Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduję się i ja pomidorowa na się gotuje <mniam mniam>
Lena87, potforzasta, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyPrzecież całkiem nie dawno byłam i powiedział, że jest to normalne Mało kiedy się zdarza aby kobieta miała książkowe @ ..
Dostałam duphaston aby wywołać @ i od 3 dni znowu biorę + cyclodynon od początku cyklu ..
Więc za jakieś 2 tygodnie przyjdzie @ ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:49
-
Podbijam i ja do nowego wątku więc zdołowana jestem bo mój progesteron wyszedł 0,93 gdzie norma to 1,7 do 26, eh gin z koncem meisiaca trzeba czekac.
Na obaid robię zapiekankę brokułową z makaronem i sosem serowymWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:53
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:No i jadę:
Kasia, to prawda, jasno określony temat wątku to podstawa!
Złota, precz z pożytecznośćią! O jak mi sie to podoba! Ja jestem wiecznie pożyteczna i szkoda mi czasu na pierdoły, może tym razem sobie odpuszczę i będę bierna i nieprodukywna w swoich działaniach?
Rudasku, ja też jestem kawopijcą, ale nie pij na umór bo sobie wypłukasz magnezu za dużo
Lena, ja poproszę z pianką a wyszłaś już? Bo jak mi ja podasz?
testy owu po 5 minutach. Ten z 9.03 masz najciemniejszy, a te jaśniejsze świadczą że raczej po owu.
Laura się odnalazła ja tez się bałam pobierania, ale jestem tak często teraz kluta, że opanował mnie mitowisizm i jak mus to mus
Another bry!
Potforzasta, witaj. Kilogram to już sukces!
Fajny ten filmik Ja nawet od swojego ne dostaję kwaitów, ale za to mnie ciągle całuje i przytula, to chyba dobrze
A teraz cos ode mnie. polecam do zadumy!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM PIĘKNEGO DNIA:
http://www.youtube.com/watch?v=0cNUq6Jvnyk&feature=share
A filmik super jest nad czym pomyśleć.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Malinka ja pomidorową uwielbiam mniam
-
Laura wrote:A ja dzisiaj mam Malinke pyszota mniam
Z. lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A ja zjadłam właśnie jogurt z malinką
-
Macierzanka piękny filmik
Zrobiłam test. Negatywny. Jako że pogoda ładna to poszłam przy okazji spaceru do apteki wykupić Clo, bo recepta zaraz by straciła ważność. Cuuudowna pogoda . Jak pomyślę, że na 21 do pracy..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Macierzanka piękny filmik
Zrobiłam test. Negatywny. Jako że pogoda ładna to poszłam przy okazji spaceru do apteki wykupić Clo, bo recepta zaraz by straciła ważność. Cuuudowna pogoda . Jak pomyślę, że na 21 do pracy...
Another trzeba myśleć pozytywnie, nie ten to inny cykl :*
Dobrze, że wykupiłaś te CLO ..
Teraz nie pozostało nic innego jak wyczekiwać @ i potem działać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 17:09
-
Lena87 wrote:Another trzeba myśleć pozytywnie, nie ten to inny cykl :*
Dobrze, że wykupiłaś te CLO ..
Teraz nie pozostało nic innego jak wyczekiwać @ i potem działać"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny