Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:tak jak ja... czekam... 1,5 roku po slubie i czekam nadal...
Dlatego decyzja o dzidzi była odkładana.Mam nadzieję,że teraz wszystko się ułoży i zajdę w ciążę
Anutka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi86 wrote:To ja w czerwcu 5 lat po ślubie,ale staramy się 10 m-cy.Wczesniej to pracowałam na zlecenie i wkońcu doczekałam sie prawdziwej umowy na 2 lata.A dziś się dowiedziałam,że dostałam na stałe
Dlatego decyzja o dzidzi była odkładana.Mam nadzieję,że teraz wszystko się ułoży i zajdę w ciążę
Mała Mi86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Mała Mi86 pogratulować koncepcji
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyy mam pytanko małe
słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ?? -
Mała Mi86 wrote:To ja w czerwcu 5 lat po ślubie,ale staramy się 10 m-cy.Wczesniej to pracowałam na zlecenie i wkońcu doczekałam sie prawdziwej umowy na 2 lata.A dziś się dowiedziałam,że dostałam na stałe
Wiecie co mnie wkurza? Że w nasze Państwo nie jest w stanie zapewnić młodym parom chcącym mieć dzieci godnych do tego warunków. Wciąż taka decyzje sie odkłada odkłada i odkłada. Przez to bwa że później kobieta stara się o pierwsza dzidzie juz po tych najlepszych latach i czas przyjscia maluszka na świat sie wydłuża jeszcze bardziej. A przecież moglaby się starac o np juz wtedy 3 dzidzie. I przyrost by byl i ludzie do pracy. Odpowiednio wykorzystać wted kapitał ludzki i jego mozliwosci i byloby tysiąc razy lepiej. A tu co? Haruje sie jak wol. Utrzymanie dziecka drogie. Brak mieszkan. Same kredyty. Czemu tak musi być. Ech...
Sory ale taka mi sie reflekska nasunela ech...Mała Mi86, Anutka, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:hej dziewczyy mam pytanko małe
słyszałam , że l-karnityna pomaga na asienie.. mamy z tym problem i mąz bierze androviy, salfazin, testosteron, wit c.. nigdzie w składnikach nie ma l-karnityny.. czy orientujecie sie czy ona pomaga na plemniki czy jak ??
i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ??Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Maniuś jako słomiana wdowa (taka praca mojego A.) siedzę sobie z planem "wieczornicy przed tv", po kolacji, z pełnym brzusiem i dumam co by tu jeszcze porobić....
-
nick nieaktualnyManiuś taka praca, wyjazdowo/przyjazdowa cała Polska....nie musisz współczuć słońce, bo ja uwielbiam spać sama (wtedy naprawdę się wysypiam - jak leżę w poprzek łóżka hihihihi....ale chyba jakiś mały "maratonik" filmowy dzisiaj sobie zrobię
Maniuś lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:hej dziewczyy mam pytanko małe
i gdzie mogę ja dostać bo w aptece chciałam l-karnityne w tabl i powiedziała, że nie mają .. mają tylko jako dodatkowy składnik np w Linea itp .. a po co mi tabl a odchudzanie jak mamy inny problem ??
Monia ja mojemu kupiłam fertimen i tu jest l-karnityna
skład:
Acetyl-L-karnityna
Podobno najbogatszy z wszystkich tabletek
Ekstrakt z korzenia maki
Witamina C
Cynk
Kwas pantotenowy
Witamina B2
Witamina B6
Tiamina (Witamina B1)
Kwas foliowy