X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas podziwiam :)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko bo się zaczerwienię :) nie ma co podziwiać tak ten świat skonstruowany,że każdy odnajduje się w czymś innym :) ja np podziwiam księgowe w życiu nie ogarnełabym tych cyferek :D prawników, przedszkolanki, lekarzy i wiele wiele innych zawodów :P

Ania07, Laura, Z., dżona lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Mama pracuje z niepełnosprawnymi umysłowo dziećmi w szkole specjalnej- podziwiam ją za to bo ja bym nie dała rady!

Magdas, Laura lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Z tymi badaniami w odpowiednim dniu cyklu nie jest tak...przeciez sa normy np wezmy okreslony hormon i dla niego sa normy zarowno w pierwszej fazie cyklu jak i w drugiej takze nie wazne w ktorym dniu cyklu robisz hormony bo do kazego sa normy dla kazdej fazy cyklu takze lekarz odpowiednio je zinterpretuje... ja klulam sie raz lekarz mowil ze wlasnie obojetne ktory dzien cyklu po co kluc sie kilka razy...

Kasiu wiem, że są normy, ale w sumie chyba dobrze by je było w takim razie robić po owulacji, żeby wiedzieć czy do niej doszło, bo ktoś kto np zbada na początku cyklu i będą ok, to jaką ma gwarancję, że w kolejnej fazie cyklu też będą dobre?
    Mam problem dzisiaj ze składaniem zdań, ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas ja też jestem pełna podziwu, ja bym chyba nie dała rady..

Magdas lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej sisters...wlasnie dzwonila do mnie gin i powiedziala ze raka tez nie mam,bo przyszly wyniki...wiem mloda jestem itd ale mimo wszystko sie balam...to teraz jak @ przyjdzie to w przyszlym tygodniu hormonki i badanie meza no i dzialamy z czym trzeba...jesli teraz @ przyjdzie to zaczynamy 12 cykl...trzymajcie kciuki:)

Laura, Fidelissa, Malenq, Z., Ania07, Misty87, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne południe. Zapisałem sie na badania prenatalne. Z rejestracji powiało chłodem.

Termin 29 o 11.40.

Juz sie denerwuje:)

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dzionka:)) lecę pod prysznic:)

Z. lubi tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

u Mnie słoneczko świeci pięknie ;)
    Dziękuję dziewczyny za wiarę w dobre wyniki ale ja mam przeczucie że wcale dobre nie będą ..

• Złota Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, będzie dobrze:) A przeczucia lubią się mylić!

Podziwiam ludzi pracujących zarówno z dziećmi, jak i z ludźmi niepełnosprawnymi. Trzeba mieć mocną psychikę, także Magdas - ukłony.

Kochane, boli mnie brzuch, trochę jak na @, ale jest za wcześnie na to. Dodatkowo wciąż mam uczucie "wilgotności" (OMG, jak to wygląda napisane:/)i sporo śluzu o kolorze rozrzedzonego mleka i takiej konsystencji.
    Jak myślicie, moze zaczyna mi się jakiś stan zapalny? Nigdy tak się nie czułam 6 dni przed @.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:35

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota <3 , większość dziewczyn taki śluz ma przy wprowadzaniu się lokatora na 9 m-cy ;D

Ja niestety mam Go cały czas :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 11:41

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia.. :) i znów ból żołądka dziś .. ja juz nie wiem czy z tych nerwów sie wrzodów nie dorobiłam :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka <3

Nie nakręcam się na Fasolę, bardziej się obawiam, ze coś jest nie tak, jakaś grzybica czy coś, ale nie swędzi, nie piecze i nie boli. Poza brzuchem.

Masz cały czas taki śluz? Ja mam bardzo rzadko takie odczucia jak wilgotność. Pierwszy raz od roku, prawdę mówiąc.

Im dłużej się obserwuje, tym większe mam problemy w interpretacji samej siebie... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Miłego dnia.. :) i znów ból żołądka dziś .. ja juz nie wiem czy z tych nerwów sie wrzodów nie dorobiłam :(

Jakieś kropelki posiadasz ?
    Może wybierz się do lekarza rodzinnego może przepisze Ci coś aby troszkę ulżyć ?

• Złota Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Monia napij się mięty, albo rumianku.
    A najlepsze są krople żołądkowe - obrzydliwe, ale działają.

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Lenka, będzie dobrze:) A przeczucia lubią się mylić!

Podziwiam ludzi pracujących zarówno z dziećmi, jak i z ludźmi niepełnosprawnymi. Trzeba mieć mocną psychikę, także Magdas - ukłony.

Kochane, boli mnie brzuch, trochę jak na @, ale jest za wcześnie na to. Dodatkowo wciąż mam uczucie "wilgotności" (OMG, jak to wygląda napisane:/)i sporo śluzu o kolorze rozrzedzonego mleka i takiej konsystencji.
    Jak myślicie, moze zaczyna mi się jakiś stan zapalny? Nigdy tak się nie czułam 6 dni przed @.
    Kochana ja mam podobnie i jestem na tym samym poziomie cyklu co Ty...@ planowo na 6 kwietnia...nic tylko pozostalo nam cierpliwie czekac,na tym poziomie cyklu juz i tak nie zmienimy....

dżona lubi tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Złota Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Kochana ja mam podobnie i jestem na tym samym poziomie cyklu co Ty...@ planowo na 6 kwietnia...nic tylko pozostalo nam cierpliwie czekac,na tym poziomie cyklu juz i tak nie zmienimy....

Mi OF wyznaczyło na środę 9 kwietnia, ale według moich obliczeń i obserwacji @ przylezie w niedzielę lub poniedziałek.

Wiem, że czekać, tylko trochę mnie ten śluz i ból zaniepokoiły, bo nigdy tak nie miałam.

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam spod samiuśkich Tater :) slonko, lezaczek i jest gites :D al3 popoludniu zjezdzamy do wawy a jeszcze wizyzta w krakowie po drodze u znajomych :)

Złota, simcat86, Magdas, Z., sara_nar, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez nie mialam,ale raczej to nie infekcja czy cus,bylam u gina wszystko jest w pozadeczku:)tak ze czekam,czekam,czekam,ale juz mnie h*j chce strzelic,tak mi sie czas ciagnie...i co z tego ze czlowiek sie stara...caly cykl na luzie(naprawde mi sie to udalo),jak ostatni tydzien przyniesie stresu pozniej jak za caly miesiac....oj jakie ciezkie jest zycie staraczki:(

Złota, Z. lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Another Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry dziewczynki :D
    Zaraz Wam przepiszę wyniki, tylko je znajdę, bo wczoraj gdzieś je popniosłam, nie mam pojęcia gdzie :O

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 249 250 251 252 253 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ