Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moj gin ma dobrą opinię w środowisku wiec chadzam do niego a jak czegoś nie wie To odsyła do specjalisty a to ważne, ze sam nie bierze sie za cos czegonie umie
Wracamy juz wawel stoi na swoim miejscu widziałam z okien znajomych musze ogarnąć kurtki zimowe i inne i odgrzybic sie peeling mi sie marzy i maseczka...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No to kamień z serca
Jest OK!
Eh .. czyli jego można wyeliminować ..
Jutro zadzwonię zapytać się o te leukocyty itd ..
Zapytam o co chodzi dokładnie ..
Troszkę mi ulżyło ..
Zamówiłam mu Salfazin więc Go faszerować będę i kwasem foliowym
Za jakiś czas spróbuję Go namówić na kolejne badanie ale to już w kliniceWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:32
dżona, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami popołudniowo z moją świeżo ugotowaną zupą ogórkową
Macierzanko dobrze, że już lepiej dzisiaj i dobrze że dajesz radę nie tylko z bólem ale i ze służbą zdrowia
Lenaka, fajnie że wyniki wyszły dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:38
Lena87, Laura, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Hejka wszystkim
Tak Macierzanko mój mąż był przy badaniu, wszystko widział. Streścił mi wszystko później. Trzymał mnie za rękę , ale też widział jak cierpiałam i mówił że ciężko mu było patrzeć jak mnie boli. Nie wiem czy ten jajowód był drożny może faktycznie się udrożnił. Mąż mówił że widział jak kontrast przepływa od macicy poprzez jajowód, ja po badaniu widziałam zdjęcie .
Pewnie ciężko teraz będzie stwierdzić co dalej....ale zostawiam to na jutrzejszą wizytę, niech pan doktor decydujeMacierzanka:), dżona, Z., AnusiaM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej
Ja juz po wizycie u gina.No i diagnoza policystyczne jajniki(nie zespół-o tyle lepiej).@ pewnie na dniach,endometrium grube.Powiedział,że jego zdaniem zajdę w ciążę tylko trzeba troche organizm postymulowac.Przepisał mi Euthyrox 250,jodid 100,metformax 500,inofolik,duphaston.Pododbno pomagają zajść.Czytałam na internecie i faktycznie efekty są po stosowaniu tych leków.Od 15 dc mam brać duphaston 10 dni i odstawic(jeśli test będzie negatywny).Nie kazał się sugerować zbytnio tempką,ale ja i tak będę prowadzić notatki.Tak dla samej siebie.Staranka takie konkretne od 10 do 15dc. Jestem pełna wiary i optymizmu.Tylko przez 2 dni to wydałam 500zł na lekarzy i te leki.Ale warto Dzis też podpisałam umowę o pracę na czas nieokreslony więc wydaje mi się,że ten kwiecień będzie zielonyyyyyyyLena87, dżona, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:
też tak wyglądałam jak gotowała się a ja taka głodna stałam i czekałam
Laura, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Lena87 wrote:Eh .. czyli jego można wyeliminować ..
Jutro zadzwonię zapytać się o te leukocyty itd ..
Zapytam o co chodzi dokładnie ..
Troszkę mi ulżyło ..
Zamówiłam mu Salfazin więc Go faszerować będę i kwasem foliowym
Za jakiś czas spróbuję Go namówić na kolejne badanie ale to już w kliniceLena87, Macierzanka:), dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydżona wrote:też tak wyglądałam jak gotowała się a ja taka głodna stałam i czekałam
Chętnie bym taką ogórkową zjadła, Ja niestety nie gotuję tej zupki ani nie robię gołąbków bo Tomek nie lubi
Laura wrote:I bardzo dobrze Lenka i kwas foliowy też niech bierze . Mój mąż też kwas zajada
Na razie grzecznie łyka tabletki ..
Wcześniej przez niecały miesiąc Magneb6 ale z dopel herz ..
Dżona napisała że ma słabą wchłanialność więc jemu dałam żeby się nie zmarnowały
A od soboty daję mu Moje Magneb6 i Kwas foliowy ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:40
dżona, Laura, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Chętnie bym taką ogórkową zjadła, Ja niestety nie gotuję tej zupki ani nie robię gołąbków bo Tomek nie lubi
Ojjj niech żałuje, a Ty cierpisz przy nim, a to taka pyszna zupa i gołąbki też uwielbiam Kurierem Ci wyślę Mam tyle, że wystarczy dla Ciebie i dla mnie jeszcze na dwa dni Ktoś jeszcze chce?Lena87, Macierzanka:), Laura, Z. lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Mała Mi życzę Wam powodzenia! Niech kwiecień będzie zielony!
Dżona, nie śmiej się, bo ja nie wiem czy sobie radze ze służbą zdrowia... żaden gin nie jest dla mnie wystarczająco dobry i chyba nawet wiem dlaczego...
bo po prostu sama dużo wiem i mnie irytuje to co oni robią, albo raczej czego nie robią
Lena87, dżona, Laura, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydżona wrote:Ojjj niech żałuje, a Ty cierpisz przy nim, a to taka pyszna zupa i gołąbki też uwielbiam Kurierem Ci wyślę Mam tyle, że wystarczy dla Ciebie i dla mnie jeszcze na dwa dni Ktoś jeszcze chce?
Jestem Za ! A ja wyślę Ci świeżo wypieczonego chlebkadżona, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi, a jakie Ty masz TSH, ze masz brać aż 250ug euthyroxu???
Ja biore 100 i gin mówi że to duża dawka....
Lena, a raczej Mężu Leny- gratulacje świetnych żołnierzyków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:47
dżona, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
-
Mała Mi86 wrote:hej
Ja juz po wizycie u gina.No i diagnoza policystyczne jajniki(nie zespół-o tyle lepiej).@ pewnie na dniach,endometrium grube.Powiedział,że jego zdaniem zajdę w ciążę tylko trzeba troche organizm postymulowac.Przepisał mi Euthyrox 250,jodid 100,metformax 500,inofolik,duphaston.Pododbno pomagają zajść.Czytałam na internecie i faktycznie efekty są po stosowaniu tych leków.Od 15 dc mam brać duphaston 10 dni i odstawic(jeśli test będzie negatywny).Nie kazał się sugerować zbytnio tempką,ale ja i tak będę prowadzić notatki.Tak dla samej siebie.Staranka takie konkretne od 10 do 15dc. Jestem pełna wiary i optymizmu.Tylko przez 2 dni to wydałam 500zł na lekarzy i te leki.Ale warto Dzis też podpisałam umowę o pracę na czas nieokreslony więc wydaje mi się,że ten kwiecień będzie zielonyyyyyyy
Niezły plan działania, oby skuteczny Powodzenia na nowym etapie starań
🛑😔 92zOvuFdiend.pl