Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane! Witam serdecznie w ten słoneczny poranek!
Sorki, ze wczoraj zniknęłam bez pożegnania, ale mi się telefon rozładował, a kompa mam awaryjnego mocno i nawet nie chciało mi eis go włączać.
A jak mi się telefon rozładował, to poszłam spać, a co!
Dziś mam dentystę. Brrr, boję się.
Malenq, nie stresuj się, może zacznij coś robić, co nie będzie obciążające fizycznie za zajmie Ci ręce i głowę?
Ja na przykład jak nie chcę jeść, to gram w grę komputerową wymagająca użycia obydwu rąk Bo jak czytam to podjadam
Albo sprzątam w szafie. Albo idę na spacer. Albo robię porządek w biżuterii
Malenq, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hej wróciłam z zielarskiego z czarcim żebrem a tak naprawdę jest to ostrożeń - oczyszcza z toksyn i takie tam czuję się już jak kompletna wiedźma ale ziołolecznictwo dobre jest więc będę działać
muszę jeszcze kupić sobie czerwoną bransoletkę na rękę i będzie okFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:u mnie 12 stopni wiec ok:)
siedze w pracy i zre sniadanko...
ledwo wchodzi:)
okazalo sie ze siostra przyjezdza z corka na swieta:)) ciesze sie:))
U mnie 8, nieco chłodniej, ale może się jeszcze rozkręci.
Fajnie, ze masz rodzeństwo, zawsze chciałam mieć siostrę. -
Dziewczyny chciałabym żeby to było takie proste... ale nie jest gdybym umiała to dawno miałabym dzidzię zdrową...
ale wiecie co będę na targach medycyny naturalnej to pogadam co jest na zaciążenie dobre i na ochronę w ciąży
a ostrożeń to oczyszcza organizm ale może też oczyszczać z zauroczeń i innych takich - zależy jak go używasz - ale to już babki tak robiły więc nie jestem odkrywcą[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam Was i ja
U mnie tez slonecznie i chyba bedzie cieplutko, na weekend zapowiadaja 20st
Dzis tez planujemy spacerek z kumpela i jej malenstwem. Musimy nadrobic, bo niedlugo wyjedziemy, a oni tu zostana to jest potworneeee, czlowiek na stare lata znajdzie bratnia dusze i musi to wszystko rzucic
Wczoraj odwiedzilysmy moje dwa ulubione kuce, ktorych nie widzialam od tamtej wiosny!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ec15efce2af.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7a1ca584842.jpgdżona lubi tę wiadomość
-
Laura a złodziej różni się czymś od nas? Często byś nie powiedziała, że sąsiadka np wróży z kart
nie ma to nic wspólnego ze szkołą czarownic i to też nie jest tak, że ktoś rzuca złe moce - wystarczy, że życzy Ci "mega życzliwie" i już nie będzie ok. Tu nie chodzi o świadome rzucanie uroków tylko o zawiść ludzką i powiedzenie "a niech Ci się noga powinie"... niestety zawiść ludzka jest okropnaLaura lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150