Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam popołudniem
Lena87 wrote:Jest ktoś chętny na kawkę ?
Ja chętnawypiłam już 3 ale i 4tą nie pogardzę
wyglądam dziś dokładnie tak samo jak kotek Laury
Chwała temu kto wymyślił kawe! -dzięki niej jakoś otwierają mi się oczy dzisiaj
Misty i Ania nie dajcie się chorobiechrońcie Wasze fasoleczki
Tak w ogóle to czytając o waszych obawach dotyczących porodu to wyobraziłam sobie jak już u Was po porodzie i chwalicie się zdjęciami waszych maluszków, takich śłodziutkich - ale jesień będzie fajnamam nadzieję że dożyjemy tego momentu na forum
ps. ja jak na razie chciałabym naturalnie urodzić, ale dla dobra fasoleczki jestem w stanie zrobić wszystko
Oo.. Złota ty też się kuruj i nie dopuść choróbska do siebie
Monia - wszystkie Ci tu dobrze radzimy, jeszcze będzie dobrze i wszystko się ułozyOchłońcie może z tydzień i faktycznie poszukajcie jakiegoś mądrego lekarz a nie takiego konowała i powtórzcie badania. Trzymaj się dzielnie :*
Hej ŻabaJak Ci minął dzień? Chyba musisz zmienić nick
Z. miłej pracyczekam na Twojego tasiemca
Mcierzanko witam w grupie 'wiosennych zasypiaczy na kawowym podtrzymaniu'
Laura i Another widzę że też mogą śmiało dołączyćKto jeszcze?
Santoocha oddaj mi tej twojej enerdiiJa nie chodzę po lumpach, nie mogę się tam odnależć, nigdy nie mogę znaleźć rozmiaru na siebie i jakoś tak za duży bałagan tam mnie odstrasza
Maniuś Contratubek jest świetny na blizny i tez nadaje się na te potrądzikowe
Nati fajny też na blizny jest No Scar tzw krem pwrłowyA Oeparol za 12zł to nie ściema to faktyczna promocja i super cena, ja ostatnio w promocji kupowałam za 18zł
Rusasek, Potforzasta Malinowa Magdas witam i Waszrymowało mi się trochę
Złota, Another też słyszłam o cynamonie, dodatkowo obniża naturalnie cukier co jest dla jajnków u pco-wców bardzo pożyteczne, bardzo lubię cynamon i walę duuuzo do szarlotki i ryżu z jabłkami, a do kawy tylko troszkę
Lody powiadacie mmm dawno nie jadłam, ale chętnie bym juz sie wybrała na małą porcyjkęja lubię sorbet grejfrutowy z czekoladą albo sorbet brzoskwiniowy z bakaliowymi ale nie wiem co na to moja metformina - pewnie dałaby mi popalić za takie słodkości
Anhe ja mogę zabrać od Ciebie parę kilo ale ze słodyczami musisz sama się uporać - nie pomogę Ci
Santoocha biedactwo takie wyrzeczeniai jak żyć? jak spać? a jeszcze ta energia.... oddaj mi jednak ją w całości - będzie Ci łatwiej i Twojemu T
Hej AnusiaM - testowanie 9dpo to stanowczo za wcześnie, nie masz jeszcze co się martwićCierpliwości kochana - trudne to strasznie, wiem
Ufff dotarłam do końca
Laura, santoocha, Ania07, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnusiaM wrote:kto chce kawe? zapraszam do mnie
gwiazdor przyniósł mi expres na swieta
z świeżo mielonych ziaren
z pianka lub 3 kolorowa? umie takie zrobic
Kawa dzisiaj króluje i płynie dziś tylko ona w moich żyłach
A niech sytrace - dawaj Anusiataką mieloną ze ziaren i z mleczkiem - najwyżej wcale nie będe spać w nocy :)a już nie chce myśleć nawet co się jutro będzie ze mną działo
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Ja właśnie szukam czegos na blizny po trądziku, nie są one duże, ale wprawiają dyskomfort i niestety bez podkładu nie dałabym rady wyjsć. Na szczęście nie wyskakują mi już nowe zwalczyłam to u kosmetyczki kwasami, ale jakieś ślady lekkie zostały i to trądzik wyskoczył mi w tamtym roku okolo wiosny i juz wtedy myslałam, ze problemy hormonalne, bo to okolice rzuchwy, więc wyczytałam, ze to problemy z jajnikami. No, ale hormony na stan grudnia były ok, tradziku tez juz nie ma.
Nati próbowałaś cepan? Mi pomagał -
nick nieaktualnyManiuś wrote:Hej moje drogie...ja juz od rana na nogach,juz posprzatalam,zurek z kielbaska i z jajeczkiem dzis serwuje:)na zyczenie mezusia...no i nie dlugo do pracy...
Zbieram wiruski od zafasolkowanych i zycze duzo zdrowia dla tych ktore zbiera chorobsko:)przesylam caluski dla kazdej♡.♡
Maniuś ja żura zjadłam na kolację, bo teściowa zrobiła na jutro -
nick nieaktualny
-
Hej Fiselissa
dawno Cię nie było. Co tam u Was?
🛑😔 92zOvuFdiend.pl