Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O matko bo się zaczerwienię nie ma co podziwiać tak ten świat skonstruowany,że każdy odnajduje się w czymś innym ja np podziwiam księgowe w życiu nie ogarnełabym tych cyferek prawników, przedszkolanki, lekarzy i wiele wiele innych zawodów
Ania07, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Z tymi badaniami w odpowiednim dniu cyklu nie jest tak...przeciez sa normy np wezmy okreslony hormon i dla niego sa normy zarowno w pierwszej fazie cyklu jak i w drugiej takze nie wazne w ktorym dniu cyklu robisz hormony bo do kazego sa normy dla kazdej fazy cyklu takze lekarz odpowiednio je zinterpretuje... ja klulam sie raz lekarz mowil ze wlasnie obojetne ktory dzien cyklu po co kluc sie kilka razy...
Kasiu wiem, że są normy, ale w sumie chyba dobrze by je było w takim razie robić po owulacji, żeby wiedzieć czy do niej doszło, bo ktoś kto np zbada na początku cyklu i będą ok, to jaką ma gwarancję, że w kolejnej fazie cyklu też będą dobre?
Mam problem dzisiaj ze składaniem zdań, ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi -
nick nieaktualny
-
Hej sisters...wlasnie dzwonila do mnie gin i powiedziala ze raka tez nie mam,bo przyszly wyniki...wiem mloda jestem itd ale mimo wszystko sie balam...to teraz jak @ przyjdzie to w przyszlym tygodniu hormonki i badanie meza no i dzialamy z czym trzeba...jesli teraz @ przyjdzie to zaczynamy 12 cykl...trzymajcie kciuki:)
Laura, Fidelissa, Malenq, Z., Ania07, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lenka, będzie dobrze:) A przeczucia lubią się mylić!
Podziwiam ludzi pracujących zarówno z dziećmi, jak i z ludźmi niepełnosprawnymi. Trzeba mieć mocną psychikę, także Magdas - ukłony.
Kochane, boli mnie brzuch, trochę jak na @, ale jest za wcześnie na to. Dodatkowo wciąż mam uczucie "wilgotności" (OMG, jak to wygląda napisane:/)i sporo śluzu o kolorze rozrzedzonego mleka i takiej konsystencji.
Jak myślicie, moze zaczyna mi się jakiś stan zapalny? Nigdy tak się nie czułam 6 dni przed @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:35
-
nick nieaktualny
-
Lenka
Nie nakręcam się na Fasolę, bardziej się obawiam, ze coś jest nie tak, jakaś grzybica czy coś, ale nie swędzi, nie piecze i nie boli. Poza brzuchem.
Masz cały czas taki śluz? Ja mam bardzo rzadko takie odczucia jak wilgotność. Pierwszy raz od roku, prawdę mówiąc.
Im dłużej się obserwuje, tym większe mam problemy w interpretacji samej siebie... -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Lenka, będzie dobrze:) A przeczucia lubią się mylić!
Podziwiam ludzi pracujących zarówno z dziećmi, jak i z ludźmi niepełnosprawnymi. Trzeba mieć mocną psychikę, także Magdas - ukłony.
Kochane, boli mnie brzuch, trochę jak na @, ale jest za wcześnie na to. Dodatkowo wciąż mam uczucie "wilgotności" (OMG, jak to wygląda napisane:/)i sporo śluzu o kolorze rozrzedzonego mleka i takiej konsystencji.
Jak myślicie, moze zaczyna mi się jakiś stan zapalny? Nigdy tak się nie czułam 6 dni przed @.dżona lubi tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Kochana ja mam podobnie i jestem na tym samym poziomie cyklu co Ty...@ planowo na 6 kwietnia...nic tylko pozostalo nam cierpliwie czekac,na tym poziomie cyklu juz i tak nie zmienimy....
Mi OF wyznaczyło na środę 9 kwietnia, ale według moich obliczeń i obserwacji @ przylezie w niedzielę lub poniedziałek.
Wiem, że czekać, tylko trochę mnie ten śluz i ból zaniepokoiły, bo nigdy tak nie miałam. -
Witam spod samiuśkich Tater slonko, lezaczek i jest gites al3 popoludniu zjezdzamy do wawy a jeszcze wizyzta w krakowie po drodze u znajomych
Złota, simcat86, Magdas, Z., sara_nar, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
No ja tez nie mialam,ale raczej to nie infekcja czy cus,bylam u gina wszystko jest w pozadeczku:)tak ze czekam,czekam,czekam,ale juz mnie h*j chce strzelic,tak mi sie czas ciagnie...i co z tego ze czlowiek sie stara...caly cykl na luzie(naprawde mi sie to udalo),jak ostatni tydzien przyniesie stresu pozniej jak za caly miesiac....oj jakie ciezkie jest zycie staraczki:(
Złota, Z. lubią tę wiadomość