Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was
Idę, idę Zetko kochana małymi krokami
Nie mogłam sobie odmówić zajrzeć do Was , choć mało już widzę dziś na oczy
Z., Laura, Fidelissa, AnusiaM, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Witam Was
Idę, idę Zetko kochana małymi krokami
Nie mogłam sobie odmówić zajrzeć do Was , choć mało już widzę dziś na oczy
Witamy
Co u Ciebie? Jak się czujesz? Bo Twoja tempka widzę ma się świetniedżona, AnusiaM lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Witamy
Co u Ciebie? Jak się czujesz? Bo Twoja tempka widzę ma się świetnie
Nawet nieźleTrochę koniec miesiąca dał mi dziś w d... ale bywało gorzej
Nie nakręcam się z tą temp. aż tak bardzo, już nieraz pięknie wyglądało
Z. ta piosenka fajna jest - ona naprawdę nabrała nowego znaczenia
Pewnie rok, dwa lata temu ani bym nie zwróciła na nią uwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:16
Z., AnusiaM lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
dżona wrote:Nawet nieźle
Trochę koniec miesiąca dał mi dziś w d... ale bywało gorzej
Nie nakręcam się z tą temp. aż tak bardzo, już nieraz pięknie wyglądało
Pewnie, nie ma co się nakręcać bo później trzeba mieć mocną pupkę na twarde lądowanie jakby nie wyszło, ale po cichu kibicować można bo nadziei tracić nie wolno
Ja w sumie już też lekko zmęczona, pewnie znowu będzie tak, że ja pójdę a tu się zbiegnie cały babiniec i ciężko będzie nadrobić
Branoc PotforzastaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:14
dżona, AnusiaM lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Laura wrote:No to teraz wizyte mam w środę, bo sama nie wiem co dalej będzie, skoro wszystkie badania wyszły okej i dlaczego nie mogę zajść.....
Chyba że ten jajowód był zamknięty i może kontrast go odblokował hm....
Pewnie w środę przedstawią Wam plan działania
Będzie dobrze, teraz już będzie z górkiBociek niech się szykuję już na kurs do Holandii!
Laura, AnusiaM lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Pewnie, nie ma co się nakręcać bo później trzeba mieć mocną pupkę na twarde lądowanie jakby nie wyszło, ale po cichu kibicować można bo nadziei tracić nie wolno
Ja w sumie już też lekko zmęczona, pewnie znowu będzie tak, że ja pójdę a tu się zbiegnie cały babiniec i ciężko będzie nadrobić
Jeszcze różnie może być, pożyjemy zobaczymy:) Moja nadzieja zawsze jest na tym etapie, więc wszystko pod kontrolą
Ja chyba też długo nie pociągnę
pewnie tak będzie, nocne pogaduchy się za chwilę zaczną i lektura na rano gotowa
Z., Laura, AnusiaM lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Laura wrote:No to teraz wizyte mam w środę, bo sama nie wiem co dalej będzie, skoro wszystkie badania wyszły okej i dlaczego nie mogę zajść.....
Chyba że ten jajowód był zamknięty i może kontrast go odblokował hm....
Lauro, Ty wiesz jak się cieszę
Ustalicie plan działania teraz i zamówiony bociek już niedługo przybędzieAnusiaM, Laura lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
AnusiaM wrote:Laura opowiadaj cos
bolało?
jakie to uczucie?
ile trwało?
Malinowa Ty chyba maruda jestes :p
Ty mowisz ze na nowe autko dla Ciebie będzie Was stać a na dziecko nie?
potrsfilabys powiedzieć ze nie chcesz dziecka boza dużo kasy się na nie tesci?
na pewno na dziecko by starczyło
i tak widać ze nie zle zarobki macie skoro 5tys kredyt i jeszcze stsrcza Wam na życie , opłaty i pewnie cos odkladacie skoro i na auto ..
ja jestem mega poukladana i mam zaplanowane wszystkie wydatki itp. To jezt moj problem, ze bede musiała odmowic czegos dzieckui jak popilam i pogadalam ze znajomymi o wydatkach na dzieci to mi sie słabo zrobiło ale juznsie ogarnelam
Kasia dobre przedszkole czy żłobek tylemkosztuje razem z jedzeniemniestety. A do państwowego w wawie Ciężko sie dostac bo zarobki, bo nie jestem samotna matka itp. Nie licze nawet i wole zeby ktos kto nie ma kasy dostal to miejsce
Juz przemyslalam i na trzeźwo stax nas na dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 23:02
AnusiaM lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Bursztynko gratuluję i ja dzisiaj jeszcze raz, a mówiłam, że to od razu głośno trzeba było w pt gratulować
Lenka piękny psiak i jakie miał szczęście, że na Was trafił, będzie mu fajnie z Wami : )
Opuściły Cię już zakwasy?Za badania &&&
Ciekawe jak tam Santoocha daje rade i Macierzanka z tymi bólami jak sobie radzi??
Wszystkim przed @ i w trakcie @wsparcia, oraz również
wsparcia dla tych które borykają się ze złym nastrojem, wszelakimi problemami zdrowotnymi i dylematami względem leczenia, jestem z Wami.
Ps. Te które nie widzą się nigdzie powyżej i Nasze mamuśki -za to, że po prostu jesteście
Idę i ja spać
Kolorowych snów KochaneDobranoc :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 22:53
Misty87, Fidelissa, AnusiaM, Laura, Maniuś, Little Frog, Bursztynka, Z., Kaśka28, Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
-
Dobry wieczór
Pewnie wszyscy śpią, a ja nawet nie mam jak nadrobić. I nie ma pewnie kto mi streścić? I nie ma kto pomóc zinterpretować wyniki nasienia?
A bu, nie lubię swojej pracy, bo zawsze jak wracam nikogo już nie maFidelissa, AnusiaM, Laura, dżona, Z., Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Anusia badanie trwało może z przygotowaniem z 15 minut, hm uczucie bolało przy wkładaniu wziernika( jak się kazało to były jakieś szczypce czy coś) mąż po wszystkim tak mi mówił. Później wlewanie kontrastu też bolało i tak jakbym czuła taki dziwny ból w macicy i jajowodzie tym lewym którego mam. Na koniec jak pan już robił zdjęcia rentgenem ból stawał się mniejszy. Po badaniu jak jechaliśmy do domku został tylko ból po prawej stronie no ale tam nie mam jajowodu więc myślę że dlatego tak bolało bo kontrast pewnie naciągnął to miejsce, a jeszcze po wszystkiemu plamienia ale to normalne. Miałam miłą panią pielęgniarkę która mnie wspierała mimo że mąż trzymał mnie za rękę
. Przed badaniem wzięłam antybiotyk i tabletkę przeciwbólową którą dostałam w klinice. No rozpisałam się ale chciałam opisać z detalami
Mi dr nic nie mowił o antybiotyku i tabletce przeciwbólowej ale o głupim jasiu i chyba bym wolala na nim byc skoro boli...
Daj znać jak będziesz miała wyniki, zazdroszcze Ci że juz jestes po
Moze jak jutro dr stwierdzi ze owu nie było i nie bedzie to mi w piatek zrobi hsg, tez cgce byc juz po!
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Dobry wieczór
Pewnie wszyscy śpią, a ja nawet nie mam jak nadrobić. I nie ma pewnie kto mi streścić? I nie ma kto pomóc zinterpretować wyniki nasienia?
A bu, nie lubię swojej pracy, bo zawsze jak wracam nikogo już nie ma
Pozniej na wizycie ginowi pokazalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Ja dostalam wszystko w zasadzie od rodziców - wykształcenie, podroze po swiecie, konie, taniec i inne zachcianki moje. Chciałabym zebym mogla to dziecku zapewnić i zawsze boje sie, ze nie stac mnie na to . Bo teraz mam ale swiat jest różny i wszystko sie zmienia. Dzis robię reklamy a za xhwile przyjdzie kryzys i nie bedzie pracy....
ja jestem mega poukladana i mam zaplanowane wszystkie wydatki itp. To jezt moj problem, ze bede musiała odmowic czegos dzieckui jak popilam i pogadalam ze znajomymi o wydatkach na dzieci to mi sie słabo zrobiło ale juznsie ogarnelam
Kasia dobre przedszkole czy żłobek tylemkosztuje razem z jedzeniemniestety. A do państwowego w wawie Ciężko sie dostac bo zarobki, bo nie jestem samotna matka itp. Nie licze nawet i wole zeby ktos kto nie ma kasy dostal to miejsce
Juz przemyslalam i na trzeźwo stax nas na dziecko
Mam podobnie tylko mniej
Za wszystko płacili ... Studia...
Nigdy nie miałam nic nad stan , bez wariacji , ale nic mi nie brakowało
Prowadzimy razem z rodzicami 2 firmy, jezdzimy autami z salonu ale zyjemy normalnie, w dupie nam sie nie przewracai masz racje dzis kasa jest jutro moze nie byc
My sie do Warszawy chowamy , mieszkamy w małej wiosce
Przedszkole nie drogie , podstawowka jedna na 3 wioski. I tak bym nie chciała zeby moje dziecko chodzilo do jakies prywatnej szkoly z samymi bogatymi dzieciakami, wole nasza wiejska szkołe i życiowe realia
Malinowa nie obraź sie o ta szkole bo jak nie ma wyboru to rozumie ale my nawet wyboru nie mamy, ewentualnie mozna dzieci wozic do miasta obok ale po co zawozic i odbierac?Jak ma sie na miejscukuzynka dala syna do prywatnej w poznaniu i juz zaluje, tam dzieci chidza ze szkoly na basen wiec nirmalka , u nas na wsi
takich rarytasów nie ma i jak rodzice zabieraja dzieci na basen to sie dzieci ciesza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2014, 23:18
Misty87, Fidelissa, Laura, dżona, Z., Ania07, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynko gratuluję ogromnie!
Suuuper beta
Lenka piękny piesek, na pewno będzie u Ciebie szczęśliwyLepiej nie mógł trafić
Laura super wiadomości! Teraz tylko
Macierzanko tulę, oby przeszło jak najszybciej.
Ja właśnie też będę sprawdzać w necie te wyniki. "Na oko" wydają się całkiem dobre.
Ogólnie dzisiaj bardzo fajny dzień. Dowiedzieliśmy się, że najlepszy przyjaciel mojego narzeczonego będzie tatą i szykujemy się na wesele 10 maja, te wyniki, prawdopodobnie dość niezłe, plus u mnie plamienie, co zapowiada pewnie @ na jutro, pojutrze, więc nowy cykl już tuż tuż. Clo czeka w apteczce aż zacznę łykaćZastanawiałam się czy od tego cyklu i doszłam do wniosku, że jak wyjdą dobre wyniki chłopa, to nie ma na co czekać. Także lada dzień jedziemy z koksem
Fidelissa, AnusiaM, Laura, dżona, Bursztynka, Z., Kaśka28, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."