Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Cześć Nocny Marku Wyspana ?
Ale smutna Już nie wiem co z tą @. Ehh, nie będę tego pisała drugi raz, bo się rozkleję w końcu Niech już przychodzi ta wstrętna @, bo chcę nowy cykl zacząć"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!! -
nick nieaktualnyAnother wrote:Wyspaaana
Ale smutna Już nie wiem co z tą @. Ehh, nie będę tego pisała drugi raz, bo się rozkleję w końcu Niech już przychodzi ta wstrętna @, bo chcę nowy cykl zacząć
Czytałam, że masz objawy na @ a jej nie ma ..
Zgubiła adres ? może ktoś wynajął sobie apartament na 9 mcy ?
Rudasek wrote:Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!!
Zdarza się okres w ciąży bądź plamienie
Moja Bratówka tak miała, w pierwszym miesiącu była @ a później już nie przyszła i zdziwiona była Jak lekarz jej powiedział, że jest 2 m-cuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 12:33
-
Też miałam chwilowe nadzieje, ale aż do dzisiejszego spadku temperatury. Gdyby ktoś tam zamieszkał, to na 100% tempka by już szalała, a ona na łeb na szyję w dół Więc nie ma szans na lokatora. Z resztą gin mówił, że w tym cyklu dzidzi nie będzie, bo cienkie endometrium. Także nie nakręcałam się w ogóle. Ehh, jak nie przyjdzie do 25 marca to strzelę teścik.
Lena87 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another trzymam kciuki.
Witam wszystkie panie i się chwalę prawie kilogram mniej na wadze dzisiajLaura, Lena87, santoocha lubią tę wiadomość
-
A nie ma problemu mogę tak z 10 oddać
wysłać kurierem??Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 12:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JA też robię dzisiaj będzie 5 dzień ale jak zaczęłam tak do owulacji będę robić.
Laura lubi tę wiadomość
-
Another ja mam 40 owulacyjnych+ 5 ciążowych i jeszcze jeden z apteki który leży już 4 miesiąc Więc razem będziemy szaleć
Laura podobają mi się te Twoje boćki wyślij chociaż jednego do mnie z paczuszkąLaura lubi tę wiadomość