Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anusia dupek do dwóch tabletek dziennie nie wstrzyma ovu.
Mała mi piersi mogą Cię boleć bo ciągle wsuwasz progesteron w dupku trochę za długo. Wyśpij się dziś i rano na betę. Ja mam na testach dużo bardziej widoczną kreskę ciążową ale piersi mnie nie bolą. Jedynie co jakiś czas jakby mi ktoś w brzuch albo w plecy palca wsadzał i sz.czypał
Ja też rano jadę na betkę, wyniki pewnie będą koło 10-12. Jak ja się w robocie skupię?
Monia może jakąś żołądkówkę miałaś.
ja chcę kiełbaskę z grila!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 20:02
-
Bursztynka wrote:Anusia dupek do dwóch tabletek dziennie nie wstrzyma ovu.
Mała mi piersi mogą Cię boleć bo ciągle wsuwasz progesteron w dupku trochę za długo. Wyśpij się dziś i rano na betę. Ja mam na testach dużo bardziej widoczną kreskę ciążową ale piersi mnie nie bolą. Jedynie co jakiś czas jakby mi ktoś w brzuch albo w plecy palca wsadzał i sz.czypał
Ja też rano jadę na betkę, wyniki pewnie będą koło 10-12. Jak ja się w robocie skupię?
Monia może jakąś żołądkówkę miałaś.
ja chcę kiełbaskę z grila!!!!!!!!!!! -
Hej kochaniutkie:)po pierwsze chcialam sie przywitac,po drugie podziekowac Wam wszystkim za wspaniale zyczenia urodzinowe...dziekuje jestescie kochane(*_*)
My tez wczoraj rozpoczelismy sezon grillowy...
Laura, Ania07, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoze zadac mojemu ginowi pytanie czy juz jakas jego pacjentka zaszła na femostonie?
kazał odłożyć hsg na 3 miesiace na czas brania femostonu moze miał w planach ze na nim znajdę
a do wczoraj myslalam ze dupek wstrzymuje owu
tylko że ja miałam w trakcie jegi brania @ nie musialam przerwac
tez mielismy dzisiaj grila. zjadlam pol kielbasy :p -
nick nieaktualny
-
My tylko pospacerowalismy po górach a jutro do Zakopanego i Bukowiny jedziemy
sara_nar, Fidelissa, Kaśka28, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyLena87 wrote:Witam wieczorową porą
Przejechaliśmy 15 km Już czuję jak wszystko Mnie boli
my na rowerach jak dzieci
pobijamy swoje rekordy predkości i z każdej górki dajemy czadu żeby tylko jak najszybciej
narazie mamy 50km/h to nasz max na licznikach
my bez kasków, kierownica sie trzesła, no jak dziecisara_nar, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:mój chciał jechać dzisiaj rowerami 20 km... ale mnie bolała głowa to tylko na spacer poszliśmy
my na rowerach jak dzieci
pobijamy swoje rekordy predkości i z każdej górki dajemy czadu żeby tylko jak najszybciej
narazie mamy 50km/h to nasz max na licznikach
my bez kasków, kierownica sie trzesła, no jak dzieci
Jak ktoś często jeździ, to wyczynu w tym nie widzi ..
A gdy ja siedziałam na rowerze jakieś 5 lat temu to dla Mnie jest to dużo
Gdzie po drodze było więcej pod górę niż w dół ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 22:28
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Anusia super, ja właśnie oglądam rowery, bo ja mam, ale M. nie, więc na wycieczkę rowerową wybrać się nie możemy, a powiem wam, że marzy mi się piknik i może nawet seks na kocyku zawsze to jakieś urozmaicenie.Zmykam spać, na 7 do pracy jak ja kocham poniedziałki.
Dobrej nocki owocnej w
aaaa Alka89 witaj! Bursztynka ujrzała II kreseczki, ale jutro idzie na betę. Niedowiarek jeden. Chociaż i ja bym nie uwierzyła jakbym takie coś zobaczyła
II kreski = UFO .. widzisz, ale nie wierzysz, że jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 22:38
Lena87, Ania07, Fidelissa, Kaśka28, Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM jeździ do pracy ok 3 km w jedna strone a tak relaksacyjnie to jeździmy w jedno miejsce i z powrotem to ok 10km więc 20km to i tak wiecej niz zazwyczaj jeździmy
a mój brat jak wsiadzie na swoją kolarzówę to wali po 80km
to dopiero coś
mnie po pierwszej przejażdżce w tym sezonie bolały kości nie powiem gdzie -
nick nieaktualnysara_nar wrote:Anusia super, ja właśnie oglądam rowery, bo ja mam, ale M. nie, więc na wycieczkę rowerową wybrać się nie możemy, a powiem wam, że marzy mi się piknik i może nawet seks na kocyku zawsze to jakieś urozmaicenie.Zmykam spać, na 7 do pracy jak ja kocham poniedziałki.
Dobrej nocki owocnej w
kupiłam sobie rower jakies 3 lata temu i M nie mógł mnie dogonić więć z miesiąc temu też sobie kupił i teraz chętniej jeździ
u mnie nici z bo mój już na nocce
a mnie z powrotem zaczyna głowa boleć
Dobranoc
no właśnie, jutro poniedziałek ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2014, 22:43