Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wyspana melduję się. M. na dworze łazi, nawet umył i napompowł mój rower (pewnie chce mni z samochodu wygryźć)
Kaśka28 nie testowałam, bo bez sensu, mam @ co prawda skąpą, ale jest.
Mmmm grill i kiełbaski marzy mi się swoją dogą, mój zboczony mąż chciał dzisiaj sprawdzić, czy biała surowa, co prawda zamrożona kiełbasa zmieści mi się `w dziurkę` ale pognałam go i powiedziałam, że wolę jego kiełbasę
Puzle 500 elementów ułożyłam, 1tysiąc jeszcze czeka i zabrać się nie mogę. -
nick nieaktualnymy byliśmy na rowerach ponad 10km. mąż kupił sobie nowy nie dawno wiec jest chętny jeździć
opycham się chlebem z watrobianka i ogórkiem kiszonym :p
mi grilem apetytu nie zrobicie bo ja nie przepadam... jak jest to zjem ; p
bylam przed chwilą w lazience wygolic mężowi plecy i barki
moj maz to malpeczka musi się golic caly bo by nie bylo na siłowni w lustrze jego mięśni widac ha ha :p
ale nogi i rece tylko skraca bez przesady
on za chwilę do pracy a ja tu zostane sama -
A ja myślałam,ze dostałam @ a tu sam śluz wiec myśle,ze tym razem moze byc punktualnie alno jutro albo w poniedzialek jak dla mnie moze byc i jutro to szybciej zacznr clo:pW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas ma racje Bursztynka ty juz nie wymyslaj a ja czekam na rozwoj sytuacji a bardziej na @ bo nie moze sie duzo spoznic bo na 7 ide do gina i nie moge z ciatka sie pojawic...
Sara wy to zakreceni jestesci wsadzac kielbaske w dziurke hehesara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:w necie była taka historia nie wiem czy prawdziwa ze włożyła laska kaszanke i jej pękła w środku :p
Marta1986 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny