Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Znow dotarlam do Was pozno
Ogladalam Galileo, jak robia w Chinach jeansy! MASAKRA ... ludzie pracuja w rakotworczych oparach (spodnie spryskiwane wielokrotnie takimi substancjami), 7dni w tyg, z dala od rodzin, za 200e miesiecznie...
A ludzie w Europie narzekaja...ehhh
Cale szczescie,ze od ladnych paru lat nie chodze w jeansach
Najlepsze, ze nawet jesli na metce jest np made in Italy itp to z reguly to tylko sciema...!AnusiaM, Laura, dżona, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Mam podobnie tylko mniej
Za wszystko płacili ... Studia...
Nigdy nie miałam nic nad stan , bez wariacji , ale nic mi nie brakowało
Prowadzimy razem z rodzicami 2 firmy, jezdzimy autami z salonu ale zyjemy normalnie, w dupie nam sie nie przewraca i masz racje dzis kasa jest jutro moze nie byc
My sie do Warszawy chowamy , mieszkamy w małej wiosce
Przedszkole nie drogie , podstawowka jedna na 3 wioski. I tak bym nie chciała zeby moje dziecko chodzilo do jakies prywatnej szkoly z samymi bogatymi dzieciakami, wole nasza wiejska szkołe i życiowe realia
Malinowa nie obraź sie o ta szkole bo jak nie ma wyboru to rozumie ale my nawet wyboru nie mamy, ewentualnie mozna dzieci wozic do miasta obok ale po co zawozic i odbierac?Jak ma sie na miejscu kuzynka dala syna do prywatnej w poznaniu i juz zaluje, tam dzieci chidza ze szkoly na basen wiec nirmalka , u nas na wsi takich rarytasów nie ma i jak rodzice zabieraja dzieci na basen to sie dzieci ciesza
Nie obrażam sie tylko dzielę tym co mnie martwi. Szkola spolecna ze względu na ta gdzie ja chodziłam. Specyfika, male klasy i nauczyciele, którzy zwracaja uwage na potrzeby ucznia i jego zainteresowania. Ja na miejscu nie bede miala szkoły dobrej po prostu. A zależy mi na takiej nie mowie, ze tak jest najlepiej ale dla mnie tak jest dobrze i tak jest normalnie[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Misty87 wrote:Znow dotarlam do Was pozno
Ogladalam Galile:P jak robia w Chinach jeansy! MASAKRA ... ludzie pracuja w rakotworczych oparach (spodnie spryskiwane wielokrotnie takimi substancjami), 7dni w tyg, z dala od rodzin, za 200e miesiecznie...
A ludzie w Europie narzekaja...ehhh
Cale szczescie,ze od ladnych paru lat nie chodze w jeansach
Najlepsze, ze nawet jesli na metce jest np made in Italy itp to z reguly to tylko sciema...!
A my mamy fabryke w chinach i jest zupelnie inaczej. Nie wszedzie jezt tak, ze dzieci pracuja, częściej dzieci na tajwanie sa sprzedawane do fabrykWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 23:38
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Laura wrote:Another co wyszło? dlaczego się zamartwiasz?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Szczerze nie znam się, mój mąż miał badania niedawno, ale ja nie porównywałam w necie, lekarz powiedział że są perfekt więc tak zostało bez sprawdzania. Może nie porównuj bo jeśli lekarz mówi że są okej to niech tak zostanie
-
Dobranoc :*
Powiem Wam, że jestem słaba z matmy jednak. Znalazłam wzór według WHO na wyliczenie bezwzględnej liczny plemników prawidłowych i za *uja nie wiem jak im wyszedłten wynik. Patrzcie na przykład:
"Koncentracja 30 mln/ml, 2 mln ejakulatu (całkowita liczba plemników na ejakulat 60 mln), ruchliwość postępowa 35%, morfologia 5% ==> 60 mln * 35% * 5% = 1,14 mln prawidłowych plemników"
Jak im z tego równania wyszło 1.14?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wczoraj tak ładnie dziś ponuro..
Chyba załatwiłam sie na wczorajszym rowerze bo jakies przeziębienie mnie bierze...
Miłego dnia Wam życzędżona, Z. lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.