Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:bidulka to po rowerze tak?
Dokładnie, tak to jest jak na tyle lat odstawia się rower, kiedyś cały czas jeździłam
Malenq wrote:jak widzę większość na rowerach śmiga...a ja wczoraj 20km piechotą przez puszczę...
Powiem Ci, że chyba też wolała bym iść na taki spacerek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 08:20
-
Lena87 wrote:Dokładnie, tak to jest jak na tyle lat odstawia się rower, kiedyś cały czas jeździłamW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualnyLena87 ja obiecuję co roku, że pojeżdżę z mężem...ale zawsze jest tak samo: jeden raz jadę, a potem do następnego roku nawet nie chcę patrzeć na rower:D:D:D:D
moje pośladki "nie lubią" siodełka:D:D:DLena87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
ja pamiętam jak w liceum z koleżanką wybrałyśmy się na wycieczkę jechałyśmy ile miałyśmy sił tylko obie "mądre" nie wziełyśmy pod uwagę,że trzeba jeszcze wrócić oj nie zapomnę tego do końca życia jaka to była męka w połowie drogi powrotnej to rowery już prowadziłyśmy
Malenq, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć wam
Chciałabym powiedzieć że:
- laura trzymam kciuki za twoje badanie
-tym ktore czekaja na wyniki nasienia życzę aby żołnierze okazali sie zwarci i gotowi do walki:)
- bursztynko trzymam kciuki za ladna bete
- tym ktore na nic dziś nie czekają życzę radosnego i lekkiego poniedzialku
A ja poki co sie wyciszam bo czekam na @. Moglaby przyjść dzis żebym mogla zacząć kolejny cykl
Pozdrawiam wszystkieMalenq, sara_nar, Bursztynka, Lena87, Ania07, Fidelissa, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny