Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje drogie siostry,wiekszosz z Was juz pewnie w domkach...a ja w pracy...o jaka ja biedna i nieszczesliwa:(no ale dam rade...pozdrawiam*_*
Fidelissa, dżona, Ania07, Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Rosniemy:)) i żremy na potegę) jak tam u Ciebie?
Czyli dobrze się macie
Spojrzyj na kotka z poprzedniej strony - tak wyglądam codziennie szczególnie od początku tygodnia Mega senność i chroniczne zmęczenie ogarnęło mnie na potęge Przesilenie wiosenne do sześcianuZ., Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Maniuś wrote:Hej moje drogie siostry,wiekszosz z Was juz pewnie w domkach...a ja w pracy...o jaka ja biedna i nieszczesliwa:(no ale dam rade...pozdrawiam*_*
Weselej Ci, że nie jesteś sama?Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Maniuś ja też jeszcze w pracy. Jeszcze 1,5 godziny....
Weselej Ci, że nie jesteś sama?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Jest bariera gatunkowa.
Jedyne czego mogę się obawiać to pogryzienia, takie rany przeważnie mocno ropieją, a wiadomo jak z antybiotykami w ciąży.
Wiadomo, jest grzybica, świerzb itp, ale po to są rękawiczki i dezynfekcja rąk, stołu, narzędzi.
Tu mi bardziej stres grozi niż choroby odzwierzęceMalinowa Panienka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie, ja dziś padam na ryjek, mózgownica mi paruje!
Magdas, trzymam kciuki za sobotnie badanko!
Nati, myślę, że u osób, które rzeczywiście tyle się starały takie rozwiązanie jest uzasadnione. Ja bym jednak chciała rodzić chyba naturalnie i to przede wszystkim z tego względu, że chciałabym karmic cyckiem, a podobno po cesarce zanim organizm zaskoczy i zanim będzie pokarm to dziecko już później ciężej na to przestawić... Tylko, że ja drobna kobitka jestem to się boję, że mi siły zabraknie!
Maniuś, chętnie bym zjadła takiego żurku z kiełbaską i jajeczkiem... uch dziś praktycznie nawet czasu zjeść nie miałam. Dobrze, że mój o tym nie wie bo by mi łeb ukręcił i by mnie zaraz sam nakarmił
Współczuje kiblowania w pracy Szybko zleci!
Santoocha, nie ma to jak dobre zakupy! Z tym, że ja wolę już etap po zakupach jak już mam je zrobione bo łazić i szperać nie lubie I dobrze, że Cię energia rozpiera, a mówią, że to niby w ciąży to się tylko spać chce
Btw., ciężki szlaban u Ciebie Bez piwa, słodyczy i chipsów ok!, ale bez seksu to słabo
Anusia, za wcześnie na test! Cierpliwości!
dżona, uuu to, żeś dowaliła z ilością kaw! Ale chyba jakąś inke pijesz, skoro taka ilość Cię nie postawiła na nogi!
A mój tasiemiec dziś raczej kuleje bo mam przegrzane styki w głowie od pracy!
Narobiłaś mi chęć na szarlotkę z cynamonem i z lodaaami, bo też się temat przewijał
Rudasku, historia Twojej siostry, ewidentnie odstrasza od chodzenia po lumpach Kosmos
Laura, ale super kicia! Ja w sumie teraz po całym dniu pracy też tego kota przypominam
Malinowa, jaki śmieszny kocyk, jak sweterek!
Lena, ja jestem chętna na kawkę! Tylko na samej kawie człowiek długo nie pojedzie
Pozdrawiam tych co nie wymieniłam ciepło!Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Nati89 wrote:Hej kobietki :*, Ania nie próbowałam jeszcze żadnych maści, ale spróbuje tej co poleciłaś, dziękuje:*
Głodna sie zrobiłam z tego wszystkiego :d
To mogę cię poczęstować rosołkiem Bo właśnie jem "obiadokolacje"Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Macierzanka:) wrote:Oj tam Anhe nie odrazu grubasem! Masz na przykład wyraźną linię, jak ja
No ja się pocieszam, że jestem podwójną miss 180x120x180Nati89, Ania07, Misty87, Kaśka28, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
Zamówiliśmy dziś conceive i MACE . Zwiększymy tez salfazin do 2 tabl dziennie. Ciągle myśle że to sen. Dziewczyny nie radze sobie, jestem totalnie załamana tymi wynikami. Tyle co od wczoraj do dziś to za całe życie nie przepłakałam. Mąż obiecał że następe badanie będzie z lepszym wynikiem i że da mi dziecko. do urologa najwcześniej idziemy 24 marzec. Boże daj nam nadzieje i siły.
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Chętnie
To czeka na stole! Na zdrowie!
XxMoniaXx wrote:Zamówiliśmy dziś conceive i MACE . Zwiększymy tez salfazin do 2 tabl dziennie. Ciągle myśle że to sen. Dziewczyny nie radze sobie, jestem totalnie załamana tymi wynikami. Tyle co od wczoraj do dziś to za całe życie nie przepłakałam. Mąż obiecał że następe badanie będzie z lepszym wynikiem i że da mi dziecko. do urologa najwcześniej idziemy 24 marzec. Boże daj nam nadzieje i siły.
TulamNati89 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
XxMoniaXx wrote:Myślicie że ta maca z tak złych wyników może sprawic że zajdziemy z ciąże ?
Ja myślę, niunia, że nie zaszkodzi. Nie możesz się też tak załamywać, bo się zblokujesz psychicznie i w życiu nie zajdziesz. Jestem z Tobą, tak jak i połowa tutaj, wierzę i mocno trzymam kciuki, Ty też powinnaś ;* Znajdźcie dobrego specjalistę, nie takie cuda się zdarzały!Macierzanka:) lubi tę wiadomość