Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej wszytkim z ktorymi sie nie witalam:D
Ja tez dzisiaj cos chorowita...gardelko zaczyna drapac cos mi sie wydaje ze zas bede miala zawalone zatoki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:45
Z., Lena87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Hej Nati zakupu udały się ?
Another Mi się te emoty podobają
Sprawiają Mi radochę
-
Malinowa Panienka wrote:Ja znam i bywam uważam, że tani jest jak na marki, które sprzedaje. Można znaleźć bardzo fajne rzeczy za małą kasę. Bardzo lubię tam dział zwierzęcy, z dodatkami czy rzeczami kuchennymi. Buty, torebki - sporo naprawdę dobrych gatunkowo rzeczy w niskich cenach. Tylko musisz się uzbroić, że często jest tam bałagan bo ludzie odwieszają gdzie chcą rzeczy a nie wg rozmiarów a obsługa nie nadąża porządkować
No to u nas po otwarciu będzie totalny bajzel może trochę odczekam aż odwiedzę. Zawsze to jakaś nowość dla nas na wschodzie
CO do nowych sklepów to za tydzień otwierają nam kolejną galerię i tam będzie SUPER-PHARM co się juz na niego nie mogę doczekać. I Zara, bershka, C&A i NewYorker też będą z takich nowych co u nas jeszcze nie było, ciekawe co tam w nich fajnego jest...Lena87, Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Hej Lena!
Kaśka, mówisz że drogo... Hmm trzeba będzie i tak sprawdzić
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaura wrote:Dziewczyny oniemiałam......
zakochałam się w tych wszystkich dzieciątkach ach
http://www.beataosowska71.blogspot.nl/search/label/sesja%20noworodkowa%20warszawa
Piękne te dzieci są, jak kiedyś będę miała takiego szkraba to też takie zdjęcia będę chciała
Świetna pamiątka dla dziecka i Nas samych
a do tego w gipsie piąstkę i stópkę odbijęLaura lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:właśnie czytam że u nas na wschodzie w Lublinie otwierają TK maxx i oglądam sobie fotki tego sklepu - jakie to duuuże. Zna któraś z was ten sklep? Jak tam cenowo?
Ja w Anglii korzystałam z tego sklepu i zdecydowanie wolę Primarka.