X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmmmm a może on tak reaguje na to że będzie ojcem ? może się boi odpowiedzialności? tyko w taki sposób okazuje,żeby nie pokazać swojej słabości?

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak naprawdę to my możemy gdybać no nie wymyślimy nic sensownego. Niestety Alka ale sama musisz z nim porozmawiać przyciśnij go trochę i pytaj do skutku o co chodzi

Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Alka może przejął się pogrzebem... albo kogoś poznał, sorki za moje zdanie

Pogrzebem nie bo ta rodzina jest jakas dziwna,nie sa ze soba blisko,jeden drugiemu pod gorke by najchetniej robił,a nikogo nie ma,to jest pene,ciagle jestesmy razem,nie ma szans,poza tym to nie jest taki typ. CIeszy sie jak nie wiem z ojcostwa,ale nie wiem ,moze faktycznie za bardzo sie czepiam bo wszystko mi przeszkadza,ale nie ma prawa mnie ponizac przy starej,ona mi tak dokopała,ze nie nadaje sie na matke itd,a w swieta przyjdzie jakby nigdy nic i bedzie mowic,ze kochana synowa jestem.

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Dla mnie tez jest,a raczej był zajebisty. W sumie to zawsze on pracował,o wszystko sie starał,ja zajmowałam sie domem. jak sie udało to naprawde obiad robił,kolacje,ja tylko lezałam,kase tez na wszystko miałam. Teraz od tygodnia jakis dziwny

na bank mamuska go obraca przeciw Tobie i ma młyn w głowie

• alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona nie buntuje tylko zawsze broni jak ja zaczne,a ja jestem taka ,ze wystarczy,ze jak ona mnie uciszy to wpadam w szał i dre sie jak szalona,ze wiem co mam robic itd

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak myślę, Anusia ma rację, matka mowi, ze nei wiadomojaka zła jestes, nie gotuejsz mu nie sprzatasz a to Twoj obowiazek itp ...eh szkoda słow

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja mam do niej takie nastawienie,wkurza mnie,ze moj jest jej kochanym synkiem,a tego drugiego nie nawidzi,a ciagle im daje wszystko. Moj jest taki,ze sam woli sie wszystkiego dorobic i by i tak nie wział od niej nic,a le sam fakt

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Alka przykro mi bardzo, widzę że tam jest problem bardziej złożony jednak :(

Ciężka sprawa, jak matka faceta wychuchała, to żona go nie wychowa, niestety przykre, ale prawdziwe.

Matkę trzeba kochać, ale jak się zakłada rodzinę, to kobieta jest najważniejsza!
    A matka nie powinna mieszać w związku...
    Jest po prostu zazdrosna, klasyka!

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Też tak myślę, Anusia ma rację, matka mowi, ze nei wiadomojaka zła jestes, nie gotuejsz mu nie sprzatasz a to Twoj obowiazek itp ...eh szkoda słow

Jo,jak on wraca z pracy,a ja bym nie miala obiadu to odrazu mowi,synku jaka zupke bys zjadł itd,a ja mam tak,ze jej robie na zlosc,ona jest taka ,ze jak np po mszy gosci mamy to ona swoich tez do nas zaprasza i udaje,ze jest u siebie,ze nam pomaga itd,wtedy mam nerwy i potrafie nawet cukier schowac

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy w życiu nie pozwoliłabym na to - nie dałabym się tak traktować. Never Ever. Kiedyś jak mi powiedział coś niemiłego to poszłam do auta i jeździłam sobie po mieście prawie całą noc :D

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy okazji, hej wszystkim! :)
    Jak mija popołudnie?

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety mąż musiałaby z matką pogadać i powiedzieć gdzie są jej granice .. ale najpierw wy musicie się dogadac

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • alka89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona jest zazdrosna,by chciała zeby on ja woził wszedzie itd,a ja mu nie pozwalam,sa autobusy,a jak nie to niech idzie do drugiego syna. ja jej dam,bede w swieta dla niego miła,a wtedy ona bedzie wsciekla,ze on sie mna zajmuje ,a nie ja

• Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Macierzanka, Nati i Malinowa :D

Alka sorry ale moim zdaniem też do końca w porządku się nie zachowujesz...oczywiście to moje zdanie może jakbyś podeszła do niej na spokojnie to byście się dogadały. takie robienie jedna drugiej na złość dobrze nie wychodzi

• alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    No niestety mąż musiałaby z matką pogadać i powiedzieć gdzie są jej granice .. ale najpierw wy musicie się dogadac

On jej nic nie powie bo jest taki,woli w sobie to trzymac,a ja sie wkurzam. Ta rodzina jest glupia,ale moj jest inny,poprostu za dobry dla wszystkich i nie daje rady kazdemu dogodzic chyba

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Przy okazji, hej wszystkim! :)
    Jak mija popołudnie?
    Ja dzisiaj pospałam 3 godziny :D i pospałabym dłużej, ale kolega przyniosl kluzyki z auta sluzbowego, bo razem z mężem jeżdza jednym, a auto stoi u nas na strzezonym no i już sie obudziłam, dalej spać mi się chce, ale poczekam do nocy
    Mąż jutro ma wolne :):) a co u Ciebie Macierzanko?

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie głowa coś boli z nadmiaru informacji ze szkolenia :D

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo u mnie trwa składanie mebli dzień X :D ale już kończą powoli :D teraz muszę pomyśleć co dołożyć - jakie szafki, blat na drugą stronę i krzesła - no i najważniejsze dodatki :)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też boli głowa, brzuch tak dziwnie i mnie mdli :( Jutro jeszcze laryngolog i trzeba brać się za sprzątnie :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hej Macierzanka, Nati i Malinowa :D

Alka sorry ale moim zdaniem też do końca w porządku się nie zachowujesz...oczywiście to moje zdanie może jakbyś podeszła do niej na spokojnie to byście się dogadały. takie robienie jedna drugiej na złość dobrze nie wychodzi

Cos Ty,na poczatku była dla mnie jak matka,ale zauwazyłam,ze to wykorzystała,wszystko by chciała,jezdzic z nami,griloowac,swietowac,ale przede wszystkim rzadzic i decydowac . Najlepiej zebysmy utzrymywali te dzieci od jego brata,a oni wcale niech nic nie robia. My mamy osobne mieszkanie,ale u gory mieszka ich brat,piec wspolny,no i wiadomo kjto opał kupuje,jak moj sie zbuntował ,ze robi osobne ogrzewanie to stara oczywiscie,ze nie moze taki byc,nie tak go wychowała,musi im pomagac,chociaz jego brat zadko pracuje,wszystko wydaje na głupoty i zeruja na moim,a stara oczywiscie,ze ja go namawiam

‹‹ 446 447 448 449 450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ