Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Lo matko nogi do tylka mi wlaza maz mnie wyciagnal na spacer bo przeciez lekarz zalecil :p i tak lazilismy prawie 4 godziny:p
Kasia ja tez wolalabym aby to u mnie cos bylo nie tak bo z tego co widze moj maz nawet nie bierze pod uwage ze u niego cos nie tak...dobrze,ze po godzinie jutro beda wyniki
No jak lekarz kazał, to mąż pilnuje żebyś się stosowała do jego zaleceń
Mój też nie brał pod uwagę, że u niego może być problem, ale jak gin dał namiary na urologa i kazał zrobić badanie to mój bez problemu poszedł się zapisać. -
Maniuś wrote:Kaska28 to super ze jestescie juz po i ze nawet tak super Wam,to poszlo:)ciekawe jak nam pojdzie:/ jeszcze nawet nie dzwonilam o termin,chyba bardziej ja sie bardziej boje jak moj maz:/ ale jakos musimy przez to przejsc...Ania07 wrote:Kochana mi się wydaje, że u męża ewentualny problem będzie szybciej wyleczyć niż u Ciebie. Bo u nich to jest tylko poprawa nasienia a u nas jest tego multum. Tak mi się wydaje.
Trzymam mocno kciuki za pozytywne wyniki jesteśmy z Wami!Magdas wrote:Chociaz nie obrazilabym sie jakby i u mnie u niego bylo ok tylko nie mielismy szczescia,tak by bylo najlepiejDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:No jak lekarz kazał, to mąż pilnuje żebyś się stosowała do jego zaleceń
Mój też nie brał pod uwagę, że u niego może być problem, ale jak gin dał namiary na urologa i kazał zrobić badanie to mój bez problemu poszedł się zapisać.
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:No moj sam mial sie zapytac gdzie moze sie kierowac na badanie taki chetny i caly czas mowi ze pojdzie zrobi co ma zrobic i po sprawie i ze bedzie dobrze
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyZ. wrote:A bo ja z nerwusów przejmujących się wszystkim i wszystkimi, i mam trudny etap w pracy... ale dam radę (taką mam nadzieję )
Ojj przytulam mocno
Nie jesteś sama, ja też do tej grupy należę, jeśli Cię to pocieszy
Życzę aby ten trudny etap szybko się skończył ;*Z. lubi tę wiadomość
-
Z. wrote:A bo ja z nerwusów przejmujących się wszystkim i wszystkimi, i mam trudny etap w pracy... ale dam radę (taką mam nadzieję )Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Lenka, idź do lekarza po receptę. Możesz iśc do swojego gina?
Ja dzwonię na recepcję mojego gabinetu albo pisze maila, mówię czyją jestem pacjentką, proszę o wypisanie recepty bo skończyły mi się leki (w karcie jest przecież napisane ile czego i dlaczego biorę) i na następny dzień już są.
Moze spróbuj załatwić to z pielegniarką? Mi czasem inny lekarz wystawia receptę jeśli mojego akurat tego dnia nie ma w danym miejscu.
Akurat niestety takiej sposobności nie mam ..
Złota wrote:Ja bym nie przeciągała, bo jak przeciągniesz a nie ma Fasolki to sobie możesz rozregulować cykl. Stosowałabym tak jak zalecił lekarz. On wie co robi.
Duphaston biorę aby go wyregulować @ .. I tak są nie regularne odkąd pamiętam ..
Jeśli nie przeciągnę to może Ona przyjść ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 18:46
-
Dzieki kochana no nic najwazniejsze ze mamy to za soba...ale nie powiem wykosztowalam sie...na same hormony poszlo 180zl....dla mnie to duzo (szczerze duzo za duzo,ale co zrobic)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnySama nie wiem co mam robić, obstanę przy tych 10 tabletkach to przyjdzie @ ..
a co jak się udało ?
A przy braniu dupka to jest możliwość, że ją podtrzymie jeśli się nie udało to wtedy bym odstawiła i @ by przyszła ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2014, 18:51
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Dzieki kochana no nic najwazniejsze ze mamy to za soba...ale nie powiem wykosztowalam sie...na same hormony poszlo 180zl....dla mnie to duzo (szczerze duzo za duzo,ale co zrobic)
U mnie też takie ceny między 180 a 220 za hormony .. a do tego wizyty u gina, leki itd. Też sporo zostawiałam. Za leki prawie 400 zł
Ale tak jak mówisz, najważniejsze, że już macie to za sobą ;* -
Lena to lec po recepte i bierz do testowania zatestuj i najwyzej jak bedzie negatyw to odstawisz i bedziesz czekala na @ ale jak trzymam kciukiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Sama nie wiem co mam robić, obstanę przy tych 10 tabletkach to przyjdzie @ ..
a co jak się udało ?
A przy braniu dupka to jest możliwość, że ją podtrzymie jeśli się nie udało to wtedy bym odstawiła i @ by przyszła ..
Lena ja bym brała. Dupek podtrzymuje ewentualną ciążę i tak jak mówisz, jak się okaże brak ciąży to wtedy odstawić i @ przyjdzie. -
alka89 wrote:Powiedzcie mi jak dodac suwaczek na stale? zalozylam juz na fajnamama.pl i co dalej?DziekiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny