X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Hejka! czytam Was dziewczyny już od dłuższego czasu i w końcu postanowiłam do Was dołączyć :-) do tej pory działaliśmy z mężem bez żadnej kontroli, ale minęły 3 miesiące i nic się nie wydarzyło więc pomyślałam że spróbuję z ovu, właśnie zaczynam nowy cykl i mam nadzieję że trochę poratujecie jakbym czegoś nie wiedziała :-) pozdrawiam serdecznie!!!
    Witaj :) Witamy w naszych skromnych progach, trzymam kciuki ;)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kochane ;) ..

simcat86 wrote:
    Hejka! czytam Was dziewczyny już od dłuższego czasu i w końcu postanowiłam do Was dołączyć :-) do tej pory działaliśmy z mężem bez żadnej kontroli, ale minęły 3 miesiące i nic się nie wydarzyło więc pomyślałam że spróbuję z ovu, właśnie zaczynam nowy cykl i mam nadzieję że trochę poratujecie jakbym czegoś nie wiedziała :-) pozdrawiam serdecznie!!!

Cześć, czuj się jak u Siebie ;) ..
    Udostępnij jeszcze wykresik i będzie wszystko grało i buczało ;)
    żebyśmy mogły Cię podglądać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:25

Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dżona - oby...najgorsze jest, że "psyche" siada..tego najbardziej się obawiałam..a zawsze zajadałam stresa (od kilku lat na diecie schudłam 30kg - myślałam, że objadanie jest już dawno za mną), a tu od tych kilku dni non stop coś bym jadła - na razie dzielnie z tym walczę, podgryzając warzywa i owoce, ale widzę po sobie, że na niewiele to pomaga..
    uwielbiam ćwiczyć - a tu już ponad 10dzień w "bezruchu" tkwię i to też mnie dobija...poszłabym na ogród coś poprzesadzać, ale schylać się też nie dam rady...
    staram się nie "gdybać", ale ......po prostu mam dość i już dzisiaj wiem, że prędzej czy później skończy się na "chlipaniu" nad miską chipsów i ta świadomość też doprowadza mnie do furii....mój A. tylko smutno na mnie patrzy, wczoraj powiedział mi, że jakie "miłe i przyjemne" było życie, gdy nie chodziłam od lekarza do lekarza i nic mi nie było, a teraz boi się mnie zostawiać, jak jedzie do pracy....ech porzucałabym mięsem, ale i to na niewiele się zda....
    może faktycznie lipcowy wyjazd na wakacje do Włoch coś zmieni, przynajmniej w naszej psychice...
    mysle ze wyjazd pomoze ojjj jak ja daawno nie bylam na wakacjach jak mi tego brakuje...ale zazdroszcze :D
    santoocha wrote:
    Rzygam, chudnę, nie mogę myśleć o jedzeniu, a głodna jestem jak diabli.
    Mdłości 24/dobę.
    Boże, jak ja mam pracować 10 godzin dziennie???
    Biedactwo tule mocno
    simcat86 wrote:
    Witamy kochana pytaj o wszytsko bez krepacji sa tu dziewczyny co duzo przeszly i ciagle duzo przechodza i walcza takze witamy w naszym gronie i owocnego cyklu:D

Melula taki spadek to nie spadek ale ok zamykam sie juz :D

Z oby u ciebie juz zostala na tej wysokosci temp:D z reszta ktoras z naszej gromady musi zaciazyc:D

Santoocha pij duuuzo wody to ponoc pomaga

A no i witam sie z wszytkimi bo nie zrobilam tego hehe :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:26

Z., dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie mój wykresik jest jeszcze pusty, ale jak tylko chociaż trochę się zapełni to jakoś go tutaj wkleję :-) Dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona :-)

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Na razie mój wykresik jest jeszcze pusty, ale jak tylko chociaż trochę się zapełni to jakoś go tutaj wkleję :-) Dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona :-)
    Wystarczy ze klikniesz ze go moga wszycy ogladac to mu juz go nzajdziemy :D dawaj go dawaj od razu bedziesz miala kciuki w komentarzach :D

Widze kochana ze jestes z mojego rocznika jesli 86 to wlasnie on :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:30

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajce Lena i Kasia :*

Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nati co u ciebie?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka to jesteśmy ten sam rocznik :-) długo już się staracie? my od lipca 2013 szczęśliwi małżonkowie i stwierdziliśmy że przydałoby się nas w domu trochę więcej :-)

Little Frog, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Kaśka to jesteśmy ten sam rocznik :-) długo już się staracie? my od lipca 2013 szczęśliwi małżonkowie i stwierdziliśmy że przydałoby się nas w domu trochę więcej :-)
    My zaczelismy sie starac zaraz po ślubie czyli juz prawie 2 lata...niestety nasze starania pociagna jeszcze dluuugo ale walczymy ze wszytkich sil nie poddamy sie bez walki...

Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu jako leci, dzisiaj pogoda nie zła :) Jutro idę do gina z tym moim nieszczesnym progesteronem i pewnie przepisze mi cosik, dzisiaj mam humor nie najgorszy :) a co u Ciebie?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Kasiu jako leci, dzisiaj pogoda nie zła :) Jutro idę do gina z tym moim nieszczesnym progesteronem i pewnie przepisze mi cosik, dzisiaj mam humor nie najgorszy :) a co u Ciebie?
    hej ja w nocy sie wiercilam niby spalam ale bardzo niespokojnie...stresowalam sie bo mialam dni otwarte w pracy i mieli mnie ogladac jak w sumie malpeczke w klatce ale na szczescie nie musialam pajacowac hehe do mojej grupy nikt nie przyszedl ale stres ze mnie opdal dopiero kolo poludnia i jakis spiacy dzien mam ale ogolnie humor nie jest zly :D

Zaba witaj :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:40

Little Frog lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka na pewno się uda!!! ja gorąco wierzę że marzenia się spełniają, czasem szybciej czasem później ale jeśli się czegoś bardzo pragnie to w końcu musi się udać :-) miłego popołudnia dziewczyny!!! ja niestety lecę do pracy :-(

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Kaśka na pewno się uda!!! ja gorąco wierzę że marzenia się spełniają, czasem szybciej czasem później ale jeśli się czegoś bardzo pragnie to w końcu musi się udać :-) miłego popołudnia dziewczyny!!! ja niestety lecę do pracy :-(
    Kochana...u nas wynikibardzo zle wiec jak ajde w ciaze to to bedzie naprawde wielki CUD a wiadomo one sie prawie nie zdarzaja...ale bedziemy o niego wlaczyc

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam :) :) Podglądam jednym okiem co się tu dzieje. Kolejny spokojniejszy dzień i pewnie znów jak nie będę miała dostępu do kompa, to zaczniecie produkować :P

dżona lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Laura a złodziej różni się czymś od nas? Często byś nie powiedziała, że sąsiadka np wróży z kart :P
    nie ma to nic wspólnego ze szkołą czarownic :D i to też nie jest tak, że ktoś rzuca złe moce - wystarczy, że życzy Ci "mega życzliwie" i już nie będzie ok. Tu nie chodzi o świadome rzucanie uroków tylko o zawiść ludzką i powiedzenie "a niech Ci się noga powinie"... niestety zawiść ludzka jest okropna :(

Uhh. Powiem Wam, że gdyby każde złorzeczenie się spełniało, to na pewno miałabym już na sumieniu kilkunastu ludzi, którym pożyczyłam swoje w przypływie emocji. Także podchodzę do tego sceptycznie (póki nie ma woreczków uroku :D).

Wszyscy się cieszycie, że dzisiaj piękna pogoda, a ja dzisiaj się do pracy spóźniłam po 2 cm warstwę lodu ZBIJAŁAM z szyby w aucie :P

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Uhh. Powiem Wam, że gdyby każde złorzeczenie się spełniało, to na pewno miałabym już na sumieniu kilkunastu ludzi, którym pożyczyłam swoje w przypływie emocji. Także podchodzę do tego sceptycznie (póki nie ma woreczków uroku :D).

Wszyscy się cieszycie, że dzisiaj piękna pogoda, a ja dzisiaj się do pracy spóźniłam po 2 cm warstwę lodu ZBIJAŁAM z szyby w aucie :P
    Nie urazajac nikogo oczywiscie ja tez w takie rzeczy nie wierze ale szanuje poglady innych :d

Another ja dzisiaj coprawda nie skrobalam szyb ale byla taka mgla ze jechalam 30km/h i tez sie prawie spoznilam...

Zabka co tam u ciebie? Wiesz chyba w pracy siedza dziewczynki niektore hehe ja bylam do 15 hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:51

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zimno. Wieje mocno.

Czekam w kolejce u dentysty i od odglosow samych mam serce w pietach i bulgoty w zoladku. I dreszcze normalnie sie trzese. Mam ochote zwiac.

To ja, Zlota, mam dentofobie.

Kaśka28, Laura, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    U mnie zimno. Wieje mocno.

Czekam w kolejce u dentysty i od odglosow samych mam serce w pietach i bulgoty w zoladku. I dreszcze normalnie sie trzese. Mam ochote zwiac.

To ja, Zlota, mam dentofobie.
    Zlota trzymj sie :D

LENKA gdzies ty znikla :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:55

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:39

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:39

dżona lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ