Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
bardzo fajne..i faktem jest fakt ze przez te wszystki fb, gg, nk ludzie zapominaja o sobie w realu
Ciekawa jestem jakbym ja sama zareagowała na kwiatka na ulicyLaura lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:bardzo fajne..i faktem jest fakt ze przez te wszystki fb, gg, nk ludzie zapominaja o sobie w realu
Ciekawa jestem jakbym ja sama zareagowała na kwiatka na ulicy
Ja kiedyś dostałam. W Dzień Kobiet podszedł do pań na przystanku jakiś młody chłopak i wręczył każdej po tulipanie. Życzył wszystkiego dobrego i poszedł sobie.
Bardzo to było miłe.Laura lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja kiedyś dostałam. W Dzień Kobiet podszedł do pań na przystanku jakiś młody chłopak i wręczył każdej po tulipanie. Życzył wszystkiego dobrego i poszedł sobie.
Bardzo to było miłe.
no i super...
ja póki co to niestety nie spotykam sie z takim zachowaniem, tym bardziej u młodych ludzi...jestem wrecz przerazona dzisiejsza młodzieża!!!
masakra jednym słowem!
-
No i jadę:
Kasia, to prawda, jasno określony temat wątku to podstawa!
Złota, precz z pożytecznośćią! O jak mi sie to podoba! Ja jestem wiecznie pożyteczna i szkoda mi czasu na pierdoły, może tym razem sobie odpuszczę i będę bierna i nieprodukywna w swoich działaniach?
Rudasku, ja też jestem kawopijcą, ale nie pij na umór bo sobie wypłukasz magnezu za dużo
Lena, ja poproszę z pianką a wyszłaś już? Bo jak mi ja podasz?
testy owu po 5 minutach. Ten z 9.03 masz najciemniejszy, a te jaśniejsze świadczą że raczej po owu.
Laura się odnalazła ja tez się bałam pobierania, ale jestem tak często teraz kluta, że opanował mnie mitowisizm i jak mus to mus
Another bry!
Potforzasta, witaj. Kilogram to już sukces!
Fajny ten filmik Ja nawet od swojego ne dostaję kwaitów, ale za to mnie ciągle całuje i przytula, to chyba dobrze
A teraz cos ode mnie. polecam do zadumy!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM PIĘKNEGO DNIA:
http://www.youtube.com/watch?v=0cNUq6Jvnyk&feature=share
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:02
Laura, Lena87, potforzasta, Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasku, ja też jestem kawopijcą, ale nie pij na umór bo sobie wypłukasz magnezu za dużo
Kochana, ja pieje 1 dziennie i to 1/4 wody (kawy) a 3/4 mlekA
ALE DZIS MNIE ODRZUCIŁO..WYLAŁAM PÓŁ...bleeeeeeeeee -
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:No i jadę:
Złota, precz z pożytecznośćią! O jak mi sie to podoba! Ja jestem wiecznie pożyteczna i szkoda mi czasu na pierdoły, może tym razem sobie odpuszczę i będę bierna i nieprodukywna w swoich działaniach?
testy owu po 5 minutach. Ten z 9.03 masz najciemniejszy, a te jaśniejsze świadczą że raczej po owu.
Laura się odnalazła ja tez się bałam pobierania, ale jestem tak często teraz kluta, że opanował mnie mitowisizm i jak mus to mus
Another bry!
Potforzasta, witaj. Kilogram to już sukces!
Fajny ten filmik Ja nawet od swojego ne dostaję kwaitów, ale za to mnie ciągle całuje i przytula, to chyba dobrze
A teraz cos ode mnie. polecam do zadumy!
ŻYCZĘ WSZYSTKIM PIĘKNEGO DNIA:
http://www.youtube.com/watch?v=0cNUq6Jvnyk&feature=share
Pojechałaś
A co do pożyteczności - ja zwykle jestem użyteczna, staram się być produktywna we wszystkich działaniach, ale w tym miesiącu tudzież cyklu - olewam! Zajmę się pierdołami, przestanę się przejmować i robić wszystko za wszystkich.
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No i jadę:
Dokładnie, jasno i wyraźnie jest sprecyzowany temat
Macierzanko tak już zostałam uwolniona przez mojego księcia w srebrnym rumaku
Więc z kawką już lecę
Te testy wszystkie takie same były jasniutkie .. Mam wrażenie że ten wczorajszy był najciemniejszy ..
Czyli co wiesiołek mam odstawić, I już nie brać ?
Najlepsze jest to że śluz cały czas kremowy, brak objawów żadnych boleści ..
No nic trzeba się pogodzić z porażkąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 15:24
-
nick nieaktualny
-
Lena, kurde zasuwaj do tego gina... gdzieś tam...! Koniecznie!
A wiesiołak już na wszelki wypadek odstaw!
Dawaj tę kawę! Bo mi się strasznie chce!
Złota ja też mam zamiar to i tamto zlać z leciutka
Hej Przedszkolanko!
Rudasek to zrób test i będziesz wiedzieć czy to była @ czy plamienia i już!
Ja ten filmik odpalam sobie od czasu do czasu! Na opamiętnie!Laura, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
na pewno @...bóle te same itd...
ale była jakas krótsza itd...
a nie wiem, kjak sie wkurze to nic nie bede robic..w sobote mam gina a na 25 @, wiec jak nie przyjdzie to bedzie jasne!