X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Melula Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wam, macie spust... ja ogólnie nie piję. Okazjonalnie kieliszek wina... Ale takie ilości nie przejdą. A do mnie zawitała @... nareszcie...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 23:18

Lena87, Another, Ania07, Z., Kaśka28, sara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Another Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzajemnie Laura, miłej niedzieli :D
    Ja właśnie mlaskam ostatnią luteinę i zaczynam wyczekiwania na nowy cykl. W koooońcu.

Laura lubi tę wiadomość

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam się przywitać i życzyć miłej niedzieli :)

Bursztynka, kreska coraz ciemniejsza. Ewidentnie jest fasolka :D
    Ok 6-7 tyg już widać serduszko na usg. Teraz jak pójdziesz to będzie tylko kropka :)
    Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy <3

Potforzasta jak nie w tym cyklu to w kolejnym na pewno się uda! Głowa do góry ;*

Laura trzymam kciuki za jutrzejsze HSG <3

Laura, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj chyba miałam dobry dzień do picia ;)
    Normalnie to bym dawno leżała koło kibla i obiecywała, że więcej nie napiję się alkoholu ;)

Another no to faktycznie niefart, myślałam że coś gorszego zrobiłaś ;)
    No ale przecież nie do końca do też twoja wina że tak a nie inaczej się stało z tym kluczem .. Przecież nie jesteś wszech wiedząca,a na codzień klucze nie są tak delikatne :/ .. Teraz będziesz musiała nosić go na sznureczku koło cycków żeby Go nie uszkodzić .. ;)

Kochane Miłej i Udanej Niedzieli ;) ..

Z., Kaśka28, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Wczoraj chyba miałam dobry dzień do picia ;)
    Normalnie to bym dawno leżała koło kibla i obiecywała, że więcej nie napiję się alkoholu ;)

Another no to faktycznie niefart, myślałam że coś gorszego zrobiłaś ;)
    No ale przecież nie do końca do też twoja wina że tak a nie inaczej się stało z tym kluczem .. Przecież nie jesteś wszech wiedząca,a na codzień klucze nie są tak delikatne :/ .. Teraz będziesz musiała nosić go na sznureczku koło cycków żeby Go nie uszkodzić .. ;)

Kochane Miłej i Udanej Niedzieli ;) ..
    Niby nic, ale ostatnio przez taką sytuację dziewczyna poleciała z pracy. Dlatego, że tak się stało na sklepie trzeba było wyrobić dodatkowo 72 h, a to już jest "strata" dla pracodawcy. Paranoja...

bpz77ab.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim z którymi się nie witałam :)
    Laura to trzymam kciuki :)

Lena ale masz głowę :) ja bym padła i by mnie musieli nieść do domu :D

Słoneczko piękne trzeba będzie po obiadku gdzieś wyruszyć :)

Another dziwny ten klucz taki delikatny..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:01

Lena87, Laura lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapijałam smutki, żale .. @ która się skończyła z nadzieją że już nie wróci ;)

Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Another Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę się jeszcze zdrzemnąć, bo później padnę na twarz.
    Buzioooole

bpz77ab.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:

Bardzo dobre podejście :) tego ci życzę! :)
    Oby mi takiego nnastawienia za dwa dni nie zabrakło :)

U Was też taka ladna pogoda? Na moim termometrze za oknem widziałam dzis 20 stopni :)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć
    pozdrawiamy wszystkich z łóżka :)
    moj jeszcze spi a ja musze wstać głowę myć żeby zdążyć zanim mama na obiad zawoła.
    Bursztynka super ze test ciemniejszy :*

miłego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. pogoda jest piękna, miałam jechać w góry i nici z planów :(
    Druga Szawgierka zadzwoniła, że po 17 przyjadą na " kawę " czyt: My kawkę a chłopy piwko ;)

Znowu trzeba Grilla zrobić, trzeba ugościć gości :D
    Nie zamierzam dziś już jeść kiełbaski, ale na serek z grilla się chętnie skuszę :D i sałatkę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:43

Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie juz glowa odrana boli :(
    ten gin w Poznaniu stwierdził ze musze miec mini gruczolaka ze moja prolaktyna byla początkowo taka wysoka i ze leczy się go bromergonem...
    i to wystarczy?
    jak siedzę u gina to nie wiem co mowic a jak wracam do domu to mam milion pytan :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, ja nie pomogę niestety, nic na ten temat nie wiem :(

A co do wizyty u lekarza, to może po powrocie zapisz sobie te pytania na kartce, żebyś wiedziała o co zapytać na kolejnej wizycie ;)

AnusiaM lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia, może spisz sobie te pytania na kartce - polecam na prawdę przydatne.
    Wydaje mi się że nie można o tak o sobie sobie na oko wykryć gruczolaka. Do tego robi się bodajże rezonans. A nawet jeśli ci go wykryją, to jest to uleczalne i przynajmniej wiadomo by było co ci jest i jak cię wyleczą to będziesz się lepiej czuła.

Lena87, AnusiaM lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bursztynko dobrze ze wszytko skonczylo sie dobrze i jeszcze raz gratuluje fasoli spokojnych 9msc :*
    potforzasta wrote:
    Dzeń Dobry.
    U mnie temp. 36,6 test negatywny :(
    hmmmm kochana to mocno przytulam ale dopoki nie ma @ nadzieja sie tli :D
    XxMoniaXx wrote:
    Miłej niedzieli.. u nas zakupowo bardzo :) ale źle sie czuje dziś jakoś .. ból żołądka mocny, mdłości itp :( bbbllleeeeeeeeee :(
    zatrulas sie czyms kochana?? co sie dzieje?
    Another wrote:
    Dzień dobry! :) Dzisiaj Was trochę poczytam :D Normalnie byłabym właśnie w pracy, ale z okazji mojego narozrabiania idę na 18, na 12h... Jak niedziela? Słoneczko świeci u Was też?
    Bursztynko kreseczka pięknie nabiera kolorów :D
    Potforku, przykro mi, że się nie udało tym razem, ale w następnym cyklu się uda :)
    co żeś narozrabiała??
    Another wrote:
    To masz łeb jak sklep. Ja bym padła :D Tylko whisky mogę pić w nieskończoność :D

Ogólnie to prowadzę zmiany i odpowiadam za sejf. A odpowiadając za sejf noszę przy sobie wielkie pęto kluczy, w tym jeden właśnie wielki, sejfowy. I wczoraj jakimś cudem gdzieś nim uderzyłam (a gnojek taki wrażliwy na dotyk...) i nie mogliśmy się dostać do sejfu w którym trzymamy utarg itp. I przez to, że zablokował się dostęp, a klucze możemy nowe dostać dopiero we wtorek (!!) to do wtorku walimy nocki i walimy po 12 h...(zastępcy). Czuję się winna, ale na szczęście nie złoszczą się laseczki na mnie. Ehhh, chory system. Żeby klucz był tak wrażliwy na uderzenia. Rozumiem, gdybym po nim wózkiem elektrycznym przejechała, albo coś, ale ja lekko puknęłam o ścianę wchodząc do socjala...
    To faktycznie nieciekawie z tymi nockami ale zawsze jakas odmiana hehe :D
    Melula wrote:
    hej wam, macie spust... ja ogólnie nie piję. Okazjonalnie kieliszek wina... Ale takie ilości nie przejdą. A do mnie zawitała @... nareszcie...
    No to kochana nowy cykl noe nadzieje ja w krótce mam nadzieje do ciebie dołączyć...oby mi sie nic nie przeciągneło za duzo bo 7 go ide do gina :D
    Laura wrote:
    Dzień dobry Kochane :)
    Powodzenia na sesyjce kochana i rowniez milej niedzieli u nas tez pieknie:D
    Powodzenia na HSG
    Lena87 wrote:
    Trzymam za to z calych sil kciukasy :D
    Lena87 wrote:
    Z. pogoda jest piękna, miałam jechać w góry i nici z planów :(
    Druga Szawgierka zadzwoniła, że po 17 przyjadą na " kawę " czyt: My kawkę a chłopy piwko ;)

Znowu trzeba Grilla zrobić, trzeba ugościć gości :D
    Nie zamierzam dziś już jeść kiełbaski, ale na serek z grilla się chętnie skuszę :D i sałatkę ;)
    oooo nie a ta znowu z grilem wsykakuje!!!! moze i ja namowie rodzicow na jakiegos grila:D jedziemy do nich zaraz na obiadek dlatego witam sie i jednoczesnie zegnam wykorzystamy pogode do maksimum :D

Anusia to na nastepnej wizycie u innego gina zapytaj o gruczolaka albo wlasnie idz do endo on sie powienien znac na czyms takim i zleci jakies badanka

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę na rowerek :O , będę później :D

sara_nar, Ania07, Kaśka28, Laura lubią tę wiadomość

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a to mój skarb:
    http://zapodaj.net/c920216ee3a65.jpg.html
    http://zapodaj.net/8b7e821e11f2f.jpg.html
    Wymioty dalej bardzo męczą, ale po wczorajszej wizycie jakoś mi psychicznie lepiej bo wiem, że zdrowe ;)

Ania07, Another, Little Frog, sara_nar, Kaśka28, Laura, Lena87, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

f2wli09kvv5ashuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Anusia, może spisz sobie te pytania na kartce - polecam na prawdę przydatne.
    Wydaje mi się że nie można o tak o sobie sobie na oko wykryć gruczolaka. Do tego robi się bodajże rezonans. A nawet jeśli ci go wykryją, to jest to uleczalne i przynajmniej wiadomo by było co ci jest i jak cię wyleczą to będziesz się lepiej czuła.

ale skoro prolaktyna była aż tak wysoka to może go mam :(
    mój tata miał takie migreny jak ja kiedy był młody a jego siostra poroniła kilka razy, a kuzynka od taty brata też walczyła z prolaktyna, ma/miała gruczolaka i wyciek z piersi
    pierwsza miała pozamaciczna, teraz maja dziewczynke 11 letnia i nie maja wiecej dzieci ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 marca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena zazdroszczę grilla :)
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,04_wB_orig.gif
    Co do @ to trzymam kciuki, aby w tym cyklu nie przylazła do Ciebie :D

Driada cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze :) zdjęcie usg przecudne! <3
    Życzę jak najmniej mdłości, oby szybko przeszły ;*

Another nie czuj się winna ;) a te klucze to jakieś do d.py ..

Anusia zasięgnij porady endokrynologa.

‹‹ 232 233 234 235 236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ