Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitam
u mnie @ po femostonie tez byla bardzo skąpa
dziś trmp 36.46 wiec tsk jak przypuszczam. ..
owu jeszcze nie było i jyz chyba nie będzie
dziś poniedziałek i do tego koniec miesiąca
trzeba wypisać wszystkie faktury mamy tyleeee papierków
wszystkim miłego dnia życzę :*
Laura ja tez chce wiedzieć po hsg
wszystko
trzymaj się :*sara_nar, dżona lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Wlasnie dlatego kochana radzilabym ci na kilka miesiecy moze nawet miesiac odposcic..zajac sie soba uporzadkowac sobie wszystko w glowie i organizm ci sie ustabiliwuje narazie mysle ze twoje hormony sa jeszcze rozstrojone...ale wrocisz ze zdwojona sila i uda ci sie zobaczysz:D zycze ci tego z calego serca:D
Wpadlam na chwilke i juz mykam bo lece do pracy bede wieczorkiem buziaczki i milego poniedzialku:D
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Magdas wrote:o to już nas 3
Kochane ja czekałam tak jak wy i doczekałam sie dzis z rana:(
Miłego dnia !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 10:34
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Kochane ja czekałam tak jak wy i doczekałam sie dzis z rana:(
Miłego dnia !!!
Tulam kochana. Następny cykl będzie Twój!
Empatyzuje się z twoim nastrojem. U mnie nie wiem czy zanosi sie na wycie czy na krzyczenie bez powodu mam nastrój - bez kija nie podchodz...Sylvka, Malenq lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura wrote:Dzień dobry Kochane
Dziękuje za wsparcie, ja na HSG jadę na 13.30 więc zaraz jak wrócę dam Wam znać co wyszło. Dzisiaj śniło mi się że miałam HSG i wyszedł drożny ten moj jajowód och jak bym chciała!
Miłego dnia dziewczyny
Trzymam mocno kciuki aby ten sen był proroczy! Musi być dobrze zasługujesz na toDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Tulam kochana. Następny cykl będzie Twój!
Empatyzuje się z twoim nastrojem. U mnie nie wiem czy zanosi sie na wycie czy na krzyczenie bez powodu mam nastrój - bez kija nie podchodz...
Kochana wiem rozumiem, ja moge sie w kazdej chwili rozryczec taki moj nastroj. Tyle to juz trwa, ze jestem bez silna.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Magdas wrote:Laura powodzenia
Ja latam co rusz do wc sprawdzać czy @ nie przylazła nienawidzę takiego czekania
Też nie lubie tego czekania, z dwojga zlego wole zeby przylazila szybciej jesli ma juz byc. Życze, zeby jednak jej nie bylo i milo zaskoczylo:)dżona lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Mam wyniki!!!!!!!!!!! Pięć testów nie mogło się jednak mylić.
275.90 miu /ml
Nie wiem tylko jakie normy, i czy jest w porządku, w pracy nie sprawdzę sobie na necie, bo za dużo ludzi
Ale wychodzi że jest COŚ w moim brzuszku <jupi> niesamowite. Jak ja mam teraz skupić się na fakturach w pracy??? Aaaaaaaaaaa!Ewuncia92, Z., Sylvka, Malenq, sara_nar, Little Frog, Malinowa Panienka, zizia_a, Złota, Lena87, Misty87, Maniuś, Driada0102, Kaśka28, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa, AnusiaM, dżona, Another, kasia_czarna lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Mam wyniki!!!!!!!!!!! Pięć testów nie mogło się jednak mylić.
275.90 miu /ml
Nie wiem tylko jakie normy, i czy jest w porządku, w pracy nie sprawdzę sobie na necie, bo za dużo ludzi
Ale wychodzi że jest COŚ w moim brzuszku <jupi> niesamowite. Jak ja mam teraz skupić się na fakturach w pracy??? Aaaaaaaaaaa!
To myślę że teraz pozwolisz sobie pogratulować GRATULACJE! niech teraz fasolka zdrowo rośnieDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Sylvka wrote:Też nie lubie tego czekania, z dwojga zlego wole zeby przylazila szybciej jesli ma juz byc. Życze, zeby jednak jej nie bylo i milo zaskoczylo:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.