Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Wpadam wWam przekazać super wiadomość!!!
Ania_84 ujrzała dwie krechy ( msam nadzieję że wpadnie do nas się pochwalić i że nie będzie zła na mnie że ją uprzedziłam) tak się cieszę i gratuluję kochana!!! wszystko jest możliwe!!!
Tak sobie przeglądałam watek lutówek 2017 i natrafilam na jej wpis ( tez miałam nadzieję zostać lutówką no mi nie wyszło,ale ucieszylo mnie to ze Ani sie udało
Co u reszty? Zlota? Macierzanka? Another?
Marta tez dawno nic nie pisala...
Myszko jak u Ciebie?
Misty?
LilaMy?
Saranar?
Dziewczyny jesli czytacie to odezwijcie sie czasem
Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!!!Misty87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Jestem po nowym ginku nie mam pcos mam luteine na wywołanie 3x1 przez trzy dni jutro ostatni i potem od 15 dc 2x1 przez 10 dni na uregulowanie moim @ i witaminę C dużo witaminy C na długie krwawienia.
olka30 lubi tę wiadomość
-
Potforku super wieści to zaczynacie starania na nowo?
Ania84 strasznie Ci gratuluję i życzę nudnej ciàży ))
Anaa trzymaj się cieplutko :*
Ja dosypiam Polę i podjadam koktajl truskawkowy z owocami i polewą lodową
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Maniuś oczywiście że się nie jestem zła
póki co jeszcze to nie dochodzi do mnie
Zajęłam się głównie mężem po wypadku plus praca i szczerze myślałam ze ta IUI pójdzie na marne dużo stresu dźwigania - a tu bach .. mam nadzieje ze ciąza sie urzyma i jest we właściwym miejscu ..
a póki co dziękuje za gratki i przesyłam świeżynki
Maniuś, przedszkolanka:), santoocha, potforzasta, olka30, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Ania naprawde cieszę się bardzo i gratuluję jeszcze raz
Jaki wypadek miał mąż?
tydzień temu w pracy przygniotły go płyty meblowe ma złamane dwie nogi jedna w kolanie druga kostka , rozwalona głowa [ dobrze że tylko tak się skonczyło bo uderzył karkiem o palete a druga płyta go przygniotła
także mam teraz w domu mały szpital bo niestety toaleta jest w łózku póki co
w srode mamy konsutacje czy obedzie się bez operacji ..oby -
przedszkolanka:) wrote:Ania a kiedy planujesz wizytę? I chyba będziesz lutówką?
Oj współczuję mężowi..
a wizyta w klinice najprawdopodobniej 24 czerwca chyba ze uda mi sie juz ustalic tak na 28 czerwca do moejej prowadzocej wtedy juz mysle ze by bylo widac serduszko bo to byłby 7 tydz
pókico nie mam nic niepokojacego progesteron jest wysoki 42-51 jak badałam wiec dr na konsultacji tel powiedziala ze bardzo ładny
Tak niby kalkulator wyznaczył mi na 15 lutego 2017Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2016, 20:46
olka30 lubi tę wiadomość
-
Aniu gratulacje!
Witam wieczorowo ..
My od środy w szpitalu .. Malutka podpięta pod aparaturą EKG + oddech.
Bierze propranolol, 3 razy dziennie sprawdzają cukier we krwi - kłucie w stopę ;/
Bierze żelazo, ponieważ sporo spadło .. była blada jak ściana ..
Zostajemy do środy. Będzie miała robione usg serca i oskrzeli..
Dzisiaj wróciłam rano do domu, bo mąż do pracy a Młodego nie byłoby z kim zostawić. Jesteśmy tu sami..
Rano jadę z powrotem..
Serce boli jak cholera, ryczałam jak ją zostawiałam, ale co zrobić..
Mam też Syna i nim też muszę się zajmować.
Wiem, że jest w miarę pod dobrą opieką więc może jakoś prześpię tę noc ..
pozdrawiam Was i przepraszam że nie nadrobię wpisów, ale same rozumiecie .. ;( -
Ania_84, gratulacje! Zdrówka życzę!!
Co do męża to faktycznie ciężko Niech szybko się regeneruje i wraca do zdrowia.
Anaaaa, biedne maleństwo Jejku, strasznie ciężka sytuacja, szczególnie, że nie ma nikogo bliskiego. Sporo na Was spada. Mam nadzieję, że wszystko wróci szybko do normy i będziecie w spokoju cieszyć się życiem. Trzymaj się dzielnie!
Myszka, ciekawe co się tam u Ciebie dzieje... -
U mnie też @ idzie i dojść nie może (ta pierwsza od porodu)
Co tam u Was? U nas sezon truskawkowy w pełni,zaczęłam już mrozić na zimę bo te paczki to nie to samo-chociaż w tym roku truskawki jakieś nie są rewelacyjne a do tego drogie..
Pola mi tak rośnie..wyrosła z butów 20 i muszę znowu większe kupować :o
Śpiewa,tańczy,gada,wszystko ją interesuje a ja pomału odzyskuje siły,z ćwiczeń na razie zrezygnowałam
Aa i tarczyca w normie,kontrola za 2 mceXxMoniaXx, olka30 lubią tę wiadomość