Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Jest bariera gatunkowa.
Jedyne czego mogę się obawiać to pogryzienia, takie rany przeważnie mocno ropieją, a wiadomo jak z antybiotykami w ciąży.
Wiadomo, jest grzybica, świerzb itp, ale po to są rękawiczki i dezynfekcja rąk, stołu, narzędzi.
Tu mi bardziej stres grozi niż choroby odzwierzęce[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
hej heja wszystkim tu obecnym ale jeszcze nie wiem kto tu jest na tej nowiźnie! Nie było mnie parę dni i nagle widzę że jakieś nowe wątki popowstawały :o jeszcze nie wiem kto gdzie poszedł i jaką partię wybrać
lecę ponadrabiać szybcioremAnia07, Z., Kaśka28, Macierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
Monia najważniejsze wspieraj męża, nie daj mu odczuć, ze to jego wina, mów, zże bedzie dobrze. Ja nawet przed badaniem mówiłam mężowi, że niezaleznie od wyniku bedziemy się wspierać, ja głupia go pocieszałam już przed badaniem :|masakra
Malinowa Panienka, Ania07, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:hej heja wszystkim tu obecnym ale jeszcze nie wiem kto tu jest na tej nowiźnie! Nie było mnie parę dni i nagle widzę że jakieś nowe wątki popowstawały :o jeszcze nie wiem kto gdzie poszedł i jaką partię wybrać
lecę ponadrabiać szybciorem
No porobiło się trochę -
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:dużo blizn nie miałam ale jak mi się coś robi to ja zaraz dusze, grzebie i później ślady zostają
jak blizna nie na buzi albo nie przeszkadza to jest maść cepan - śmierdzi cebulą ale jest świetna i bardzo ładnie goi nawet bliznowca - polecana przez moją mamę[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć wszystkim
Monia dzisiaj na OF jest taka porada :
"Jeśli słaba jakość spermy jest Waszym problemem, poczęstuj swojego partnera kawą (lub napojem z kofeiną) dwie godziny przed współżyciem. Kofeina polepsza parametry spermy."AnusiaM, Z., Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Nati89 wrote:Ehh ostatnio tak pofolgowałam sobie ze słodyczami, ze masakra, muszę zrezygnować całkowicie, a wiem, ze mam silna wole tylko cieżko się zabrać, początek najgorszy
A czemu całkowicie musisz zrezygnować? Takie Twoje postanowienia czy jakieś zalecenia?
U mnie słabo z silną wolą, muszę mieć dłuuugi rozpęd zanim się w sobie zbiorę i mi się uda zmienić jakiś nawykDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Z. wrote:A czemu całkowicie musisz zrezygnować? Takie Twoje postanowienia czy jakieś zalecenia?
U mnie słabo z silną wolą, muszę mieć dłuuugi rozpęd zanim się w sobie zbiorę i mi się uda zmienić jakiś nawykMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:jak blizna nie na buzi albo nie przeszkadza to jest maść cepan - śmierdzi cebulą ale jest świetna i bardzo ładnie goi nawet bliznowca - polecana przez moją mamę
Cepanem można smarować punktowo na twarzy, ale w małych ilościach, bo wybiela blizny. Ja mam cały czas problem z trądzikiem, a cepan nieźle sobie poradził -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny