Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanko, w porzadeczku u nas, jakby taka byla cala ciaza, to moge byc w niej caly czas
Pakowanie, jeszcze nie wiem... planowo wracamy 16-17 kwietnia.
Zmykam na barwy i m jak mLena87, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaura opowiadaj cos
bolało?
jakie to uczucie?
ile trwało?
Malinowa Ty chyba maruda jestes :p
Ty mowisz ze na nowe autko dla Ciebie będzie Was stać a na dziecko nie?
potrsfilabys powiedzieć ze nie chcesz dziecka boza dużo kasy się na nie tesci?
na pewno na dziecko by starczyło
i tak widać ze nie zle zarobki macie skoro 5tys kredyt i jeszcze stsrcza Wam na życie , opłaty i pewnie cos odkladacie skoro i na auto starczy
ja zpasowalam troche...
przez rok odmawialam sobie wszystkiego. ..
nie palić . nie pić. na solarium nie chodziłam bo może akurar zaszlam... do palenia i tak nie wroce. nigdy nie palilam nalogowo ale popalalam. maz nie lubial wiec skończyłam. pic tez tylko okazyjnie piwko lub wino bo wodki od pultru nie tykam. ztrulam sie na maxa
za to solarium bede odwiedzać zeby do lata nie byc blada. zadnych testów owu. mierzenia temperatury. do hsg podejde i jak wynik będzie dobry to kiedyś musze zajść. prolaktyna w normie wiec na ogół jesteśmy zdrowi. bede czekac cierpliwie aż Bóg będzie łaskawy
do tego czasu moze uda mi sie zrzucić pare kg
maz chce jeszcze za chwilę na rowery iść. ..Nati89, Laura, kejti91, dżona, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:Laura opowiadaj cos
bolało?
jakie to uczucie?
ile trwało?
Malinowa Ty chyba maruda jestes :p
Ty mowisz ze na nowe autko dla Ciebie będzie Was stać a na dziecko nie?
potrsfilabys powiedzieć ze nie chcesz dziecka boza dużo kasy się na nie tesci?
na pewno na dziecko by starczyło
i tak widać ze nie zle zarobki macie skoro 5tys kredyt i jeszcze stsrcza Wam na życie , opłaty i pewnie cos odkladacie skoro i na auto starczy
ja zpasowalam troche...
przez rok odmawialam sobie wszystkiego. ..
nie palić . nie pić. na solarium nie chodziłam bo może akurar zaszlam... do palenia i tak nie wroce. nigdy nie palilam nalogowo ale popalalam. maz nie lubial wiec skończyłam. pic tez tylko okazyjnie piwko lub wino bo wodki od pultru nie tykam. ztrulam sie na maxa
za to solarium bede odwiedzać zeby do lata nie byc blada. zadnych testów owu. mierzenia temperatury. do hsg podejde i jak wynik będzie dobry to kiedyś musze zajść. prolaktyna w normie wiec na ogół jesteśmy zdrowi. bede czekac cierpliwie aż Bóg będzie łaskawy
do tego czasu moze uda mi sie zrzucić pare kg
maz chce jeszcze za chwilę na rowery iść. ..
zmykam kochane, dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:18
AnusiaM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:heloł
zaglądam na chwilkę podziękować za wszystkie gratulacje - dziękuję !!!
ale brzusio mnie boli, jakoś wzdęło mnie i zaraz idę do łóżka się wyspać, jakoś dziś w nocy nie mogłam zasnąć
Takie ciąży urokiprzyzwyczajaj się Kochana!
Z., Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
http://www.youtube.com/watch?v=9FpwoBit6gs hmmm chyba odkryłam nowy przekaz tego utworu...
P.S. Wiem... wali mi na dekielWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 20:29
dżona, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Maniuś wrote:Hejka Z. Co tam?straszna tu cisza dzis...dziewczyny pewnie ostro pracuja:)
No cisza jak makiem zasiał, ale widzę Dżona nadciąga
U mnie relaks po pracy, odpoczywam
A jak u Ciebie? Może na ból brzucha jakiś okład ciepły?dżona lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
No wlasnie tez myslalam o tym,musze sprubowac,tylko ze to tak jakby jajnik ciagnie,w kazdym razie nie jest tak zle zebym z tego nie wytrzymala...dam rade jakos...pozdrawiam,moze jeszcze zagladne tu pozniej...narazie sie ulatniam:)
-
Maniuś wrote:No wlasnie tez myslalam o tym,musze sprubowac,tylko ze to tak jakby jajnik ciagnie,w kazdym razie nie jest tak zle zebym z tego nie wytrzymala...dam rade jakos...pozdrawiam,moze jeszcze zagladne tu pozniej...narazie sie ulatniam:)
Do miłego!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnypozdrawiam z wanny
wykapana , wygolona wszędzie wszędzie :p
po solarium
pazurki przy nogach skrócone po wyjściu je pomaluje:)
wybalsamuje ciało
wreszcie sie biore za siebie
teraz zamiast rosnacej temperatury będzie mnie interesowala malejaca waga
dziś mam wreszcie męża w domu on juz za mną chodzi a ja nie wiem czy mi sie chce
musze chyba odpoczac od tegona zawołanie
dżona, Z., Misty87, Fidelissa, Nati89, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:pozdrawiam z wanny
wykapana , wygolona wszędzie wszędzie :p
po solarium
pazurki przy nogach skrócone po wyjściu je pomaluje:)
wybalsamuje ciało
wreszcie sie biore za siebie
teraz zamiast rosnacej temperatury będzie mnie interesowala malejaca waga
dziś mam wreszcie męża w domu on juz za mną chodzi a ja nie wiem czy mi sie chce
musze chyba odpoczac od tegona zawołanie
Haha, no to niech się mąż stara i zdobywa! a co!AnusiaM lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017