Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Laura wrote:taki dzień dzisiaj, chyba brak słońca
juto idę do fryza, czas na wiosenną zmianęLaura lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Zlota badz dzielna! Dostaniesz lizaka!
Ja panicznie boje sie dentystow! Jak juz jestem 'w cugu' i chodze regularnie to jest w miare ok, chociaz w poczekalni cala mnie siepie i telepie i nie raz mysli 'zwiac czy nie'
Dzis wlasnie gadalismy o wizycie z moim mezem. Ale ja sie poki co nie wybieram...dopoki moja 8ka nie da znac o sobieAnother lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zlota badz dzielna! Dostaniesz lizaka!
Ja panicznie boje sie dentystow! Jak juz jestem 'w cugu' i chodze regularnie to jest w miare ok, chociaz w poczekalni cala mnie siepie i telepie i nie raz mysli 'zwiac czy nie'
Dzis wlasnie gadalismy o wizycie z moim mezem. Ale ja sie poki co nie wybieram...dopoki moja 8ka nie da znac o sobieLittle Frog, Misty87, Z. lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Boba ja też chcę właśnie boba
kiedyś miałam boba z dwa lata temu
mojemu mężowi bardzo podobam się w bobie
Wiosna przyszła trzeba poszalećWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 17:10
Laura, dżona lubią tę wiadomość
-
Ja mam dentyste 15 kwietnia ide na kontrolę i na sciagniecie kamienia, dowiedziałam się, że jest to refundowane raz w roku, a nie miałam juz chyba z 3 lata.. no i idę jeszcze z jednym problemem cały czas odczuwam posmak ropy, ale nie wiem czy to od zęba ktoregoś czy z gardła, a w gardle odczuwam flegmę.. kurde zawsze coś
-
Laura wrote:No ja też zapuściłam i mam za ramiona, ale nie czuję się jakoś w takich....
W bobie było mi do twarzy i bardzo wygodnie
Sama się sobie wtedy podobałam hehLaura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Boba ja też chcę właśnie boba
kiedyś miałam boba z dwa lata temu
mojemu mężowi bardzo podobam się w bobie
Ale ze mialam wlosy do lopatek to balam sie zaryzykowac no i to ze jestem troszke pulchna hehe to nie wiedzialam czy bedzie pasowalo... Robilam 3 podejscia do fryzjerki pierwsza wizytwa skonczyla sie na podcieciu koncowek i wyszlam sie przespac moja fryzjerka powiedziala ze moze mnie tak zciac ale widzi ze nie jestem przekonana wiec mam sie przespac zebym nie zalowala...a potem poszlam wlasnie z zamyslem boba pomyslalam ze jak krotsze mi beda pasowaly to pozniej zdecyduje sie sciac bardziej ale tak mi sie podoba ten moj bob ze chyba znalazlam swoja fryz:D jak mi sie znudzi to zetne ale narazie zabardzo mi sie podobaja heheLaura, Nati89, Misty87, Little Frog, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:Dziewczyny kto tu jeszcze ma boba?
Laura, Lena87, Another, Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️