Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!!
Podobno może się zdarzyć coś w rodzaju okresu. Ale na 100% nie wiem. Może zrób test, będziesz pewna? -
Złota wrote:Podobno może się zdarzyć coś w rodzaju okresu. Ale na 100% nie wiem. Może zrób test, będziesz pewna?
Poczekam do jutra, jak sie nie poprawi samopoczucie to zrobie
Kuba12 lubi tę wiadomość
-
Rudasku, nie chcę Cię zniechęcać, ale ja tak się fatalnie czułam jak ty i już też nadzieję miałam i okres przyszedł i poszedł, a bolała mnie głowa, rano mi było niedobrze, ogólnie źle się czułam, spać chodziłam o 20:00 a beta i testy - negatywne.
Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej -
nick nieaktualny
-
Złota wrote:Rudasku, nie chcę Cię zniechęcać, ale ja tak się fatalnie czułam jak ty i już też nadzieję miałam i okres przyszedł i poszedł, a bolała mnie głowa, rano mi było niedobrze, ogólnie źle się czułam, spać chodziłam o 20:00 a beta i testy - negatywne.
Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej
Kochana ja sie nie nastawiam, ale samopoczucie na pewno nie jest spowodowane nagłem okresem bo dopiero skończyłam dwa dni temu wiec to niemożliwe
-
Lena też myślę ze mogła być wcześniej bo ta kreska testowa coraz jaśniejsza sie robi.
-
nick nieaktualny
-
ok ja na razie uciekam ide do babci pa
-
zobaczcie!!!
http://www.deon.pl/po-godzinach/dobra-reklama/art,27,zobacz-jak-wzbudzic-usmiech-w-realu-a-nie-na-fejsie.html?fb_action_ids=10203354115163007&fb_action_types=og.recommendsLaura lubi tę wiadomość