Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Lena to lec po recepte i bierz do testowania zatestuj i najwyzej jak bedzie negatyw to odstawisz i bedziesz czekala na @ ale jak trzymam kciuki
Popieram kaske<tak samo zrobilam,bralam luteine 10 dni,ale zrobilam bete no i cudKaśka28, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Lena jesteśmy z Tobą
Myślę, że tym razem bociek Laury nie zabłądził
Oby nie musiała bym wtedy zbędnych KG zrzucać
Zobaczymy, daję jeszcze 2 tygodnie jak nie wyszło to zabieram się za ćwiczenia trzeba jakoś na komunii wyglądaćAnia07 lubi tę wiadomość
-
A wiecie od czego zalezy ilosc bety? Ja mam 248,8(gin nie widzi ciazy,a bylam u dwoch roznych),a kumpela ma 7 tys,ja ost @ mialam 07.02,a ona 19.02,wiem,ze mozna miec @ jak sie jest w ciazy....,ale moze o czyms jeszcze to swiadczy?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Lena87 wrote:Oby nie musiała bym wtedy zbędnych KG zrzucać
Zobaczymy, daję jeszcze 2 tygodnie jak nie wyszło to zabieram się za ćwiczenia trzeba jakoś na komunii wyglądaćLena87, Ania07 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:A wiecie od czego zalezy ilosc bety? Ja mam 248,8(gin nie widzi ciazy,a bylam u dwoch roznych),a kumpela ma 7 tys,ja ost @ mialam 07.02,a ona 19.02,wiem,ze mozna miec @ jak sie jest w ciazy....,ale moze o czyms jeszcze to swiadczy?
Nie chce cie straszyc ale cos mi sie nie podoba ze tak nisko te bete masz...a co mowia lekarze? kiedy robilas bete?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:13
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Jakby co bedziemy zrzucac razem i dolaczymy do dziewczyn hhehe
Ja przygarnę kilogramy, mogę tak z 5-6... Tylko żeby się ładnie równomiernie rozłożyło, troszkę w łapki, troszkę w nóżki, trochę w cycki, byle nie na brzuch i pupkę bo mam "siedzącą" pracę i zwykle tam się kumulujeLena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ. wrote:Ja przygarnę kilogramy, mogę tak z 5-6... Tylko żeby się ładnie równomiernie rozłożyło, troszkę w łapki, troszkę w nóżki, trochę w cycki, byle nie na brzuch i pupkę bo mam "siedzącą" pracę i zwykle tam się kumuluje
Oddam 10 - 15 kgZ., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Ja przygarnę kilogramy, mogę tak z 5-6... Tylko żeby się ładnie równomiernie rozłożyło, troszkę w łapki, troszkę w nóżki, trochę w cycki, byle nie na brzuch i pupkę bo mam "siedzącą" pracę i zwykle tam się kumuluje
oddam za darmo a jeszcze doplaceZ. lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hmmm ja sie niezabardzo znam tym jak ma rosnac beta w czasie ciazy...musisz poczekac na nasze mamuski chyba ze Ania wie
Nie chce cie straszyc ale cos mi sie nie podoba ze tak nisko te bete masz...a co mowia lekarze? kiedy robilas bete?
Ja nie wiem, bo nie widziałam swoich wyników. Mówili, że przyrasta prawidłowo. Z tego co wiem co 24h powinna się podwajać. Jeśli tak się dzieje to wszystko jest ok
Moja wysoka nie była, bo pielęgniarka mówiła, że to bardzo wczesna ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 19:27
-
Kaśka28 wrote:hmmm ja sie niezabardzo znam tym jak ma rosnac beta w czasie ciazy...musisz poczekac na nasze mamuski chyba ze Ania wie
Nie chce cie straszyc ale cos mi sie nie podoba ze tak nisko te bete masz...a co mowia lekarze? kiedy robilas bete?
gin nic nie mowil bo nie pamietalam ile mialam,tylko bylo 4-5 tydz ,tylko to powiedzialam,mam wrocic w srode bo na usg nie widacTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyZ. wrote:Ja przygarnę kilogramy, mogę tak z 5-6... Tylko żeby się ładnie równomiernie rozłożyło, troszkę w łapki, troszkę w nóżki, trochę w cycki, byle nie na brzuch i pupkę bo mam "siedzącą" pracę i zwykle tam się kumuluje
No to jesteśmy we dwie mi też by się przydało tak z 8 kg
W ręce, nogi, biodra i dupcię
Do cycków się przyzwyczaiłam, ale też troszkę może iść -
alka89 wrote:bete w niedziele robilamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:hmmm ja sie niezabardzo znam tym jak ma rosnac beta w czasie ciazy...musisz poczekac na nasze mamuski chyba ze Ania wie
bym zrobila jeszcze raz bete,ale gin mi dal duzo badan ktore musze zrobic do srody i szkoda mi kasyTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.