Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Złota ja się wstydziłam poruszyć ten temat ale jak już wyszedł to napiszę ja mam duuuuużo śluzu białego czasem jest taki jak mleko czasem gęsty i mam wrażenie jak by mi tam wszystko popuchło no i zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do gin i kazał narazie poobserwować i jak jutro się nasili mam przyjechaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:Złota ja się wstydziłam poruszyć ten temat ale jak już wyszedł to napiszę ja mam duuuuużo śluzu białego czasem jest taki jak mleko czasem gęsty i mam wrażenie jak by mi tam wszystko popuchło no i zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do gin i kazał narazie poobserwować i jak jutro się nasili mam przyjechać
-
no ja niby wczoraj miałam mieć @
Ale miałam późno owulacje o ile wogle była więc możliwe,że troszkę później powinien byćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 12:11
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam, znalazłam, uff. W toalecie... Może mój sobie czytał na kibelku rano
Normy w nawiasie:
Upłynnienie: 30 min (60min)
Objętość: 4,4 ml (>1,5 ml)
pH: 8 (>7,2)
Barwa: mleczna
Lepkość: zwiększona (prawidłowa)
Aglutynacja: brak
Koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu: 85 mln (>15mln/ml)
Całkowita liczba plemników w ejakulacie: 382,5 mln (>39 mln)
Ruch postępowy A: 32 (>32%)
Ruch całkowity A+B: 45 (>42%)
Brak ruchu: 55
Żywotność: 78 (>58%)
Plemniki prawidłowe: 16 (>4%)
To tyle.
Ilość plemników w ml jest optymistyczna, szczególnie, że na cały ejakulat wychodzi ich dość sporo. A i tak jak nieśliśmy do badania nasienie, to śmiałam się z mojego chłopa, że mało naprodukował jak na niego
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Nie wiem sama czy testować
miałam za mały pęcherzyk 14 dc. Dzisiaj według owu jest 11 dpo...Ale wątpie żeby przez 3 dni pęcherzyk urósł do takich rozmiarów aby był zdolny do zapłodnienia więc się wstrzymuję z testem a po za tym temp nie powala więc w sumie tylko czekam na @. Oby kurczę to żadna infekcja się nie przyplątała....
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Złota ja się wstydziłam poruszyć ten temat ale jak już wyszedł to napiszę ja mam duuuuużo śluzu białego czasem jest taki jak mleko czasem gęsty i mam wrażenie jak by mi tam wszystko popuchło no i zebrałam się na odwagę i zadzwoniłam do gin i kazał narazie poobserwować i jak jutro się nasili mam przyjechać
Tez się wstydziłam, ale zapytać trzeba. Po to w końcu jest to forum, no nie?
A powiedział Ci gin, co podejrzewa, czy nie?
-
Another wrote:Mam, znalazłam, uff. W toalecie... Może mój sobie czytał na kibelku rano
Normy w nawiasie:
Upłynnienie: 30 min (60min)
Objętość: 4,4 ml (>1,5 ml)
pH: 8 (>7,2)
Barwa: mleczna
Lepkość: zwiększona (prawidłowa)
Aglutynacja: brak
Koncentracja plemników w 1 ml ejakulatu: 85 mln (>15mln/ml)
Całkowita liczba plemników w ejakulacie: 382,5 mln (>39 mln)
Ruch postępowy A: 32 (>32%)
Ruch całkowity A+B: 45 (>42%)
Brak ruchu: 55
Żywotność: 78 (>58%)
Plemniki prawidłowe: 16 (>4%)
To tyle.
Ilość plemników w ml jest optymistyczna, szczególnie, że na cały ejakulat wychodzi ich dość sporo. A i tak jak nieśliśmy do badania nasienie, to śmiałam się z mojego chłopa, że mało naprodukował jak na niegoW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMalenq wrote:dobra mykam, oglądać powtórkę wczorajszych "Rozmów w toku" o parach starających się o dziecko (większość 30stolatków)...zobaczymy co za show Drzyzga tym razem zgotowała...
Nie masz co oglądać, cały czas to samo ..
Zauważyłam że co tydzień nowi ludzie są, przy tym samym temacie .. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Nie wiem sama czy testować
miałam za mały pęcherzyk 14 dc. Dzisiaj według owu jest 11 dpo...Ale wątpie żeby przez 3 dni pęcherzyk urósł do takich rozmiarów aby był zdolny do zapłodnienia więc się wstrzymuję z testem a po za tym temp nie powala więc w sumie tylko czekam na @. Oby kurczę to żadna infekcja się nie przyplątała....
Każda ma inną temperaturę .. do ciąży nie zawsze jest potrzebna wysoka ..
Co do śluzu ja przez cały cykl taki mam i gin w tym nie widziała nic złego ..
-
Złota wrote:Tez się wstydziłam, ale zapytać trzeba. Po to w końcu jest to forum, no nie?
A powiedział Ci gin, co podejrzewa, czy nie?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Powiedział,że o ile nic nie swędzi i nie piecze to według niego ok. ale nie chce stawiać diagnozy na odległość. Ja to się najbardziej boję o to wrażenie opuchnięcia...
Może po prostu dla swojego spokoju zrób test ?
Nie namawiam do niczego .. ale to zawsze jakiś wgląd będziesz miała ..
A jeśli masz ich pod dostatkiem to jak jeden zniknie to się nic nie stanie -
Może jutro się skuszę
Bo dziś juz wyżłopałam kawę i 1,25l wodywięc nie ma sensu. W sumie gin powiedział,że jak nic się nie zmieni i przyjadę do niego to wyśle mnie na ekspresową betę
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny