X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Hejka! czytam Was dziewczyny już od dłuższego czasu i w końcu postanowiłam do Was dołączyć :-) do tej pory działaliśmy z mężem bez żadnej kontroli, ale minęły 3 miesiące i nic się nie wydarzyło więc pomyślałam że spróbuję z ovu, właśnie zaczynam nowy cykl i mam nadzieję że trochę poratujecie jakbym czegoś nie wiedziała :-) pozdrawiam serdecznie!!!
    Witaj :) Witamy w naszych skromnych progach, trzymam kciuki ;)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kochane ;) ..

simcat86 wrote:
    Hejka! czytam Was dziewczyny już od dłuższego czasu i w końcu postanowiłam do Was dołączyć :-) do tej pory działaliśmy z mężem bez żadnej kontroli, ale minęły 3 miesiące i nic się nie wydarzyło więc pomyślałam że spróbuję z ovu, właśnie zaczynam nowy cykl i mam nadzieję że trochę poratujecie jakbym czegoś nie wiedziała :-) pozdrawiam serdecznie!!!

Cześć, czuj się jak u Siebie ;) ..
    Udostępnij jeszcze wykresik i będzie wszystko grało i buczało ;)
    żebyśmy mogły Cię podglądać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:25

Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Dżona - oby...najgorsze jest, że "psyche" siada..tego najbardziej się obawiałam..a zawsze zajadałam stresa (od kilku lat na diecie schudłam 30kg - myślałam, że objadanie jest już dawno za mną), a tu od tych kilku dni non stop coś bym jadła - na razie dzielnie z tym walczę, podgryzając warzywa i owoce, ale widzę po sobie, że na niewiele to pomaga..
    uwielbiam ćwiczyć - a tu już ponad 10dzień w "bezruchu" tkwię i to też mnie dobija...poszłabym na ogród coś poprzesadzać, ale schylać się też nie dam rady...
    staram się nie "gdybać", ale ......po prostu mam dość i już dzisiaj wiem, że prędzej czy później skończy się na "chlipaniu" nad miską chipsów i ta świadomość też doprowadza mnie do furii....mój A. tylko smutno na mnie patrzy, wczoraj powiedział mi, że jakie "miłe i przyjemne" było życie, gdy nie chodziłam od lekarza do lekarza i nic mi nie było, a teraz boi się mnie zostawiać, jak jedzie do pracy....ech porzucałabym mięsem, ale i to na niewiele się zda....
    może faktycznie lipcowy wyjazd na wakacje do Włoch coś zmieni, przynajmniej w naszej psychice...
    mysle ze wyjazd pomoze ojjj jak ja daawno nie bylam na wakacjach jak mi tego brakuje...ale zazdroszcze :D
    santoocha wrote:
    Rzygam, chudnę, nie mogę myśleć o jedzeniu, a głodna jestem jak diabli.
    Mdłości 24/dobę.
    Boże, jak ja mam pracować 10 godzin dziennie???
    Biedactwo tule mocno
    simcat86 wrote:
    Witamy kochana pytaj o wszytsko bez krepacji sa tu dziewczyny co duzo przeszly i ciagle duzo przechodza i walcza takze witamy w naszym gronie i owocnego cyklu:D

Melula taki spadek to nie spadek ale ok zamykam sie juz :D

Z oby u ciebie juz zostala na tej wysokosci temp:D z reszta ktoras z naszej gromady musi zaciazyc:D

Santoocha pij duuuzo wody to ponoc pomaga

A no i witam sie z wszytkimi bo nie zrobilam tego hehe :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:26

Z., dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie mój wykresik jest jeszcze pusty, ale jak tylko chociaż trochę się zapełni to jakoś go tutaj wkleję :-) Dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona :-)

Lena87, Z. lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Na razie mój wykresik jest jeszcze pusty, ale jak tylko chociaż trochę się zapełni to jakoś go tutaj wkleję :-) Dziękuję za miłe przyjęcie do Waszego grona :-)
    Wystarczy ze klikniesz ze go moga wszycy ogladac to mu juz go nzajdziemy :D dawaj go dawaj od razu bedziesz miala kciuki w komentarzach :D

Widze kochana ze jestes z mojego rocznika jesli 86 to wlasnie on :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:30

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajce Lena i Kasia :*

Kaśka28, Lena87 lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nati co u ciebie?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka to jesteśmy ten sam rocznik :-) długo już się staracie? my od lipca 2013 szczęśliwi małżonkowie i stwierdziliśmy że przydałoby się nas w domu trochę więcej :-)

Little Frog, Lena87, Z., dżona lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Kaśka to jesteśmy ten sam rocznik :-) długo już się staracie? my od lipca 2013 szczęśliwi małżonkowie i stwierdziliśmy że przydałoby się nas w domu trochę więcej :-)
    My zaczelismy sie starac zaraz po ślubie czyli juz prawie 2 lata...niestety nasze starania pociagna jeszcze dluuugo ale walczymy ze wszytkich sil nie poddamy sie bez walki...

Little Frog, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu jako leci, dzisiaj pogoda nie zła :) Jutro idę do gina z tym moim nieszczesnym progesteronem i pewnie przepisze mi cosik, dzisiaj mam humor nie najgorszy :) a co u Ciebie?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Kasiu jako leci, dzisiaj pogoda nie zła :) Jutro idę do gina z tym moim nieszczesnym progesteronem i pewnie przepisze mi cosik, dzisiaj mam humor nie najgorszy :) a co u Ciebie?
    hej ja w nocy sie wiercilam niby spalam ale bardzo niespokojnie...stresowalam sie bo mialam dni otwarte w pracy i mieli mnie ogladac jak w sumie malpeczke w klatce ale na szczescie nie musialam pajacowac hehe do mojej grupy nikt nie przyszedl ale stres ze mnie opdal dopiero kolo poludnia i jakis spiacy dzien mam ale ogolnie humor nie jest zly :D

Zaba witaj :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:40

Little Frog lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka na pewno się uda!!! ja gorąco wierzę że marzenia się spełniają, czasem szybciej czasem później ale jeśli się czegoś bardzo pragnie to w końcu musi się udać :-) miłego popołudnia dziewczyny!!! ja niestety lecę do pracy :-(

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simcat86 wrote:
    Kaśka na pewno się uda!!! ja gorąco wierzę że marzenia się spełniają, czasem szybciej czasem później ale jeśli się czegoś bardzo pragnie to w końcu musi się udać :-) miłego popołudnia dziewczyny!!! ja niestety lecę do pracy :-(
    Kochana...u nas wynikibardzo zle wiec jak ajde w ciaze to to bedzie naprawde wielki CUD a wiadomo one sie prawie nie zdarzaja...ale bedziemy o niego wlaczyc

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam :) :) Podglądam jednym okiem co się tu dzieje. Kolejny spokojniejszy dzień i pewnie znów jak nie będę miała dostępu do kompa, to zaczniecie produkować :P

dżona lubi tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    Laura a złodziej różni się czymś od nas? Często byś nie powiedziała, że sąsiadka np wróży z kart :P
    nie ma to nic wspólnego ze szkołą czarownic :D i to też nie jest tak, że ktoś rzuca złe moce - wystarczy, że życzy Ci "mega życzliwie" i już nie będzie ok. Tu nie chodzi o świadome rzucanie uroków tylko o zawiść ludzką i powiedzenie "a niech Ci się noga powinie"... niestety zawiść ludzka jest okropna :(

Uhh. Powiem Wam, że gdyby każde złorzeczenie się spełniało, to na pewno miałabym już na sumieniu kilkunastu ludzi, którym pożyczyłam swoje w przypływie emocji. Także podchodzę do tego sceptycznie (póki nie ma woreczków uroku :D).

Wszyscy się cieszycie, że dzisiaj piękna pogoda, a ja dzisiaj się do pracy spóźniłam po 2 cm warstwę lodu ZBIJAŁAM z szyby w aucie :P

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Uhh. Powiem Wam, że gdyby każde złorzeczenie się spełniało, to na pewno miałabym już na sumieniu kilkunastu ludzi, którym pożyczyłam swoje w przypływie emocji. Także podchodzę do tego sceptycznie (póki nie ma woreczków uroku :D).

Wszyscy się cieszycie, że dzisiaj piękna pogoda, a ja dzisiaj się do pracy spóźniłam po 2 cm warstwę lodu ZBIJAŁAM z szyby w aucie :P
    Nie urazajac nikogo oczywiscie ja tez w takie rzeczy nie wierze ale szanuje poglady innych :d

Another ja dzisiaj coprawda nie skrobalam szyb ale byla taka mgla ze jechalam 30km/h i tez sie prawie spoznilam...

Zabka co tam u ciebie? Wiesz chyba w pracy siedza dziewczynki niektore hehe ja bylam do 15 hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:51

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zimno. Wieje mocno.

Czekam w kolejce u dentysty i od odglosow samych mam serce w pietach i bulgoty w zoladku. I dreszcze normalnie sie trzese. Mam ochote zwiac.

To ja, Zlota, mam dentofobie.

Kaśka28, Laura, Misty87, Z., dżona lubią tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    U mnie zimno. Wieje mocno.

Czekam w kolejce u dentysty i od odglosow samych mam serce w pietach i bulgoty w zoladku. I dreszcze normalnie sie trzese. Mam ochote zwiac.

To ja, Zlota, mam dentofobie.
    Zlota trzymj sie :D

LENKA gdzies ty znikla :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2014, 16:55

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:39

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Laura Autorytet

Wysłany: 26 marca 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 22:39

dżona lubi tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ