Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati89 wrote:Ehh ostatnio tak pofolgowałam sobie ze słodyczami, ze masakra, muszę zrezygnować całkowicie, a wiem, ze mam silna wole tylko cieżko się zabrać, początek najgorszy"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Nati89 wrote:Aa no mnie też przydałaby się jakaś 5, chyba jak każdej, ale dokłądnie brak motywacji, później juz z górki
Emotka faktycznie szprycha hahaLaura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
hehehe No wiecie mnie lekarz powiedział, ze nie mam potrzeby chudnąć, a chciałam znowu zacząć jakaś dietę, ale pwoiedział, ze spadek wagi moze opóźnić zajście w ciaże, ja w zeszłym roku byłam na zdrowej diecie czyli 5 posilkow dziennie bez slodyczy bez ziemniakow, plus silownia dziennie po godzinie poltora do tego basen 2 razy w tyg, schudłam chyba 7 kg w 2 miesiace, nie wiem czy nie obciazylam wtedy organizmu, bo jak wczesniej sie odchudzlaam bez cwiczen to tez chudlam ale w dłuzszym czasie, no ale pozniej jakos zaczelam sobiepodjadac i tak przybralam ponownie 5 kf i tak mi sie utrzymuje, to taki zapas na zimę Dlatego póki co chce zrezygnowac ze slodyczy, a pozatym zdrowo sie odzywiac i nic wiecej, zeby nie robic rewolucji w moim organizmie
A tez slyszalam, ze duzo jak duzo sie chudnie w krotkim czasie to za duze obciazenie organizmu, no chyba ze jest straszna otylosc to nalezy schudnac bo owulacje poprawic tak czytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 20:36
Z., Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dzięki! Mniam!
Kobieta to jednak kobieta. Tutaj sobie żarty robię z czekoladek, a przed monitorem wyglądam w tej chwili mniej więcej tak:Z., Nati89, Laura, Anhe, Misty87, Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Ja muszę się oduczyć używania tych emotek, ale bawią mnie ogromnie Wyrażają tyle pozytywnych emocji, że nie umiem A ja taki pozytywny człowieczek przecież
Z., Laura, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość