Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWpadłam się przywitać i życzyć miłej niedzieli
Bursztynka, kreska coraz ciemniejsza. Ewidentnie jest fasolka
Ok 6-7 tyg już widać serduszko na usg. Teraz jak pójdziesz to będzie tylko kropka
Gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy
Potforzasta jak nie w tym cyklu to w kolejnym na pewno się uda! Głowa do góry ;*
Laura trzymam kciuki za jutrzejsze HSGLaura, Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj chyba miałam dobry dzień do picia
Normalnie to bym dawno leżała koło kibla i obiecywała, że więcej nie napiję się alkoholu
Another no to faktycznie niefart, myślałam że coś gorszego zrobiłaś
No ale przecież nie do końca do też twoja wina że tak a nie inaczej się stało z tym kluczem .. Przecież nie jesteś wszech wiedząca,a na codzień klucze nie są tak delikatne.. Teraz będziesz musiała nosić go na sznureczku koło cycków żeby Go nie uszkodzić ..
Kochane Miłej i Udanej Niedzieli..
Z., Kaśka28, Laura, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Wczoraj chyba miałam dobry dzień do picia
Normalnie to bym dawno leżała koło kibla i obiecywała, że więcej nie napiję się alkoholu
Another no to faktycznie niefart, myślałam że coś gorszego zrobiłaś
No ale przecież nie do końca do też twoja wina że tak a nie inaczej się stało z tym kluczem .. Przecież nie jesteś wszech wiedząca,a na codzień klucze nie są tak delikatne.. Teraz będziesz musiała nosić go na sznureczku koło cycków żeby Go nie uszkodzić ..
Kochane Miłej i Udanej Niedzieli..
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Cześć wszystkim z którymi się nie witałam
Laura to trzymam kciuki
Lena ale masz głowęja bym padła i by mnie musieli nieść do domu
Słoneczko piękne trzeba będzie po obiadku gdzieś wyruszyć
Another dziwny ten klucz taki delikatny..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:01
Lena87, Laura lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Zapijałam smutki, żale .. @ która się skończyła z nadzieją że już nie wróci
Bardzo dobre podejścietego ci życzę!
Oby mi takiego nnastawienia za dwa dni nie zabrakło
U Was też taka ladna pogoda? Na moim termometrze za oknem widziałam dzis 20 stopni
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. pogoda jest piękna, miałam jechać w góry i nici z planów
Druga Szawgierka zadzwoniła, że po 17 przyjadą na " kawę " czyt: My kawkę a chłopy piwko
Znowu trzeba Grilla zrobić, trzeba ugościć gości
Nie zamierzam dziś już jeść kiełbaski, ale na serek z grilla się chętnie skuszęi sałatkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 12:43
Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mnie juz glowa odrana boli
ten gin w Poznaniu stwierdził ze musze miec mini gruczolaka ze moja prolaktyna byla początkowo taka wysoka i ze leczy się go bromergonem...
i to wystarczy?
jak siedzę u gina to nie wiem co mowic a jak wracam do domu to mam milion pytan -
nick nieaktualny
-
Anusia, może spisz sobie te pytania na kartce - polecam na prawdę przydatne.
Wydaje mi się że nie można o tak o sobie sobie na oko wykryć gruczolaka. Do tego robi się bodajże rezonans. A nawet jeśli ci go wykryją, to jest to uleczalne i przynajmniej wiadomo by było co ci jest i jak cię wyleczą to będziesz się lepiej czuła.Lena87, AnusiaM lubią tę wiadomość
-
Bursztynko dobrze ze wszytko skonczylo sie dobrze i jeszcze raz gratuluje fasoli spokojnych 9msc :*potforzasta wrote:Dzeń Dobry.
U mnie temp. 36,6 test negatywnyXxMoniaXx wrote:Miłej niedzieli.. u nas zakupowo bardzoale źle sie czuje dziś jakoś .. ból żołądka mocny, mdłości itp
bbbllleeeeeeeeee
Another wrote:Dzień dobry!Dzisiaj Was trochę poczytam
Normalnie byłabym właśnie w pracy, ale z okazji mojego narozrabiania idę na 18, na 12h... Jak niedziela? Słoneczko świeci u Was też?
Bursztynko kreseczka pięknie nabiera kolorów
Potforku, przykro mi, że się nie udało tym razem, ale w następnym cyklu się udaAnother wrote:To masz łeb jak sklep. Ja bym padłaTylko whisky mogę pić w nieskończoność
Ogólnie to prowadzę zmiany i odpowiadam za sejf. A odpowiadając za sejf noszę przy sobie wielkie pęto kluczy, w tym jeden właśnie wielki, sejfowy. I wczoraj jakimś cudem gdzieś nim uderzyłam (a gnojek taki wrażliwy na dotyk...) i nie mogliśmy się dostać do sejfu w którym trzymamy utarg itp. I przez to, że zablokował się dostęp, a klucze możemy nowe dostać dopiero we wtorek (!!) to do wtorku walimy nocki i walimy po 12 h...(zastępcy). Czuję się winna, ale na szczęście nie złoszczą się laseczki na mnie. Ehhh, chory system. Żeby klucz był tak wrażliwy na uderzenia. Rozumiem, gdybym po nim wózkiem elektrycznym przejechała, albo coś, ale ja lekko puknęłam o ścianę wchodząc do socjala...Melula wrote:hej wam, macie spust... ja ogólnie nie piję. Okazjonalnie kieliszek wina... Ale takie ilości nie przejdą. A do mnie zawitała @... nareszcie...Laura wrote:Dzień dobry Kochane
Powodzenia na HSGLena87 wrote:Zapijałam smutki, żale .. @ która się skończyła z nadzieją że już nie wróciLena87 wrote:Z. pogoda jest piękna, miałam jechać w góry i nici z planów
Druga Szawgierka zadzwoniła, że po 17 przyjadą na " kawę " czyt: My kawkę a chłopy piwko
Znowu trzeba Grilla zrobić, trzeba ugościć gości
Nie zamierzam dziś już jeść kiełbaski, ale na serek z grilla się chętnie skuszęi sałatkę
Anusia to na nastepnej wizycie u innego gina zapytaj o gruczolaka albo wlasnie idz do endo on sie powienien znac na czyms takim i zleci jakies badankaLena87, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Hej
a to mój skarb:
http://zapodaj.net/c920216ee3a65.jpg.html
http://zapodaj.net/8b7e821e11f2f.jpg.html
Wymioty dalej bardzo męczą, ale po wczorajszej wizycie jakoś mi psychicznie lepiej bo wiem, że zdroweAnia07, Another, Little Frog, sara_nar, Kaśka28, Laura, Lena87, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Anusia, może spisz sobie te pytania na kartce - polecam na prawdę przydatne.
Wydaje mi się że nie można o tak o sobie sobie na oko wykryć gruczolaka. Do tego robi się bodajże rezonans. A nawet jeśli ci go wykryją, to jest to uleczalne i przynajmniej wiadomo by było co ci jest i jak cię wyleczą to będziesz się lepiej czuła.
ale skoro prolaktyna była aż tak wysoka to może go mam
mój tata miał takie migreny jak ja kiedy był młody a jego siostra poroniła kilka razy, a kuzynka od taty brata też walczyła z prolaktyna, ma/miała gruczolaka i wyciek z piersi
pierwsza miała pozamaciczna, teraz maja dziewczynke 11 letnia i nie maja wiecej dzieci ;( -
nick nieaktualnyLena zazdroszczę grilla
Co do @ to trzymam kciuki, aby w tym cyklu nie przylazła do Ciebie
Driada cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrzezdjęcie usg przecudne!
Życzę jak najmniej mdłości, oby szybko przeszły ;*
Another nie czuj się winnaa te klucze to jakieś do d.py ..
Anusia zasięgnij porady endokrynologa.