Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello Co tam?
Co do sesji noworodkowej to ja już umawiam się na koniec maja na sesję ciążową a później noworodkową bardzo chcę takiej pamiątkiLena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Dzień dobry!
Misty faktycznie słodziak ale ma minę
Złota, dobre wyniki to duży sukces!
Magdas, trzeba się wcześniej umawiać, ja musiałam tydzień wcześniej zadzwonić. Zadzwoń i się upewnij.
Malinowa super pomysł
Hej Z.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:21
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny ,
Złota lubię, ale nie wtedy kiedy ja chcę coś swojego obejrzeć a nie mogę bo muszę nagrywać mężowi odcinek ..
Świetnie, że masz dobre wyniki
Misty słodki ten psiak Twój
Ja jadę do sklepu po cebulki, Mój mąż wczoraj stwierdził, że zrobimy sobie ogródek z warzywami Tylko ciekawe kto będzie przy tym robić ..
Z., Magdas, Macierzanka:), Another, Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Hej Dziewczyny ,
Złota lubię, ale nie wtedy kiedy ja chcę coś swojego obejrzeć a nie mogę bo muszę nagrywać mężowi odcinek ..
Świetnie, że masz dobre wyniki
Misty słodki ten psiak Twój
Ja jadę do sklepu po cebulki, Mój mąż wczoraj stwierdził, że zrobimy sobie ogródek z warzywami Tylko ciekawe kto będzie przy tym robić ..
No jak to kto? Lenka! Hihi
Ja mogę sobie ogród co najwyżej w doniczce na balkonie zrobić...Another, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry!
Misty faktycznie słodziak ale ma minę
Złota, dobre wyniki to duży sukces!
Magdas, trzeba się wcześniej umawiać, ja musiałam tydzień wcześniej zadzwonić. Zadzwoń i się upewnij.
Malinowa super pomysł
Hej Z.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Macierzanka ale my już jesteśmy umówieni mi chodzi tylko ile czasu spędzi w tej klinice
-
Podziele się z Wami moimi wynikami (rym niezamierzony)
glukoza na czczo - 87 ml/dl (norma do 111)
insulina na czczo - 8 mU/l (norma do 25)
glukoza 60' - 73 lm/dl nie podali norm - może obowiązuje te powyższe
glukoza 120' - 82 ml/dl j/w
insulina 60' - 26,50 mU/l j/w
insulina 120' - 27,30 mU/l j/w
prolaktyna - 5,53 ng/ml norma: nie więcej niż 15,0 ng/ml
witamina b12 - 493 pg/ml normy od 211 do 911
ferrytyna - 43 ng/ml normy od 12-150 ng/l
Wydaje mi się zatem, że są ok czekam aż doktor przyklaśnie.
Chociaż ostatnio cieszyłam się że mam w normie wit. D, to mnie oświecił, że normy wit. D dla płodności są wyższe i wciąż mam niedobór. EchLena87 lubi tę wiadomość
-
aha czyli jak tylko załatwi sprawę może stamtąd iść tak? no to będzie sie musiał sprężać żeby udać się ze mną do gina wiem jestem monotematyczna ale stresuje się jakbym to ja miała oddać nasienie;p a mój mąż całkowicie na luzie podchodzi do tego tematuW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Magdas wrote:aha czyli jak tylko załatwi sprawę może stamtąd iść tak? no to będzie sie musiał sprężać żeby udać się ze mną do gina wiem jestem monotematyczna ale stresuje się jakbym to ja miała oddać nasienie;p a mój mąż całkowicie na luzie podchodzi do tego tematu
Mi doktor powiedział, że jest "małżeński" sposób na oddanie nasienia. Jeśli mój mąż będzie badał swoje, to na pewno odda w ten sposób
Magdas lubi tę wiadomość
-
No właśnie Złota, te normy dla starających...
A te badania robiłaś sama, czy lekarz Ci zlecił? Bo ja wszystko robię na własną rękę, bo się doprosić nie mogę nigdy...
Magda, dokładnie! Ale jak mąż się nie stresuje, to mu szybko pójdzie
Rudasku u mnie jest 12 stopni -
Macierzanka:) wrote:No właśnie Złota, te normy dla starających...
A te badania robiłaś sama, czy lekarz Ci zlecił? Bo ja wszystko robię na własną rękę, bo się doprosić nie mogę nigdy...
Rudasku u mnie jest 12 stopni
Macierzanko, lekarz mi zlecił. On mi co dwa miesiące zleca albo badania kontrolne, żebyśmy wiedzieli jak się sytuacja rozwija, albo nowe (jak te dzisiejsze), żeby wykluczyć poważniejsze choroby.
Chodzę prywatnie i płace za wszystko: wizyty, badania i leki. Ale nie żałuję. jak się chciałam zapisać na NFZ do gin.-endo. to usłyszałam termin za półtora roku. Dziękuję.
PS> U mnie 7 stopni, melduję posłusznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:55
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Rudasku u mnie jest 12 stopni
Gatuluje milenijnego posta!
A leczysz się na NFZ? i tak nie chcą dawać skierowań na badania?
Złota wrote:Macierzanko, lekarz mi zlecił. On mi co dwa miesiące zleca albo badania kontrolne, żebyśmy wiedzieli jak się sytuacja rozwija, albo nowe (jak te dzisiejsze), żeby wykluczyć poważniejsze choroby.
PS> U mnie 7 stopni, melduję posłusznie.
Złota, masz złotego lekarza w takim razieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 09:55
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Rudasku u mnie jest 12 stopniZ., Macierzanka:), Laura, Kaśka28, Little Frog, Lena87 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
A moje koleżaneczki dzisiaj nadal ospałe? Pijemy kawę? Może być z pianką, bez pianki, nieważne byleby kawa, chociaż ja rano tylko czarną!
AnusiaM, sprzedałabym Ci cierpliwości, wyślij mi przelewem, ja się jej już trochę nauczyłam. Mój test ciążowy ma już 10 cykli... leży w szufladzie.
A ja mam do zrzucenia 10kg
Fidelissa widzę się wczoraj odnalazła
Maniuś, witaj autorytecie!
już awansowałyśmy u Ciebie na siostry, ale fajnie
u Leny też
Anhe, dobre miss to miss!
Monia, trzymaj się. Jedyne co Ci mogę teraz oferować to nasze towarzystwo i dokładnie wiem jak się czujesz... trochę sobie popłaczesz i za parę dni się pozbierasz, zobaczysz! Musisz mieć siłę do walki, nie ma innej opcji!
A kawa to pół godziny przed na szybkie chłopczyki
Maca jest super, ale trzeba ją chwilę łykać. Zwiększa też libido
Hej kloe!
Bursztynka, trafiłaś witaj!
A roladka, którą robiłaś świetna! Uwielbiam ją! Wyszła Ci?
Nati, u mnie to samo. Ja nie mogę jeść słodyczy, ale problem polega na tym, że nie jem jak nie widzę... strasznie ciężko mi się powstrzymać. Ale odkąd dorzuciłam do diety ocet jabłkowy już nie mam takiej chcicy...
a Z. widzę podpuszcza nas tu ciastkami, o żesz TY
A jak Ci się udało z wpasowaniem w muzykę wczoraj?
Ania i jak dzisiaj się czujesz? Mam nadzieję, że nic Cię nie boli!
Kasiu, a Ciebie jakieś choróbsko dopadło... współczuję. Wiosna się robi, a tu człowiek musi cierpieć.
Laura, cudne te fotografie!Z., Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Złota, masz złotego lekarza w takim razie
Tak. Jest świetny. Jeśli ktoś z Warszawy potrzebuje namiar na "złotego" lekarza - mogę służyć. Niestety przyjmuje tylko prywatnie. Przynajmniej ja nie wiem o tym, żeby gdzieś przyjmował na NFZ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 10:01
Z. lubi tę wiadomość