Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
rudasku ja z tobą pójdę do lumpka uwielbiam
A tak w ogóle to witam panie w słoneczny dzień.Laura, dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:rudasku ja z tobą pójdę do lumpka uwielbiam
A tak w ogóle to witam panie w słoneczny dzień.
Kochana Ty mieszkasz blisko mnie wiec wbijaj, u nas przewaznie dostawy czwartek i piatek wiec śmiało tam gdzie ja chodze to pasuje isc z kims, bo duzy obiekt, duzo szmat i duzo ludzi, trzeba sie rozpychac rekami i nogami
we dwie raźniej :D:D
ja nie lubie grzebac ogolnie ale mimo wszystko uwielbiam tam chodzic bo zawsze cos wyszukam!!!
-
a ja uwielbiam właśnie grzebać bo na spodzie często najlepsze ciuszki muszę szwagierkę na maraton po lumpkach namówić.
-
ja właśnie czekam na kumpele albo siostre aż do mnie tu zajada to wtedy pojdziemy az wolnen przewidziałam na całodzienne grzebanie :d bo na pół godz nie ma co isc a tu najlepiej z rana od ok 9
-
najlepiej to zaraz jak otworzą ale u nas zawsze już przed otwarciem kolejka że masakra.
dżona lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Ja nie umiem nigdy nic znaleźć 'na ciuchach".
Męczy mnie to po 5 minutach i mam dość.
ja też nie umie, jeśli coś mi wpadnie w oko to patrze, ogladam i biore..ale szukac nie umiem:)
a powiem Ci ze u nas to komedia, laski siedza na podłodze i grzebia i to co zobacza to przerzucaja za siebie, nie patrzac czy tam ktoś jest czy nie..komedia
Moja siostra kiedys dostała butem w łeb
hahahahah
dżona, Ania07, Z., Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, przeczytałam właśnie, ze na uregulowanie cykli i ogólne wspomożenie płodności u kobiet dobrze jest łykać wyciąg z cynamonu.
Można też spożywać cynamon naturalny. Ja osobiście nie lubię, ale w tabletkach był łyknęła.
Słyszałyście coś o cynamonie?
dżona lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:
Bzyku bzyku, powstań Smyku! -
Złota wrote:Dziewczyny, przeczytałam właśnie, ze na uregulowanie cykli i ogólne wspomożenie płodności u kobiet dobrze jest łykać wyciąg z cynamonu.
Można też spożywać cynamon naturalny. Ja osobiście nie lubię, ale w tabletkach był łyknęła.
mi sie też to obiło o uszy
i czesto dodaje do kawy, deserów i do sosów miesnych, szczegolnie z wpierzowiny czy wołowiny, fajnie podkreślaja smak
polecam!!!
-
No i witam Was po zakupach Mama kupiła sobie cudną parkę i gdyby nie rosnący brzuch to kupiłabym taką samą chyba
kupiła jeszcze skarpetki dla dzidziucha i powstrzymałam ją od kupienia kolejnych rzeczy
ja dostałam od mamy dwie bluzki na długi rękaw z takimi śmiesznym nadrukami na brzuchu
no i ja kupiłam cudny kocyk, na który zachorowałam od pierwszego wejrzenia, jak go ujrzałam na jednym z blogów
http://motherhood.pl/sklep/kocyk-bawelniany-30
padniętam jestem po całym dniu szaleństw po galeriachLena87, Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Złota wrote:Dziewczyny, przeczytałam właśnie, ze na uregulowanie cykli i ogólne wspomożenie płodności u kobiet dobrze jest łykać wyciąg z cynamonu.
Cześć w ogóle!
Macierzanka:), dżona, Ania07 lubią tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."