Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Aniu wspolczuje mocno! Ja mam lagodniejsze objawy, co zjem, to mnie muli. Ale nie wymiotuje wcale
Tez ogladam rozmowy w toku...zawsze uwazalam,ze mocno naciagany to program
Malinowa pozdrow moje Taterki i Podhale! Jeszcze 2 tyg i wracamy! I znow kazdy poranek z widokiem na gory
Lena jak Spajkus?? Bardzo pasuje do niego to imie
U nas slonecznie! Przesylam zatem troche promyczkow!
Lena87, Z., Ania07, Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
w skrócie- u mnie o niebo lepiej, mdłości są nadal, ale nie wymiotowałam dziś a to już coś.
Jutro mam usg, więc popytam doktorka o ten torecan czy mogę i jak często, bo mi mocno pomaga. I co mogę na zatoki, bo głowę mi rozsadzi przez nie...
Lecę coś zjeść :*sara_nar, Ania07, dżona lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim.
Santoocha super, że już wymiotów nie ma
A ja ugotowałam pulpeciki w sosie koperkowym i się zanudzam. Czekam na M. chociaż on wróci po 18, a ja na 19 do pracy na noc się nie chce mi, ale co zrobić. Jutro zanoszę cv do innej firmy, widziałam ogłoszenie, że szukają. Oby się udało.
@ się skończyła, ale dobrzeby było gdybym do gina się wybrała, bo inna ta @ była niż zwykle. Heh dopiero za 2tyg wypłata, a nie mam kurtki na wiosnę. Masakra. -
nick nieaktualnyOdebrałam wyniki męża .. Nie wiem co i jak bo są one inne od Waszych jakoś to uprościli strasznie
pH=9
Objętość 3,0 ml
Ilość plemników w 1ml 119.900.000
w preparacie bezpośrednim : leukocyty 2-3wpw poj.bakterie
formy młode plemników: 0-2 wpw
ruchliwość 70 % wykazuje ruch żwawy
10 % wykazuje ruch drgający
20 % wykazuje brak ruchu
morfologia 90% wykazuje prawidłową budowę
10% wykazuje patologiczne zmiany
Upłynnione zupełnie po 30 minutach
Barwa: mleczna mętnaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 18:15
-
nick nieaktualnyPrzeczytam was pozniej
Ktoras chetna mi strescic?
Wrocilam z pracy , poprasowalam i ide sie szykowac bo na 19 monitoring
Ciekawe co moj szanowny dr mi powie...
Czy ginekolodzy do ktorych chodzicie maja jakies opinie w necie??
Do pozniej, bede kolo 21
Spedze z wami wieczor bo moj na 20 na nocke
Juz go nie bedzie jak wroce -
A ja jutro na badania gonię wyniki w czwartek i będę potrzebowała na pewno pomocy Waszej więc już się szykujcie Kurde będą mnie kuli a ja się cieszę no matoł normalnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2014, 17:49
-
Dzień dobry wsyztskim!
Anutka, nie ogarniam wszystkich ale się staram!
Potforzasta to idź na badania! Zawsze się czegos dowiesz!
Nas też trochę czeka w tym miesiącu
Monia, ja kupowałam l-karnitynę z mały dodatkiem l-argininy, koniecznie bez chromu. Kupowałam przez allegro, ale można ją dostac też w sklepach dla sportowców. Mój łykał 1000mg (jednej kapsułce). W wielu preparatach jest jej dużo mniej, ale wskazane jest nawet 2000mg na poprawę nasienia, jednak ja nie chciałam przesadzić i kupiłam te, które mają 1000. poprawia ruchliwość i żywotność plemników. POnoc im gorsze parametry początkowe nasienia, ty lepsze skutki.
Maniuś a skąd wiesz, że napewno przyjdzie? trzymam kciuki!
AnusiaM, ja miałam HSG na skierowanie na oddział do szpitala na NFZ, od gina (a chodziłam prywatnie).
Złota, a co to się wczoraj działo? Czy dzis już lepiej?
Z. ja nawet nie wiedziałam, że jest taka piosenka Gdzieś Ty to wygrzebała? Mnie mój cykl też oszukuje trochę... Już powinnam mieć @ tempka spadłą a jej nie ma...
Laura, przy HSG bardzo często bywa, że jajowód się w trakcie wstrzykiwanie kontrast udrożnia, ale u Ciebie może po prostu był drożny!
Czy Twój mąż przy tym był? Niesamowite. Ja się cieszę, że mojego z kolei nie było, bo na bank by zemdlał!
Dżona, a no z bólami radzę sobie, ale od rana w przychodnaich... skierowania do specjalistów, ale chyab mnie jeszcze poboli, a wyglądam jak obwarzanek...
Melula, powodzenia na rozmowie, daj znać jak będziesz po.
Kasiu, ja też wczoraj byłam zmuszona zrobić test, bo szłam na zastrzyk z ketonalem, więc na wszelki wypadek wolałam się upewnić, chociaż wiem dzięki plamieniom, że w sumie i test nie był potrzebny. I też mam plan - kwiecień pod znakem badań! Nawet mąż jest bardzo chętny! Sam się upomina, jest postęp!
Aniu, Santoocha zdrówka
Another, wiem że na aglutynację jest dobra witamina C, ale na lepkość spermy nie wiem...ale wyniki masz dobre!
Aga90, nic dodać nic ająć -najważniejsze badania podała Ci Ania powodzenia!
Lena, no coś mało w tych wynikach masz napisane...
a nie pomyliłaś sobie zer w liczbie plemników/1ml ?Maniuś, Laura, dżona, Z. lubią tę wiadomość
-
AnusiaM wrote:Przeczytam was pozniej
Ktoras chetna mi strescic?
Wrocilam z pracy , poprasowalam i ide sie szykowac bo na 19 monitoring
Ciekawe co moj szanowny dr mi powie...
Czy ginekolodzy do ktorych chodzicie maja jakies opinie w necie??
Do pozniej, bede kolo 21
Spedze z wami wieczor bo moj na 20 na nocke
Juz go nie bedzie jak wroce
Ja byłam u takiego, który miał same dobre opinie i niestety się zawiodłam...
m.in. dlatego, że moje "włości" oglądało pół poczekalni...
Natomiast, miałam też przyjemność z lekarzem, który nie miał żadnej opinii, a powinien mieć milion pozytywów!!!AnusiaM lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:
Ja byłam u takiego, który miał same dobre opinie i niestety się zawiodłam...
m.in. dlatego, że moje "włości" oglądało pół poczekalni...
Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość