Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
" Kwiecień plecień, bo przeplata,
trochę zimy, trochę lata "
"Choć już w kwietniu słonko grzeje,
nieraz pole śnieg zawieje"
Witam się w nowym pięknym miesiącu
Miłego, spokojnego dzionka życzę Wam Kochane
Z., Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualnyMagdas możliwe...oby nie, ale dużo zdrówka....
U mnie super słońce, tylko zimno jeszcze (szron na trawce)...
Dżona wzajemnie:)
czy przy torbieli (pozostałość po clo) wysoka temperatura oznacza ciągły stan zapalny? uhmmm....tak sobie dumam ....dżona lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane U mnie słonecznie, zaraz zmykam po mame i na zakupy, a później fryzjer w końcu Humor wporządeczku
Another możesz wypisać wyniki,mój też miał robione, to możemy porównać i gin potwierdzil, że ok Tym bardziej, ze pod danym etapem badania miał wypisany komentarz co i jak
Lena daj kkonieczie znać jak odbierzesz badania
Ściskam :*dżona, Z., Laura lubią tę wiadomość
-
Another, na moje oko dużo dobrych plemników jest. Może na tą lepkość więcej wody niech pije? Na pewno jest jakiś sposób na poprawę tego.
Udało mi się dziś wkręcić męża że śnieg spadł
Boli mnie brzuch jak na @. Głupie uczucie które sprawia że się boję.Nati89, dżona, Z., Ania07, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejo,
Prima aprilis mnie wkręca z @, zwykle przychodziła z rana, a teraz będę musiała na nią czekać w ciągu dnia, jak ja nie lubię tego sprawdzania, jest?nie ma? jest? nie ma? Mogłaby już przyjść bo i tak mam długie cykle, dłuższych już nie chcę.
U mnie szaro dziś za oknem, ale mam nadzieję, że słonko jednak się pojawi bo już się do niego przyzwyczaiłam A zimna to ja nie lubieju za bardzo
Another, mam nadzieję, że lekarz Ci potwierdzi, że wyniki są dobre i że pełną parą zmajstrujecie bobasa w tym cyklu!
Lena, Tobie życzę pozytywnych wieści dziś!
A poza tym życzę wszystkim miłego dniaLaura, Another lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:pozdrawiam z wanny
wykapana , wygolona wszędzie wszędzie :p
po solarium
pazurki przy nogach skrócone po wyjściu je pomaluje:)
wybalsamuje ciało
wreszcie sie biore za siebie
teraz zamiast rosnacej temperatury będzie mnie interesowala malejaca waga
dziś mam wreszcie męża w domu on juz za mną chodzi a ja nie wiem czy mi sie chce
musze chyba odpoczac od tego na zawołanieLaura wrote:No to teraz wizyte mam w środę, bo sama nie wiem co dalej będzie, skoro wszystkie badania wyszły okej i dlaczego nie mogę zajść.....
Chyba że ten jajowód był zamknięty i może kontrast go odblokował hm....Malinowa Panienka wrote:Ja dostalam wszystko w zasadzie od rodziców - wykształcenie, podroze po swiecie, konie, taniec i inne zachcianki moje. Chciałabym zebym mogla to dziecku zapewnić i zawsze boje sie, ze nie stac mnie na to . Bo teraz mam ale swiat jest różny i wszystko sie zmienia. Dzis robię reklamy a za xhwile przyjdzie kryzys i nie bedzie pracy....
ja jestem mega poukladana i mam zaplanowane wszystkie wydatki itp. To jezt moj problem, ze bede musiała odmowic czegos dziecku i jak popilam i pogadalam ze znajomymi o wydatkach na dzieci to mi sie słabo zrobiło ale juznsie ogarnelam
Kasia dobre przedszkole czy żłobek tylemkosztuje razem z jedzeniem niestety. A do państwowego w wawie Ciężko sie dostac bo zarobki, bo nie jestem samotna matka itp. Nie licze nawet i wole zeby ktos kto nie ma kasy dostal to miejsce
Juz przemyslalam i na trzeźwo stax nas na dziecko
A faktycznie ja nie wiem jak jest w wiekszych miastach ze zlobkami i przedszkolami ale w kilku juz pracowalam i w biedniejszych i bogatszych i w panstwowych i w prywatnych i uwazam ze dobre przedszkole to takie gdzie dziecko sie dobrez czuje i chcetnie chodzi...nie wazne ile ma dodatkowych zajeci i ze kosztuje np mniej ale kazdy rodzic ma prawo wybrac to co uwaza za sluszne dla siebie
Jeszcze wam powiem ze czasami przeraza mnie ile rodzice zrzucaja na barki maluszkow...a to angielski a to tance a to basen a to gra na instrumencie i takim sposobem po przedszkolu chodza na jeszcze dodatkowe zajecia i wracaja do domu wieczorem padniete nie maja czasu na zabawe a to jest najwazniejsze dla dziecka...oczywiscie jak samo chce chodzic na te zajecia to ok ale rodzice czesto gesto przeginaja...Another wrote:Bursztynko gratuluję ogromnie! Suuuper beta
Lenka piękny piesek, na pewno będzie u Ciebie szczęśliwy Lepiej nie mógł trafić
Laura super wiadomości! Teraz tylko
Macierzanko tulę, oby przeszło jak najszybciej.
Ja właśnie też będę sprawdzać w necie te wyniki. "Na oko" wydają się całkiem dobre.
Ogólnie dzisiaj bardzo fajny dzień. Dowiedzieliśmy się, że najlepszy przyjaciel mojego narzeczonego będzie tatą i szykujemy się na wesele 10 maja, te wyniki, prawdopodobnie dość niezłe, plus u mnie plamienie, co zapowiada pewnie @ na jutro, pojutrze, więc nowy cykl już tuż tuż. Clo czeka w apteczce aż zacznę łykać Zastanawiałam się czy od tego cyklu i doszłam do wniosku, że jak wyjdą dobre wyniki chłopa, to nie ma na co czekać. Także lada dzień jedziemy z koksemAnother wrote:Czytam te wyniki i czytam i martwi mnie zwiększona lepkość nasieniaAnother wrote:Dobra, doliczyłam się. Cięęęężka matma Wynika z tego, że u mojego narzeczonego bezwzględna liczba plemników prawidłowych wynosi 19,5 mln
Idę spać
DobranocZłota wrote:Cześć Kochane!
Zimno! Tylko 4 stopnie! Kwiecień-plecień
Aha dziewczynki i tak jak mowilam zatestowalam ale wynik mnie nie zaskoczyl.. jedna krecha wiec czekamy na @ i do przodu nie mam zlego humoru i nie martwie sie...mysle ze jest mi pisane co innego po prostu..Laura, Another lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kasia, popieram nowe postanowienia. Ja też zawzięłam się i przysięgłam sobie, że biorę się za siebie. Co prawda mam słabą silną wolę, ale wezmę się, zawezmę i osiągnę cel. We czwartek mam rozmowę w sprawie pracy, także kolejne wyzwanie Trzymajcie kciuki, we czwartek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 09:01
Z., Ania07, Laura, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
Hej Melula ja nawet nie mohe powiedziec ze jam jakakolwiek wole...tyle razy ile zaczynalam sie odchudzac i brac za siebie ti niczego tyle razy nie zaczynalam eheh ale idzie wiosna to moze wytrwam
A za ciebie oczywiscie bede trzymala kciukiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyHej
Nie pospałam dzisiaj. Obudziły mnie mdłości. Spędziłam troszkę czasu w toalecie, ale nie miałam czym rano zwracać .. męczyło strasznie.
Teraz leżę i oglądam TV. Delikatne śniadanko zjedzone i gorąca, gorzka herbatka wypita
Za oknem szaro, buro i ponuro ... a już taka piękna pogoda była ostatnio ..
Lena trzymamy kciuki
Another skoro wyniki dobre to teraz tylko działać kibicuję!
Bursztynko nie martw się, te bóle podobne do @ to normalne, bo wszystko się rozciąga mogą trwać przez kilka dni. Później już sporadycznie
Kasia tulę mocno chociaż mam nadzieję, że @ się rozmyśli i nie przyjdzie.Laura, Another, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
ja tak samo, jak ty... z tym, że teraz się nie odchudzam (choć niektórzy uważają, że powinnam), tylko staram się małymi kroczkami zmienić nawyki żywieniowe. Czytam naklejki na produktach, wybieram to, co uważam za potrzebne do życia - czasami także coś słodkiego, ale przemyślanego. Staram się też przekonać do tego mojego małża, choć to trudne...
-
nick nieaktualnyMelula wrote:Kasia, popieram nowe postanowienia. Ja też zawzięłam się i przysięgłam sobie, że biorę się za siebie. Co prawda mam słabą silną wolę, ale wezmę się, zawezmę i osiągnę cel. We czwartek mam rozmowę w sprawie pracy, także kolejne wyzwanie Trzymajcie kciuki, we czwartek!
Kochana życzę wytrwałości mam nadzieję, że osiągniesz zamierzony cel
Co do rozmowy w sprawie pracy to oczywiście wszystkie tutaj będziemy mocno trzymać kciuki -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kasiu szczerze to bywało lepiej, ale dajemy radę
A jak u Ciebie zdrówko?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:A nawet dobrze na szczescie glowa nie boli ale czuje ze zechce dzisiaj zabolec...jade zaraz do pracy mam nadzieje ze mnie nie zlapie w pracy
Oby nie zechciała boleć
W takim razie miłego dnia w pracy życzę, chociaż u Ciebie zawsze wesoło z dzieciaczkami