Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaśka ,że wsadzić kiełbasę chciał to pół biedy, ale zamrożoną !
Ja oglądam Iron Mana 2 mąż śpi. Wypiliśmy po piwko i takie ssanie mi się włączyło, ale nie będę jadła na noc. Swoją drogą tytułowy bohater Robert Downey Jr. mnie pociąga, hehe zawsze starsi mi się podobali. -
nick nieaktualny
-
Mnie dzis tez lewy zaklul 2 razy ale sluz zwykły... poplamilam troche i luz znowu ehhh dziwnie sie czuje z tym wszsytkim co sie stało. Ciezko na serduszku[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
AnusiaM wrote:Nati ja mam krótkie cykle to miałam kiedyś owu w 10 dc
potwierdzone monitoringiem. .. bierzesz jakies leki ktore mogły by Ci cos przyśpieszyć? ?? moze to owu?
Witam z ranaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 08:23
-
Malinowa Panienka wrote:Mnie dzis tez lewy zaklul 2 razy ale sluz zwykły... poplamilam troche i luz znowu ehhh dziwnie sie czuje z tym wszsytkim co sie stało. Ciezko na serduszku
Another wrote:A mięczaki znowu śpią
A ja dzisiaj tak narozrabiałam w pracy i nie mam komu się pożalić : <Nati89 wrote:Ja mam długie cykle bo 35 dniowe, jeszcze nie brałam żadnych leków, dopeiro od przyszłedo cyklu clo, a za 8 dni lutke, na razie mnei ni eboli zobacze później
Witam z rana
A tak w ogole to witam sie z rana:D z kawusiaNati89, Laura, Malinowa Panienka, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Dzień dobry!
Przed chwilą się obudziłam. Skórę mam całą pomiętą, na szczęście kac nie męczy A to aż dziwne, bo chyba przez ostatnie 2 miesiące nie wypiłam nawet kropli alkoholu Po takiej abstynencji 4 piwka to jak dla mnie całkiem sporo
Muszę przyznać, że bardzo miło spędziliśmy wieczór
Miłego dnia Wam życzę!sara_nar, Lena87, Z., Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Mam piękne słoneczko a Wy? Mam ochotę na wielkie pyszne kanapki i musi być na nich majonez
Byliśmy wczoraj na imprezce ze znajomymi - urodziny koleżanki. Nie piłam, ale miałam wymówkę że kierowcą jestem. Wypiłam jedno piwko bezalkoholowe, ale nie mogłam się skupić na zabawie, bo coraz częściej mam myśli żeby to moje UFO było prawdziwe i nie zniknęło wraz z jakąś @. Mąż został na imprezce i nocował u rodziców. A ja wróciłam koło drugiej do domu. Dałam mu dyspensę na picie, niech rozładuje emocje, bo dzielny ograniczył ostatnimi czasy alko no i do badania nasionka też nie pił ani kropelki piwka
Cały dzień wczoraj mam co jakiś czas takie ukłucia raz z lewej raz z prawej strony brzucha. Albo z tyłu pleców. Wczoraj jak jechaliśmy to jakieś auto nagle skręciło w nasza stronę i mąż zdążył szybko odbić, ale tak się przestraszyłam i momentalnie mega ścisk w żołądku. A potem myśli czy fasolka przez to nie zniknie. Jak tak się człowiek martwi przez 9 m-cy to ja siwiutka zaraz będę :o
Dziś się obudziłam z bólem małpowym i cały czas go czuję. Tak pozatym nie dzieje się nic nadzwyczajnego ze mną oprócz tego że dzisiejszy sikaniec wygląda tak:
http://zapodaj.net/f1aa27ebb7c59.jpg.html
dziś się już nie trzeba w niego wpatrywać, powoli zaczynam się oswajać z tym moim UFO ;=
jutro beta
W piątek mam wizytę u gina takiego nowego - polecony i przyjmuje na nfz. Miałam pójść do niego żeby skonsultować branie clo
Tylko najgorzej że duphastonu mi nie wystarczy do piątku. A mogę iść do tej swojej ginki po receptę we wtorek no tylko zapłacę za wizytę stówkę. A przecież na USG i tak nie będzie nic widać, bo za wcześnie. Jedyna szansa że uproszę w aptece takiej co sprzedają bez recepty - tylko że droga jest.
Tak wogóle to kiedy cosik może być widać na USG??? Zwłaszcza że miałam ovu raczej późniejsze.
Laura, Z., Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej
Bursztynka no widzę,że kreska ciemnieje suuuper
Moja temp się ze mną bawi już myślałam,że dzisiaj będzie @ i nie ma a temp ciut do góry...
Jutro muszę się wybrać po clo bo wczoraj w takiej naszej aptece jak spytałam jaka cena to powiedziała 49 zł porąbało jak przez doz można zamówić za 22 zł poszukam gdzieś taniej jeszcze mam czas
Bursztynka mam nadzieję,że zdasz relację z wizyty u tego gin na nfzWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 10:21
Laura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.