Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien doberek,u mnie w nocy chyba z -5 bylo...a dzis do przeziebienia doszedl taki przeszywajacy bol w dole brzucha,ale kurcze nie wiem co jest bo @ dopiero powinna byc kolo 6 kwietnia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 07:57
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Witam was piękne U mnie pogoda zapowiada się obiecująco, słonko świeci, ale chyba zimno. Ja ogólnie jestem od kilku dniu lekko zdołowana cała sytuacją, lekarzami, wydatkami na lekarzy, badania .. Chciałam zapisać sie do endo, to termin na listopad, wiec będę musiała isć prywatnie, jeżeli badania wyjdą złe
-
Maniuś wrote:Dzien doberek,u mnie w nocy chyba z -5 bylo...a dzis do przeziebienia doszedl taki przeszywajacy bol w dole brzucha,ale kurcze nie wiem co jest bo @ dopiero powinna byc kolo 6 kwietnia...
Skoro to nie na @, a ma być ona około 6 kwietnia to prędzej te bóle mogą być związane chyba z owulacją? Może poobserwuj śluz...Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Skoro to nie na @, a ma być ona około 6 kwietnia to prędzej te bóle mogą być związane chyba z owulacją? Może poobserwuj śluz...
-
Hej dziewczyny
Ładny dzionek się zapowiada
U mnie po owulacji, skok ładny tylko masakra ze spaniem Budze się co dwie godz, a rano jestem nieprzytomna
Kawusia w ruch i biorę się do życia
Miłego dnia dla Was
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Czesc slonecznie
U mnie temperatura wariuje chcialabym juz miec @ i zaczac od nowa:)
Dopiero wczoraj po waszych odp wpadlam zeby luknac w necie cene clo kurcze ja myslalam ze to ponad 100 kosztuje a tu niecale 20zl:)dżona lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Hej Magdas, pisałam wczoraj, w aptekach stacjonarnych 25-27 zł, a w necie zawsze jest taniej100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Malenq wrote:dżona dzięki, też miłego dnia...ja prawie całą noc nie spałam, ból w krzyżu był nie do wytrzymania....
Dzień dobry:)
Oj to bidulka dziś jesteś, czytałam wczoraj o Twoich dolegliwościach. Oby szybko ta torbiel zniknęła.
A prowadzisz wykres?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 09:16
Malenq lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualnyDżona - oby...najgorsze jest, że "psyche" siada..tego najbardziej się obawiałam..a zawsze zajadałam stresa (od kilku lat na diecie schudłam 30kg - myślałam, że objadanie jest już dawno za mną), a tu od tych kilku dni non stop coś bym jadła - na razie dzielnie z tym walczę, podgryzając warzywa i owoce, ale widzę po sobie, że na niewiele to pomaga..
uwielbiam ćwiczyć - a tu już ponad 10dzień w "bezruchu" tkwię i to też mnie dobija...poszłabym na ogród coś poprzesadzać, ale schylać się też nie dam rady...
staram się nie "gdybać", ale ......po prostu mam dość i już dzisiaj wiem, że prędzej czy później skończy się na "chlipaniu" nad miską chipsów i ta świadomość też doprowadza mnie do furii....mój A. tylko smutno na mnie patrzy, wczoraj powiedział mi, że jakie "miłe i przyjemne" było życie, gdy nie chodziłam od lekarza do lekarza i nic mi nie było, a teraz boi się mnie zostawiać, jak jedzie do pracy....ech porzucałabym mięsem, ale i to na niewiele się zda....
może faktycznie lipcowy wyjazd na wakacje do Włoch coś zmieni, przynajmniej w naszej psychice...
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Malenq - najgorsza ta bezradność niestety Starasz się robić wszystko co możliwe, a niekiedy nie wiesz na czym stoisz i co dalej, a psychika chytrze to wykorzystuje niestety.
Może akurat ten wyjazd dobrze Wam zrobi, a teraz musisz jakoś przetrwać w sinusoidzie, bo wierze, że dołek szybko minie, czego Ci życzę z całego serca.
Mimo wszystko i tak podziwiam za dietę i wytrwałość w niej, to jeden z Twoich kroków na przód pamiętaj że Twój A. Cię wspiera na swój sposób.Malenq lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
nick nieaktualnyWiem słońce, że muszę to przetrwać, jak każda z nas, kiedy ma gorsze dni.... tylko tak bardzo się boję, że te gorsze dni nie znikną.....
ale nie będę Wam tutaj smęcić....trzeba się cieszyć z dobrych wieści u "zafasolkowanych" to mnie pozytywnie nastraja na przyszłośćdżona lubi tę wiadomość