Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Zlota badz dzielna! Dostaniesz lizaka!
Ja panicznie boje sie dentystow! Jak juz jestem 'w cugu' i chodze regularnie to jest w miare ok, chociaz w poczekalni cala mnie siepie i telepie i nie raz mysli 'zwiac czy nie'
Dzis wlasnie gadalismy o wizycie z moim mezem. Ale ja sie poki co nie wybieram...dopoki moja 8ka nie da znac o sobieLaura lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Kaska nie wszystkie bobiaste, bo ja nie
Ja prawie zawsze dlugie, jak ma focie
Another ja tak samo zawsze obiecuje,ze zrobie nastepne zanim zaczna bolec. Ale potem jak nie bola to nie ide nigdzie
Chociaz 2 lata temu odwazylam sie i zrobilam wszystko! Wydalam kupe kasy, ale tak to jest, jak sie unika
Koniec tematu dentysty, bo zaraz zaczna nas bolec wszystkie zeby!Laura, Another, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laura, wyszłabym z drzwiami i futrynami
Lenko, pierwszy raz spotykam się, żeby ktoś długość włosów podawał "na przodzie" ciała Zazwyczaj jak ktoś mi tłumaczy to opisując długość względem pleców Ale oczywiście, trzeba być oryginalnym!Lena87, Laura, Kaśka28, Misty87, Z., Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kaska nie wszystkie bobiaste, bo ja nie
Ja prawie zawsze dlugie, jak ma focie
Another ja tak samo zawsze obiecuje,ze zrobie nastepne zanim zaczna bolec. Ale potem jak nie bola to nie ide nigdzie
Chociaz 2 lata temu odwazylam sie i zrobilam wszystko! Wydalam kupe kasy, ale tak to jest, jak sie unika
Koniec tematu dentysty, bo zaraz zaczna nas bolec wszystkie zeby!Misty87, Macierzanka:), dżona, Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Laura, wyszłabym z drzwiami i futrynami
Lenko, pierwszy raz spotykam się, żeby ktoś długość włosów podawał "na przodzie" ciała Zazwyczaj jak ktoś mi tłumaczy to opisując długość względem pleców Ale oczywiście, trzeba być oryginalnym!
A co przecież nie powiem że równo ze stanikiem przecież każdy ma go w innym miejscuLittle Frog, Laura, Kaśka28, Macierzanka:), dżona, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja znów mam kręcone, ciemne i długie (tzn na sucho jak się zakręcą to do połowy pleców, ale jak są mokre i proste do do pośladków). Wiecznie wyglądam jakby mnie piorun pieprznął
Misty87, Kaśka28, Laura, Little Frog, Z., dżona lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Little Frog wrote:Laura, wyszłabym z drzwiami i futrynami
Lenko, pierwszy raz spotykam się, żeby ktoś długość włosów podawał "na przodzie" ciała Zazwyczaj jak ktoś mi tłumaczy to opisując długość względem pleców Ale oczywiście, trzeba być oryginalnym!Little Frog, Laura, Lena87, Another, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Ja znów mam kręcone, ciemne i długie (tzn na sucho jak się zakręcą to do połowy pleców, ale jak są mokre i proste do do pośladków). Wiecznie wyglądam jakby mnie piorun pieprznął
Jak bym czytała o Sobie !! ha ha ..
Jak się pokręcą to mam za ramiona
Dlatego cały czas mam spięte w ala kok taki nieład artystycznyLaura, Ania07 lubią tę wiadomość