Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale tu macie slodko:)podoba mi sie ten watek:)ja jednak dla dobrs sprawy zrezygnuje z czekoladek,bo gez sobie obiecalam ze na lato albo bede laska albo juz z brzusiem pileczka:)
Laura, Another, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nie no fajne te buziolki są!
hej hej
Ja robię pierwszy raz w życiu roladkę szpinakową z łososiem i serkiem, przede mną ostatni element zawinąć to w roladkę i mam stresa bo mi się chyba wszystko rozpitoli jakoś próbowałam i czuję że się będzie rozwalać.
Ogólnie ostatnimi dniami jak wiele w was mam osłabienie energii i wczoraj na przykład położyłam się na chwilkę o 19:15 i wstałam rano o 6 jak budzik zadzwonił do mnieAnother, Laura, Z., Lena87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:nie no fajne te buziolki są!
hej hej
Ja robię pierwszy raz w życiu roladkę szpinakową z łososiem i serkiem, przede mną ostatni element zawinąć to w roladkę i mam stresa bo mi się chyba wszystko rozpitoli jakoś próbowałam i czuję że się będzie rozwalać.
Ogólnie ostatnimi dniami jak wiele w was mam osłabienie energii i wczoraj na przykład położyłam się na chwilkę o 19:15 i wstałam rano o 6 jak budzik zadzwonił do mnie -
Kaśka28 wrote:hej wszytkim
hej hej
Ogólnie ostatnimi dniami jak wiele w was mam osłabienie energii i wczoraj na przykład położyłam się na chwilkę o 19:15 i wstałam rano o 6 jak budzik zadzwonił do mnie
Mmmm, zjadłoby się. Kocham łososia w każdej postaci
Z. lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Maniuś wrote:Ale tu macie slodko:)podoba mi sie ten watek:)ja jednak dla dobrs sprawy zrezygnuje z czekoladek,bo gez sobie obiecalam ze na lato albo bede laska albo juz z brzusiem pileczka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:23
-
hej hej
Ogólnie ostatnimi dniami jak wiele w was mam osłabienie energii i wczoraj na przykład położyłam się na chwilkę o 19:15 i wstałam rano o 6 jak budzik zadzwonił do mnie
O a ja to prędzej taką roladkę z łososiem bym wsunęła! Dla mnie takie rzeczy to jak dla niektórych czekoladki
Bursztynka wrote:właśnie czytam że u nas na wschodzie w Lublinie otwierają TK maxx i oglądam sobie fotki tego sklepu - jakie to duuuże. Zna któraś z was ten sklep? Jak tam cenowo?
Ja pierwszy raz słyszę więc nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:25
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
hehehe ja na ostro, czekoladek mam juz po dziurki
Mam ochotę na takosy meksykańskie z fasolą mm, ostatnio jadłam pierogi meksykańskie, prawie miałam orgazm jak jadłam Uwielbiam kocham i mogę jeść dziennie coś meksykańskiego i ostregoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 21:27
Z., santoocha lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:właśnie czytam że u nas na wschodzie w Lublinie otwierają TK maxx i oglądam sobie fotki tego sklepu - jakie to duuuże. Zna któraś z was ten sklep? Jak tam cenowo?
Bursztynka lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:a takie ciacho z czekolady przydało by mi się w tej chwili i to nie jedno heh
tron zaliczony kilka razy dzisiaj , chyba złapałam jakąś infekcje....
ale co tam zrobiłam sobie mocne Kakao
Uuu współczuję!
A kakao też dobry pomysł! Smaki z dzieciństwaLaura lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:Uuu współczuję!
A kakao też dobry pomysł! Smaki z dzieciństwaZ., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150