądź 00:00 a później pobudki co godzinkę bądź co 30 minut ..
Budzi się z płaczem a od kilku dni w nocy biorę Go do siebie do łóżka bo jestem zmęczona ciągłym wstawaniem ..
O 6 rano sytuacja znowu się powtarza, oczka ma zamknięte a płacze jak smok
Olka faktycznie kluseczka Ci rośnie, w środę byłam na połówkowych to ważyła 358 gramManiuś, olka30, Little Frog, przedszkolanka:), Anaaa:), Misty87, Z. lubią tę wiadomość
-
Maniuś, kciuki mocno zaciśnięte!
Olka, faktycznie kluseczka!
LilaMy, gratuluję! Wiem, że marzyłaś o córeczce! Niech rośnie zdrowo
Widzę, że tu całkiem nieźle te parki wychodzą
Przedszkolanko, a Ty kiedy testujesz? Z takimi objawami
Santoocha, mam nadzieję, że wypoczęliścieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 13:28
Maniuś lubi tę wiadomość
-
Maniuś trzymam kciuki!
Santoocha a Wy jak? Wypoczęci?
LillaMy gratuluję Córeczki! dużo zdrówka dla Was!
Olka spora Dzidzia
Ja też dużo nie napiszę ..
Dzisiaj byliśmy na kontroli. Jutro jedziemy do szpitala. Na naczyniaka dostaniemy propranolol a torbiel do usunięcia ..Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Ola duże dzieciàtko
Ana wszystko będzie dobrze :*
Lilly gratuluję córci!!! Super wiadomość )
Santoocha jak po urlopie? Mam nadzieję że tym razem bez niespodzianek?
U mnie chyba nie jeszcze @ a owulka dziwne to wszystko ale organizm chyba zaczyna się ogarniać
Wszystkim maluszkom dużo zdrówka i beztroski życzę !! :*Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dla naszych dzieciaczków i dla mamuś też bo wsunie też jestesmy dziećmi
Ja dzis robiłam torta dla mojego większego dziecka z okazji 28 urodzin
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59427a850e82.jpg
Lila gratuluję córeczki naprawdę jak narazie u większości z Was parka super
Pozdrawiam Was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 15:47
przedszkolanka:), santoocha, olka30 lubią tę wiadomość
-
Hej hej!
Po urlopie. Było fajnie, ale też męcząco, bo młody nie współpracował i wstawal o 5 rano
Atrakcji miał mnóstwo!
Tyle emocji, że nie chciał jest, bo przecież szkoda czasu na jedzenie!
Przedszkolanko, u mnie bez przygód to się nie da....
W Zakopanem rozwalilam głowę na placu zabaw. Krew polala się po oczach, ale obeszło się bez szycia.
Anaaa, ja się nie znam na naczyniakach, ale trochę sobie poczytałam w necie i piszą, że raczej samo się wchłania.
Szym ma naczyniaki płaskie na potylicy i czole, miały wchlonac się do roku, on ma 18miesięcy i może tylko odrobinę zbladly.
Bądź dobrej myśli!