Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszka powtórz test jutro, pojutrze, zobaczysz czy ciemnieje kreska. Ja z tej ciąży to mam chyba z 10 testów zrobionych dzień po dniu Ale mi w obu ciążach strasznie wolno kreska ciemniała, a teraz mi się nie chciało na betę kasy wydawać Jeszcze nie gratuluję :*
-
Maniuś wrote:Hej dziewczynki
Z co u Was? Tak rzadko tu bywasz
Ja karmilam 5 miesięcy a okres dostałam 4 tygodnie po skończeniu połogu...
Za tydzień testuje i proszę o kciuki
Pozdrawiam
Maniuś, bywam często na telefonie ale jakoś mało się udzielam
U nas właściwie nic ciekawego, Młody zaraz kończy roczek, śmiga na dwóch nóżkach, jest mega tajfunem, karmimy się piersią. Ja czekam na okres. Marzy mi się drugie dziecko Urlop macierzyński się kończy. Teraz będę na wypoczynkowym. A potem trochę na wychowawczym. A potem... czas pokaże
Kciuki zaciśnięte!
Gratuluje wszystkich nowych ciąż i nieustannie trzymam kciuki za wszystkie staraczki!Maniuś, olka30 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Witam po weekendzie
Z bólem głowy bo coś spać nie mogłam...
Kupiliśmy w końcu Poli siedzisko na rower i jak przyjdzie to jedziemy po kask i na pierwszą wycieczkè rowerową
Ja muszę sobie kupić pare rzeczy ale nic ciekawego nie znalazłam,może polecicie jakieś sklepy online?
Dziewczyny trzymam za Was dalej kciuki,nowy cykl to nowa szansaManiuś lubi tę wiadomość
-
kurde mojej @ nadal nie ma po ciąży miałam jak w zegarku co 31,32 dni a tu już jutro 36 i nadal nic
schudłam 10 kg od kwietnia ale zdrowo jadłam nie wiem czy to z tego biorę też przed jedzeniem 2 x dziennie (przed śniadaniem i obiadem)po 1 kaps. AFRICAN MANGO na odchudzanie ... blokuje wchłanianie tłuszczów , spala tkanke tłuszczową itp .. do tego zdrowa dieta .. to ekstrakt z pestek mango .. kurde nie weim czemu nie mam tej @ co myślicie ? -
Monia, to może być od dużego spadku wagi. Dla organizmu to jednak szok.
Ja w miesiąc schudłam 4 kg i na szczęście cykl w normie, 28 dni.
O African Mango też słyszałam. Tylko zastanawia mnie jak reaguje organizm po odstawieniu....
Myszko, Maniuś głowy do góry!
W końcu na pewno się uda.
Anaaa ja nie znam się jakoś specjalnie na naczyniakach, czytałam jak okazało się, że Szym urodził się z tymi plamami na czole i potylicy, teraz doczytałam gdy Twoja malutka ma.
U nas ok, dziś jedziemy na basen. Szym ma etap krzyku. Stoi, drze się, moduluje brzmienie i natężenie krzyku łobuz wlazi na parapet, spadł w niedzielę rano, na szczęście nie bezpośrednio na podłogę ani na ławę, ale wyhamował zaczepiając o kanapę.
Bardzo lubi dzieci, fajnie się z nimi bawi, więc mam nadzieję, że w żłobku będzie mu dobrze
Ja właśnie obyczajam torty w kształcie czołgu, mój mąż ma 24.06 35-te urodziny
Prezent też mam wypasny, wykupiłam mu skok ze spadochronem. To jego wielkie marzenie!
Będzie to totalna niespodzianka, nawet nie powiem mu gdzie jedziemyManiuś, olka30, Little Frog, przedszkolanka:), LillaMy lubią tę wiadomość
-
Santocha super pomysł na prezent Zwłaszcza jak się twojemu coś takiego marzy
Co tam słychać poza tym? Piękny dzień się zapowiada, ale w sumie chłodno dzisiaj rano było, więc może nas nie będzie męczył upał. Odliczam dni do urlopu, wczoraj udało się nam zarezerwować miejscówkę nad morzem Nie mogę się doczekać. Byleby była w miarę pogoda. No i wizja takiej długiej jazdy samochodem trochę mnie przeraża, ale myślę że na spokojnie z przystankami jakoś to przeleci. Ciekawe jak to dzidzior wytrzyma, jako tako lubi jeździć autem, ale w żadne dłuższe trasy jeszcze z nim nie jeździliśmy. Będzie chrzest bojowy. -
U nas problemów ciąg dalszy .. Młodemu na buzi zrobiło się skupisko ropnych krostek. Wczoraj wszystko popękało .. wygląda tragicznie!
Pasuje mi to do zapalenia meszków włosowych przy AZS istna masakra ..
A jeszcze dzisiaj nam przepadł termin do lekarza, bo była obsuwa 2h i mąż by nie zdążył do roboty ...
Mam dość ;/ -
dostałam okres uffff... cykl 36 dni ... znów zaczyna mi się wszystko przestawiać... mam nadzieje że to jednorazowy incydent.
JUPIIIIIIIIIIII !!! jedziemy nad morze ! koniec lipca ! ale się cieszę mimo prawdopodobnego okresu w tym czasie
w zeszłym roku siedzieliśmy w domu i wreszcie jedziemyolka30, Maniuś lubią tę wiadomość