X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka wrote:
    tak jak ja... czekam... 1,5 roku po slubie i czekam nadal...
    To ja w czerwcu 5 lat po ślubie,ale staramy się 10 m-cy.Wczesniej to pracowałam na zlecenie i wkońcu doczekałam sie prawdziwej umowy na 2 lata.A dziś się dowiedziałam,że dostałam na stałe :) Dlatego decyzja o dzidzi była odkładana.Mam nadzieję,że teraz wszystko się ułoży i zajdę w ciążę :)

Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej sisters:)co slychowac:)?
    Macierzanko skarbie @ planowo na 6 kwietnia...i napewno przyjdzie...nic tylko czekac...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 pogratulować koncepcji :-/

• Anutka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:
    To ja w czerwcu 5 lat po ślubie,ale staramy się 10 m-cy.Wczesniej to pracowałam na zlecenie i wkońcu doczekałam sie prawdziwej umowy na 2 lata.A dziś się dowiedziałam,że dostałam na stałe :) Dlatego decyzja o dzidzi była odkładana.Mam nadzieję,że teraz wszystko się ułoży i zajdę w ciążę :)
    tak jak my 10 cykl :)

Mała Mi86 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jak sie teraz nie udalo,to zaczynamy 12 cykl...

Anutka lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Mała Mi86 pogratulować koncepcji :-/
    Dlaczego?taką pracę jak mam teraz to ze świecą szukać.Mundurówka,8h,wolne weekendy i przywileje.3 lata czekałam bo nie miałam tzw. "plecaka" co by mi pomógł.Także nie znasz mojej sytuacji i nie wiesz jak było.

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś jako słomiana wdowa (taka praca mojego A.) siedzę sobie z planem "wieczornicy przed tv", po kolacji, z pełnym brzusiem i dumam co by tu jeszcze porobić....

Anutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, ale ja tylko pogratulowałam..............koncepcji........

no masz rację, 8h, wolne weekendy, ze świecą szukać:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:23

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyy mam pytanko małe :)
    słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
    i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ??

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Z. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi86 wrote:

Wiecie co mnie wkurza? Że w nasze Państwo nie jest w stanie zapewnić młodym parom chcącym mieć dzieci godnych do tego warunków. Wciąż taka decyzje sie odkłada odkłada i odkłada. Przez to bwa że później kobieta stara się o pierwsza dzidzie juz po tych najlepszych latach i czas przyjscia maluszka na świat sie wydłuża jeszcze bardziej. A przecież moglaby się starac o np juz wtedy 3 dzidzie. I przyrost by byl i ludzie do pracy. Odpowiednio wykorzystać wted kapitał ludzki i jego mozliwosci i byloby tysiąc razy lepiej. A tu co? Haruje sie jak wol. Utrzymanie dziecka drogie. Brak mieszkan. Same kredyty. Czemu tak musi być. Ech...

Sory ale taka mi sie reflekska nasunela ech...

Mała Mi86, Anutka, dżona lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Mała Mi, ale ja tylko pogratulowałam..............koncepcji........

no masz rację, 8h, wolne weekendy, ze świecą szukać:-)
    Najwyraźniej źle zrozumiałam Twoją emotikonkę na końcu wypowiedzi :)

• Anutka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie dziewczyny, każda z nas z pewnych powodów odkładała decyzje o macierzyństwie i w pewnym momencie to si zmienia... to normalne... ile dziewczyn tyle historii... spokojnie dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:26

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
    i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ??
    mój bierze androvit i powiem wam, że jest różnica... w jakości i ilości nasienia

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka....zrelaksowana jak nigdy jestem....znowu mam 180x200 przestrzeni do spania tylko sobie:-)

Anutka, dżona lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam dziewczęta papapapapapa :*

Mała Mi86 lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocki Anutka:)

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Maniuś jako słomiana wdowa (taka praca mojego A.) siedzę sobie z planem "wieczornicy przed tv", po kolacji, z pełnym brzusiem i dumam co by tu jeszcze porobić....
    Szczerze wspolczuje kochana...ale on zawsze ma taka prace czy tylko chwilowo,jakas delegacja czy cus?jesli juz pisalas to sorki,ale mi gdzies umknelo...Pozdrawiam:)

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja Ci niestety,nie pomoge bo nie mam zielonego pojecia...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś taka praca, wyjazdowo/przyjazdowa cała Polska....nie musisz współczuć słońce, bo ja uwielbiam spać sama (wtedy naprawdę się wysypiam - jak leżę w poprzek łóżka hihihihi....ale chyba jakiś mały "maratonik" filmowy dzisiaj sobie zrobię:-)

Maniuś lubi tę wiadomość

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 31 marca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia ja mojemu kupiłam fertimen i tu jest l-karnityna :)

skład:

Acetyl-L-karnityna

Podobno najbogatszy z wszystkich tabletek :)

Ekstrakt z korzenia maki

Witamina C

Cynk

Kwas pantotenowy

Witamina B2

Witamina B6

Tiamina (Witamina B1)

Kwas foliowy

Selen

Witamina B12

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 19:43

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ