Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale potem już z górkiNati89 wrote:Ehh ostatnio tak pofolgowałam sobie ze słodyczami, ze masakra, muszę zrezygnować całkowicie, a wiem, ze mam silna wole tylko cieżko się zabrać, początek najgorszy
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."

-
Dla mnie właśnie zajście w ciąże jest motywacją i to naprawdę dobrą. Wcześniej jak byłam na dietach to sobie podjadałam co rusz. Teraz jak mam cukierka przed ryjkiem i pomyślę po co to robię, to odkładam go automatycznie. Nie ma walki zjem, nie zjem, tylko odkładam, bo już go nie chcę. Oby jak najdłużej się utrzymała motywacja, to na lato będę szprychuniaNati89 wrote:Aa no mnie też przydałaby się jakaś 5, chyba jak każdej, ale dokłądnie brak motywacji, później juz z górki

Emotka faktycznie szprycha
haha
Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
hehehe
No wiecie mnie lekarz powiedział, ze nie mam potrzeby chudnąć, a chciałam znowu zacząć jakaś dietę, ale pwoiedział, ze spadek wagi moze opóźnić zajście w ciaże, ja w zeszłym roku byłam na zdrowej diecie czyli 5 posilkow dziennie bez slodyczy bez ziemniakow, plus silownia dziennie po godzinie poltora do tego basen 2 razy w tyg, schudłam chyba 7 kg w 2 miesiace, nie wiem czy nie obciazylam wtedy organizmu, bo jak wczesniej sie odchudzlaam bez cwiczen to tez chudlam ale w dłuzszym czasie, no ale pozniej jakos zaczelam sobiepodjadac i tak przybralam ponownie 5 kf i tak mi sie utrzymuje, to taki zapas na zimę
Dlatego póki co chce zrezygnowac ze slodyczy, a pozatym zdrowo sie odzywiac i nic wiecej, zeby nie robic rewolucji w moim organizmie
A tez slyszalam, ze duzo jak duzo sie chudnie w krotkim czasie to za duze obciazenie organizmu, no chyba ze jest straszna otylosc to nalezy schudnac bo owulacje poprawic tak czytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 20:36
Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dzięki!
Mniam!
Kobieta to jednak kobieta. Tutaj sobie żarty robię z czekoladek, a przed monitorem wyglądam w tej chwili mniej więcej tak:
Z., Nati89, Laura, Anhe, Misty87, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość

-
Ja muszę się oduczyć używania tych emotek, ale bawią mnie ogromnie
Wyrażają tyle pozytywnych emocji, że nie umiem
A ja taki pozytywny człowieczek przecież
Z., Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

;*